- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
3. Günüm 20.000 adim
1. Gün =15.800
2. Gün =12.500 ortalamam = 16.100 adim hadi hayirlisi
41 kere masallah cnm3. Günüm 20.000 adim
1. Gün =15.800
2. Gün =12.500 ortalamam = 16.100 adim hadi hayirlisi
Ohhhh maşallah ..Harikasın..efsax ve soslusarma gibi sen de coştun ..Bu hızla çabuk kilo verirsin merak etme canım..Ben de kablumbağa gibi arkanızdan gelirim artık ..
Nazar deydirdiniz banaOhhhh maşallah ..Harikasın..efsax ve soslusarma gibi sen de coştun ..Bu hızla çabuk kilo verirsin merak etme canım..Ben de kablumbağa gibi arkanızdan gelirim artık ..
Nazar deydirdiniz banabugün yagmur yüzünden disari cikamadim bugün adim yok ( ama kizlar hepimiz verecegiz bu kilolari insaallah
Nazar deydirdiniz banabugün yagmur yüzünden disari cikamadim bugün adim yok ( ama kizlar hepimiz verecegiz bu kilolari insaallah
Dün 9100 adım yaptım..İlk defa bu sayıya çıktım..Eşimle çıktık yürüdükDağ ve deniz havası eşliğinde iyi oldu..
Bakiyorum hatunlar yok bugünyarim saat oluyor kosmadan geleli 20200 adim. Hadi canlar siz nerelerdesiniz?
Canlar merhaba , dün 19300 yaptim. Bakalim bugün kac yapacagim. Evet moral bozmaya gerek yok devam .... hizlansin tempolar. Bugün kosmayi düsünüyorum.... ilk önce biraz step yapip hoplayip ziplayayim :))
tebrık edıyorum kızlar ve hemen tabloya ıslıyorum6600 ile günü tamamladım..
Dün 9100 adım yaptım..İlk defa bu sayıya çıktım..Eşimle çıktık yürüdükDağ ve deniz havası eşliğinde iyi oldu..
soslum sarmam ne olacak bızım bu halımızgözlerime inanamadımmaşallah canım
soslum sarmam ne olacak bızım bu halımızsaldık gıdıyorum valla ben:26:
hiçbir fikrim yok
al bendende valla sıhırlı bı degnege ıhtıyacım var
gözlerime inanamadımmaşallah canım
Masaallah masaallah nazar degmesin tatlim. Oh mis gibi hava cok iyi gelmistir sana:)) costun demek :) kiskandim he denize karsi yürüdün ne güzel .... yürü be kim tutar seni canim insaallah 10000 lerden yukariyida görürsün .Dün 9100 adım yaptım..İlk defa bu sayıya çıktım..Eşimle çıktık yürüdükDağ ve deniz havası eşliğinde iyi oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?