- Konu Sahibi hersey.yolunda
-
Arkadaşlar ameliyat olalı 20 gün oldu ve burnumda eğrilik var. Ameliyat olmadan önce de sol tarafa eğikti zaten burnum, şimdi de öyle görünüyor. Bu normal mi? Kafaya çok tattım ben bunu; ya düzelmezse diye( Yanlardan görüntüde bi problemim yok, bu önceden de hemen hemen yoktu diyebilirim, önden eğri görünüyordu burnum ve hala da öyle. Ameliyat olan arkadaşlardan böyle bir durumla karşılaşan varsa lütfen yardımcı olsun, moralim çok bozuk
ziyadeee canımm çok sağol desteğin için:) ben doktoruma söyledim endişeleniyorum, şişliklerden mi böyle yamuk görünüyor emin değilim, hani ilk aylarda bir önlem yada masaj gibi yapılabilecek bir müdehale varsa zamanını kaçırmak istemem dedimkorkuyorum böyle yamuk kalacak diye dedim, haftaya kontrole gelin dedi. büyük ihtimalle yarın uğrarım yanına:) bakalım ne diyecek.
ya burda bi ark. yazmış adını unuttum, onu görünce iyice korktum ondan sonra hiç duramadım zatenonun da burnu 3 haftalıkmış eğri duruyomuş doktora gitmiş doktoru ilk 1 ay masaj çok önemli, burun şeklini ilk 1 ayda alıyor bu son 1 hafta masajını düzenli yaptın yaptın falan demiş, öyle duyunca bende telaşa kapıldım o kadar eziyetten sonra telafisi olmazsa gün geçtikçe diye bi gideyim de içim rahatlasın
Canım kemik değilmiş düşen burnumda et vardı benim etleri yakmış zamanla onlar dökülüyormuş kesinlikle kemik değil dedi:)) Doktora gittinmi bu arada?
resini görsek iyi olcaktı ama
geçmiş olsun..nickin gibi herşey.yolunda olacak inş senin için şimdiden hemen endişelenmeye başlama.güzel şeyler düşün güzel olsun herşey demişler.. ya sizin burnunuz ameliyattan sonra mı yamuldu o nasıl oluyo ki.. ben de kaza geçirdiğim için yamulan burnumu düzelttiricem.. şimdi nasıl olcak bu anlattıklarınıza bakılırsa ya daha çok yamulursa burnum.. kemik eğriliği var bende..senin doktorun kimdi herşeyyolunda?
ya ben niye göremiyorum yamukluğu...bir gariplik farketmedim ben gayet hoş duruyo..
bu arada amelıyattan sonra sıgara içen war mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?