Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim kızım 20 gunluk oldu malesef sutum cok az geliyor. Aptamil 1 kullanıyoruz. Aptamil yedigi zaman 3 saat uyuyor, uyanınca emziriyorum tekrar mama yiyor ancak son 2 gundur cok aglıyor. Bugun nefesi kesildi aglamaktan, 80 cc mama yedi doymadı meme aradı emzirdim, sutum bitti ypne basladı aglamaya ama mosmor oldu. Kaynanam doymadıgını soyledi ve kare biskuviyi suyla ezdi yedirdi. Kızım anca sustu ve guzel bir uykuya daldı. Sizce ne yapmalıyım?? Biskuvi mi yedirmeliyim??
Hemen doktora götür ve durumu anlat canm çok geçmiş olsunMerhaba benim kızım 20 gunluk oldu malesef sutum cok az geliyor. Aptamil 1 kullanıyoruz. Aptamil yedigi zaman 3 saat uyuyor, uyanınca emziriyorum tekrar mama yiyor ancak son 2 gundur cok aglıyor. Bugun nefesi kesildi aglamaktan, 80 cc mama yedi doymadı meme aradı emzirdim, sutum bitti ypne basladı aglamaya ama mosmor oldu. Kaynanam doymadıgını soyledi ve kare biskuviyi suyla ezdi yedirdi. Kızım anca sustu ve guzel bir uykuya daldı. Sizce ne yapmalıyım?? Biskuvi mi yedirmeliyim??
Hemen doktora götür ve durumu anlat canm çok geç
Ayriyeten 20 günlük bebek en fazla 60 cc .emzimenin ustune çok fazla bile. 40 cc yeterse artarBisküvi 4. Aydan itibaren veriliyor lakin verilmesi tavsiye edilmiyor 1 yaşından sonra bebeklerde hiperaktivite olabiliyor muş bol bol emzirilmeli emzik vermeden yorulmadan usanmadan hala duymadığını dusunuyorsan mama ver ama biberon değil kesinlikle kaşıkla ver 20 günlük bebek kaşıkla vereceğim mamaylada doyar
Sen bol bol emzırEvet olcuyu biliyorum hep o olcuyle hazırlıyodum zaten ama son 2 gundur cıldırdı cocuk. Mamayı yiyo yetmiyo meme arıyo. emziriyorum 10 ml kadar sutum var zaten onuda emince basıyo cıglıgı. Catlayacak aglamktan, nefesi gitti bi ara korludan bende cırlayarak aglamaya basladım. Bana bi care yaa. 3 saat degilde 2 saatte bir mi emzirsem?
ölcüyü arttır memenı bolca ver emzir emdikce sütün artar bol bol su ic sakın kecı sütü yada bıskuvı vereym deme!! Mamasnı arrttır bıde 20 gunlukken refleks olarak tok olsa bıle aranıyorlar sürekli meme istiyolar bende kırk gunluk bebegım var ebe demıstı banaEvet olcuyu biliyorum hep o olcuyle hazırlıyodum zaten ama son 2 gundur cıldırdı cocuk. Mamayı yiyo yetmiyo meme arıyo. emziriyorum 10 ml kadar sutum var zaten onuda emince basıyo cıglıgı. Catlayacak aglamktan, nefesi gitti bi ara korludan bende cırlayarak aglamaya basladım. Bana bi care yaa. 3 saat degilde 2 saatte bir mi emzirsem?