ebraarrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 1.133 417 38 21 Cumartesi 18:51 Konu Sahibi Konu Sahibi ebraarrr #1 Selamlar dünden beri karnımın alt kısmında bı ağrı var 20. Haftama giricem yarın acaba yaşayan oldumu ben enfeksiyon dan şüpheleniyorum ama
Selamlar dünden beri karnımın alt kısmında bı ağrı var 20. Haftama giricem yarın acaba yaşayan oldumu ben enfeksiyon dan şüpheleniyorum ama
MissBluee ⭐️ Kayıtlı Üye 21 Şubat 2025 1.094 855 38 Cumartesi 19:25 Konu Sahibi Konu Sahibi ebraarrr #2 İki kasığın tam ortasında ise genelde enfeksiyon nedenli oluyor dinlenince geçmeyen kasık ağrısı mı
P peylul Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2023 1.090 261 53 Cumartesi 21:49 Konu Sahibi Konu Sahibi ebraarrr #3 Enfeksiyondan da olabilir ama rahim yukarı doğru çıkyığı için de oluyor yinede doktora sorun
ebraarrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 1.133 417 38 21 Pazar 12:12 Konu Sahibi Konu Sahibi ebraarrr #4 peylul .!.: Enfeksiyondan da olabilir ama rahim yukarı doğru çıkyığı için de oluyor yinede doktora sorun Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum bugün pazar günü ama yarın mutlaka görüşürüm doktorumla
peylul .!.: Enfeksiyondan da olabilir ama rahim yukarı doğru çıkyığı için de oluyor yinede doktora sorun Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum bugün pazar günü ama yarın mutlaka görüşürüm doktorumla
ebraarrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 1.133 417 38 21 Pazar 12:13 Konu Sahibi Konu Sahibi ebraarrr #5 MissBluee .!.: İki kasığın tam ortasında ise genelde enfeksiyon nedenli oluyor dinlenince geçmeyen kasık ağrısı mı Genişletmek için tıkla... Evet iki kasigin arasında tam hem yanma hem ağrı gibi ama oturup kalkarken bile oluykr
MissBluee .!.: İki kasığın tam ortasında ise genelde enfeksiyon nedenli oluyor dinlenince geçmeyen kasık ağrısı mı Genişletmek için tıkla... Evet iki kasigin arasında tam hem yanma hem ağrı gibi ama oturup kalkarken bile oluykr
cezerye_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2025 1.295 1.713 48 34 Pazar 12:56 Konu Sahibi Konu Sahibi ebraarrr #6 Benimde o haftalarda ağrım oluyordu ama rahim büyüdüğü içinmiş bebek yukarı çıktıkça geçti ağrı
ebraarrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 1.133 417 38 21 Pazar 17:26 Konu Sahibi Konu Sahibi ebraarrr #7 cezerye_ .!.: Benimde o haftalarda ağrım oluyordu ama rahim büyüdüğü içinmiş bebek yukarı çıktıkça geçti ağrı Genişletmek için tıkla... Tamamma canimmm teşekkür ederim azaldı zaten sadece arada kasılmalae oluyor onunda normal olduğunu biliyorum
cezerye_ .!.: Benimde o haftalarda ağrım oluyordu ama rahim büyüdüğü içinmiş bebek yukarı çıktıkça geçti ağrı Genişletmek için tıkla... Tamamma canimmm teşekkür ederim azaldı zaten sadece arada kasılmalae oluyor onunda normal olduğunu biliyorum