- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.996
- 248
- Konu Sahibi Birgaripanne
-
31 aylik daha yeni yeni anlamaya konusmaya basladi net deil yine deKızınız kaç yaşında acaba?
Istemeden oluyor kusura bakma tlf ndan yaziyorumAklah aşkına garanti olsun diye bütün -de -da’ları ayırmayın, konunun anlam bütünlüğü bozuluyor.
Duruma gelince evet tuhaf, kocanızla konuşun.
Gonlumu alir umarim inanmaya ihtiyacim varEvet bu çok önemli
Hediye olmazsa asla
En kotu yorum buyduKesin sevismislerdir.
Dedim bunuda dedimKendisi hoşuna gitmiyorsa başka adam gelip oturunca kadının da balkonunda oturmayacakti. Hem çok saçma şekilde gidiyor.
Yok artık4 yasindaki kizima siddet uygulamisti hatta minderleri ustune atip aglatti bende bayagi agir laf ettim kadinin umrunda mi ki
4 yasindaki kiza soruyorum sen hirayla oynamaya ggelmedin mi diyorum yok ben onu dovmeye geldim diyor
Kadin gitmedi hala
Yuruyuse gidicem diyorum esim ben evdeyim diyor kadinin kalkasi hic yok esime annem cay demliyor sen oraya git diyorum esim birazdan giderim diyor iceriden git isareti yaptim gitti kadinda bakti ben hazirlaniyorum oda sonunda gitti sonra esim geldi gitti mi diye soruyor evvet dedim gitti.
Reis yavaş gel da zaten ortalık karışıkKesin sevismislerdir.
Yapma şöyle özgüvensizlikler.Dedim ben o kadar guzelde deilim
31 aylik daha yeni yeni anlamaya konusmaya basladi net deil yine de
Istemeden oluyor kusura bakma tlf ndan yaziyorum
Atlatabilecegimi zannetmiyorum asiri takintili biriyim gecmiste yasadigim cogu olay travma sebebim olmasina ragmen unutamiyorum silemiyorum ki bu cok taze aklimdan hic cikmaz
Bu arada gecmisimdeki olaylar benle alakali sadece
Gonlumu alir umarim inanmaya ihtiyacim var
En kotu yorum buydu
Ama esim ben o çırpıya mi kaldim dedi bende kadina takilan bir adami biliyordum esi boylu poslu olmasina ragmen bu kadinla aldatti
Dedim ben o kadar guzelde deilim
Esimde sen benim guzelimsin dedi ...
Dedim bunuda dedim
Biraz bozuldu ben sana guveniyorum dedi
Aynen kesin çırpı gibidir. O yüzden çocuk gidelim deyince kadının kapısına koşmuş hemen.En kotu yorum buydu
Ama esim ben o çırpıya mi kaldim dedi bende kadina takilan bir adami biliyordum esi boylu poslu olmasina ragmen bu kadinla aldatti
Dedim ben o kadar guzelde deilim
Esimde sen benim guzelimsin dedi
Ben de şofbenin acileyeti ne diye ilk kim yazacak diye bekliyordumReis yavaş gel da zaten ortalık karışık
Bende ne dusunecegimi bilemedim duyunca yuzum dustu kafam zaten allak bullakti iyice karistiBen o bizde kalamaz, bu bize gelemez, bekarı mazallah evime sokmam konularına fitil olurum.
Ama gece gece bir kadının evine kocası yokken gidilmez... hele o kadın 5 dk önce saatlerdir sizdeyse zaten hiç gidilmez.
Yok çocuk onların sokağa gitmiş vs de komik hani...
Sofbeni biz saticaktikşofbeni kocası niye satmıyor?
Normalde kizimla olan olaydan beri gorusmuyorduk ne olduysa gene geldiBöyle insanlari evinize almayin. Esinizin dedigi sacma geldi.
Bir de onlar once gitti haydi kizim onlarla birlikte gitmis olsa esim yarim saat sonra gidip alsin mesele deil onlar gidiyor 5 10dk sonra gidiyor esimgilşimdi ne var adam kimsenin evine gidemez mi diyecektim ama sonra açıklamaları okudum
çocuk ağladı diye kadının peşinden çocukla gitti hadi burası ok diyelim ki o da çokkk saçma
o durumda yapması gereken çocuklar oynayacaksa bile kapı önüne çıkarayım ikisine bakayım gibi bir teklif olmalı
hadi eşin gitti kadın niye aldı onu eve
2 saattir onlardaydım diye mi güvendi
Anlamayan bir tek ben olamam. OlamamalıyımMerhaba diyemecek kadar hissizim
Esimin is arkadasinin esi benimde arkadasim oldu. onceki gun aradi gel dedim. eski sofbeninizi satarmisin? diye gelmis
Esimde tamam satalim dedi.
