20. Hafdamda rahimuzunluk 32.50 dusukmu bu değer

Benim de o haftalarda 30 milim civarıydı. Sonra yavaş yavas yukarı çıktı 39 milim filan olmuştu Şuan 33 haftalık hamileyim daha yeni 32 milime düşmüş. Ama ben bu süreçte hiç iş yapmadım genelde dinlendim bununda çok faydasının olduğunu dusunuyorum. Artık doğum yaklaştığı için rahimde kısalık başlasa da doktorum artık çok ta önemli olmadığını söyledi. O yüzden çok korkmayın ama tedbiri de elden bırakmayın. Kontrollerinizi aksatmayin ve asla kendinizi yorcak aktiviteler yapmayın derim. Hayırlı doğumlar diliyorum

Benim o haftada 2.5 tu erken doğum riskim var benimde

Ağır iş yapmyrm fitil kullnyorum her kontrolde olctrmemmmi gerek ..sürekli düşen yükselen biseymi bu böyle

Ağır iş yapmyrm fitil kullnyorum her kontrolde olctrmemmmi gerek ..sürekli düşen yükselen biseymi bu böyle
Evet surekli düşer yükselir
Fitili düzenli kullanarak ve dinlenerek uzunluğu arttırabilirsiniz

25. Haftaya kadar öyle bir ihtimal var sürekli olcturmen gerekir mi onu doktorun bilir. Ben o haftalarda alttan muayene de yaptırmıştım bir çok kez. Doktorum öyle uygun gormustu hatta düzelme olmasaydı serklaj denilen bir operasyon geçerip rahim ağzına dikiş atilcakti ama düzelme olunca gerek duyulmadi bir daha. Bence vaktiniz varken bir kaç doktor görüşü daha alın isterseniz içiniz rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…