20 günde 2 kilo aldım.Bır ay sonra baktıgımda 3 kıloya yaklasmıstı. % 100 doğru bilgi

Senfonim

"İnna fetahna leke fethan mübina"
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
1.328
9.808
358
Hergün düzenli olarak günde 4 çay kaşıgı tok karnına Arı sütü polen .....her gün 2-3 Hurma , bir adet kuru incir , aralarda kuruyemıs , kuru uzum , meyva....( elma yıyorsam o gün en az 2 elma...portakal ise 2 portakal....yatmadan önce cici bebe süt içerisine en az 10 adet ve icine bırkac ceviz kucuk kucuk kırıp bırazcıkta pekmez.. bunları düzenli yaptım ve 2 hafta ıcerısınde farkettım sadece ben degıl bunları yaptıgımdan haberı olmayan eş dost akraba ve arkadaslarım da farkettı ..kilo aldım ve almaya devam edıyorum...sadece bır hafta kadar duzene uyamamadım cunku hasta oldum bogazlarım kötü oldu halsızlık ıstahsızlık ...ama sımdı ıyı oldum ve tekrar devam.....
Bu arada gögüslerım ıcın de çörek otu yagını bır ilk zamn hergun aksamları yaptım sonra üsendım sanırım ıkı gune bır yapmaya basladım ..sonra 3 gune bır...
şunu özellıkle belırtmelıyım kı...her aksam yaparken farkı baya farkettım..düzenlı gıtseydım sonuc su an gayet ıyıydı buna emınım...o yuzden ona da tekrar baslıyorum istikrarlı bır sekılde.
Bence hem kılonun hemde çörek otunun ve masajın hepsı bır arada büyük faydası var...
Denemenızı tavsıye ederım...

Hergün düzenli olarak günde 4 çay kaşıgı tok karnına Arı sütü polen .....her gün 2-3 Hurma , bir adet kuru incir , aralarda kuruyemıs , kuru uzum , meyva....( elma yıyorsam o gün en az 2 elma...portakal ise 2 portakal....yatmadan önce cici bebe süt içerisine en az 10 adet ve icine bırkac ceviz kucuk kucuk kırıp bırazcıkta pekmez.. bunları düzenli yaptım ve 2 hafta ıcerısınde farkettım sadece ben degıl bunları yaptıgımdan haberı olmayan eş dost akraba ve arkadaslarım da farkettı ..kilo aldım ve almaya devam edıyorum...sadece bır hafta kadar duzene uyamamadım cunku hasta oldum bogazlarım kötü oldu halsızlık ıstahsızlık ...ama sımdı ıyı oldum ve tekrar devam.....
Bu arada gögüslerım ıcın de çörek otu yagını bır ilk zamn hergun aksamları yaptım sonra üsendım sanırım ıkı gune bır yapmaya basladım ..sonra 3 gune bır...
şunu özellıkle belırtmelıyım kı...her aksam yaparken farkı baya farkettım..düzenlı gıtseydım sonuc su an gayet ıyıydı buna emınım...o yuzden ona da tekrar baslıyorum istikrarlı bır sekılde.
Bence hem kılonun hemde çörek otunun ve masajın hepsı bır arada büyük faydası var...
Denemenızı tavsıye ederım...

bugünden itibaren uygulayacağım çünkü benimde kilo alamama problemim var.

İyi güzel de zaten iştah olsa oturup yicez, iştah yok.

Bende iştah problemi pek yoktu zaten ama .Moralim bozuk oldugu dönemler bır bardak su bıle ıcemem ben..midem küçülür iyice iştahsızlaşırım ..sonrasında iştahımı açmak için genelde arı sütüne başvururum ki çok işe yarıyor..Yukarıdakı yazdıklarımı yapmanızı tavsıye ederım..Arı sütü ile başlayın iştahınızı açacaktır o.Sonra da diğerlerıyle beraber uygularsınız ..

23 yaşındayım bir yaşında kızım var 53 kg :) 1.70 boyum 75 doğum yaptım bu durumdayım 50 hamile kaldım iştah yok bende yemek yemek istemiyorum bulk die bi gıda takviyesi aldım 2 kg aldı 51 dim ama düzensz içtim sanki işe yarıycaktı iştah olsa dağı yer kilo alırımda ben yemeden almak istiyorum bu arada hiç bi sağlık problemim yok bünye almak istemiyomuş :D ne oluyosa sanki safinaz safinaz geziyorum kızımı taşımaya dermanım yok 23 yaşndayım böle de zayıf olunca senin mi sen mi doğurdun die millet hayran hyran bakıyo yaz geldi pantolanlar bol gelcek kışın bari tayt giyiyodum alyıma offf anam of bu zayıflıkdan bıktımmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::56: açıçı lazım değil kilo aldırcak bişey lazım

Back
X