Dunde ansizin geldi.
ccook rahatsizdim uzanamadim
sirf geldigi icin sofrayı kurmak zorunda kaldim cayi demledim normalde esim halledecekti bende uyuyacaktim hala yorgunum
balkon da oturmak istedi oturduk 2 saat neyse sonra eve gitti kizim da peslerinden agladi ben de oglani emzirip kizimla anneme gidecektim ki kizimin sesi kesildi
bende annemgile gittiler sandim megersem arkadasi gile gitmis arkadasi evde yok bu kadinin daha once vukuatlari olmus baskalari ile 20 dk den fazla oturmus esim balkonda oturdum diyor iceri girmedim diyor ama bu psikolojimde biraz bozuk gibiydi dun bozuldum bu duruma trip attim bayagi
Anlatti ben oyle birsey yapmam dedi ama ben bozuldum bir kere
Kizim da gelirken yol boyu aglamis aglamis durmus eve kaadar
geldiginde agliyordu yatirdim uyuttum
Oglum uyandi tekrar emzirdim esim yataga da mi gelmeyeceksin deyip durdu
Not mesele 5 10 20 dk deil sadece basligi oyle acmak istedim duygu durumum bozuk su an ne dusunecegimi bilmiyorum
Kadının daha once vukuatları vardı dıyorsunuz eminseniz neden arkadaş oldunuz kı. Sonra eve gelir sonra eve goturur.. Esinizle cıddı cıddı konusun mantıklı bir davranıs olmamıs cocugu her turlu oyalar bı ınsan ağlaması bahane degıl. Bi de normal zamanda bıle evde kadının eşi yoksa bastan girmemeli zaten.Kizim kizlari ile oynamis
Tamam anliyorum ama aynısı benim basima gelmis olsa abi kizlari alip bize gelse esim burnumdan getirir bende bunu dile getirdim ben arkadasima guveniyorum dedi bende benim arkadasim deil ben guvenmiyorum dedim ki baskasinin evine de gitmis olsa bu noyle bensiz bir yere gitmesini uygun bulmuyorum
Yok artık
Bence araya sağlam bi mesafe koyma zamanı gelmiş çoktan
Aksam birlikte olduk birde onda da dedim kanitlamayami calisiyordun diye aksam yarim kalmisti bugun devam edelim diyerek konuyu kapattiReis yavaş gel da zaten ortalık karışık
Bu laftan sonra acayip killanirim
Ben de hoşlanmadım.
Kocam gevşek diye hoşlanmadım.
Ya guvensizlik deil 15 kilo verdim daha guzellestimYapma şöyle özgüvensizlikler.
O çırpıya mı kaldım dediyse artık bu işten kıllanma zamanın gelmiş.
Genelde o tarz tepkilerin altında yatıyor mevzular.
“Ben o çırpıya mı kaldım” lafı kilit nokta valla ben aşırı kıllandım
Aynen kesin çırpı gibidir. O yüzden çocuk gidelim deyince kadının kapısına koşmuş hemen.
Kizlar inaninki konusurken dedim yani istedigin gibi olsa bakicanBen de şofbenin acileyeti ne diye ilk kim yazacak diye bekliyordum
Konu sahibi sinirlenmekte çok haklı ya. Ayrıca arkadaşım, hastayken kimsenin gönlünü eylemek zorunda değilsiniz, keşke kadını kapıdan içeri bile almasaydınız hazır mazeret varken.
Dedim canim bayagi alttan aldi normaldede haksiz olsamda gelir gonlumu alir her zaman hakli olurdumYaw ne kötü niyelisiniz be. sanki eve girip hemen yiyişmeye başladılar e cüş yani.Şu ki tam oradayken arasa cok elegant bir tavır olurmuş ha aramadı dıye de illa kötüye mi yoralım. Tanss hıc kafana takma sadece boyle bır durumda araması gerektıgnı vs söyle yeterli.
O ihtimal beni katil edecek kadar kafa karistirdiKadın çırpı gibi olmasa, yani beğendiği tarzda birisi olsa bir şeylere girişebilirdi demekki?
Sofbeni biz saticaktik
Kadinin haberi vardi bizde sohben oldugundan esine demis ama esi birsey dememis daha
Esimle de konusmamis daha
İnşallah kötü bir şey yoktur, insan kötü oluyor ama kadının kocası evde yokken eve girmesi saçma yani...Neler gorup neler duyuyoruz
Midem bulandi
Ve 4 yillik evliligimizde ilk defa boyle bir hataya dustu
Aksam oyle birsey yapmam ben seni cok seviyorum kavusmak icin nelere gogus gerdik bla bla bla
Bir suru sey dedi gece birliktelikle bitti ama hissizdim hala
Esimi taniyorum dediginiz gibi 5 dk de yeterli olabiliyor
Zannetmiyorum sohben yeri icin iceri girse baktim derdi
Ama supheye dustum simdi
Hatta aksam bi ozur hediyesi falan olmazsa eve bile almayi dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?