Kese ve Beta değeri

karettakaretta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
6
0
1
33
Merhaba kızlar , sizlere bir şey danışmak istiyorum belki başından geçenler varsa benimle burada paylaşabilir ve herkese yardımcı olur

Sat 27 Temmuz , 25 Ağustos ilk beta 341
27 Ağustos beta 650 , artışı normal olarak gördüğü için Dr. Tekrar baktırmana gerek yok dedi
Tabi ben dayanamayıp 3 Eylül de ultrasona girmek istedim ve 5.9 mm kese göründü , beta değerim 1095 çıktı.Başka bir dr bu arada ve beni tedirgin etti değer için.
Bu şekilde hesapla uygulamada 5.haftada görünüyorum bugün 5+4 kese ve beta uyumlu mu yoksa farklılıklar geç döllenmeyle mi alakalı olabilir.Bu şekilde fikirlerinize ihtiyacım var.

İlk kese görülür bir hafta sonrada doktor kalp atışı için çağırır beta değeri daha konu olmaz yani benim öyle olmuştu bence doktorunuzu değiştirebilirsiniz

İlk kese görülür bir hafta sonrada doktor kalp atışı için çağırır beta değeri daha konu olmaz yani benim öyle olmuştu bence doktorunuzu değiştirebilirsiniz
İnşallah öyle seyreder , zaten bu benim dr um değildi ama takip etmek için yarın da gelmemi istedi,bakalım ne olacak.Haftaya kendi doktoruma gideceğim

Back
X