20.hafta hamilelikte uçakla seyahat

Saanna

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2022
75
25
18
29
Merhaba arkadaşlar. 20 haftalık hamileyim. Yarın detaylı ultrasonum var. Doktor bi sorun olmaz derse 4 saatlik bi uçuşla antalyaya gelmeyi planlıyorum. Uçak türbülansa falan girerse bi sıkıntı olur mu ya da gebelikte uçak seyahati sakıncalı mi merak ediyorum. Eşim de sürekli o riski göze alıyorsan git diyor sorumluluğu bana atıyor. Korkuyorum da bi yandan. Tabiki doktora soracağım yarın ama yinrde deneyimi olanlar beni bi aydınlatın lutfen

Doktorunuza sorun eğer herhangi bir sorun yoksa gebeliğinizde yaşadığınız kanama düşük tehlikesi vs. problem olacağını düşünmüyorum 28. Haftaya kadar doktor raporu olmadan 28-35. Hafta arasında doktor raporuyla uçağa binebiliyorsunuz zaten. Eğer korkunuz vs varsa onu bilemicem ama etkilenmek için çok ciddi bir türbülans olması gerekir araba ile giderkende kaza yapabilirsiniz o zaman da sarsılıp başınıza bir şey gelebilir allah korusun

Allah korusun tabi. Çok şükür kanamam veya düşük tehlikem olmadı hiç, bana göre hersey yolunda ama insan yinede bi tedirgin oluyor bebeğime bisey olur mu diye. Yarın doktora soracağım hepsini.

Ben 18. Ve 21. Haftalarımda 1er saatlik uçak seyahati yaptım bir sıkıntı olmamıştı. Standart bir gebelik geçiriyordum

Hiçbir sakıncası yok canım eğer düşük tehliken vs yoksa. Ben 11 haftalıkken ve 14 haftalıkken 3.5 saatlik uçak yolculuğu yaptım doktorum sıkıntı olmaz dedi. Arkadaşım da 24 haftalıktı giderken dönüşte 27 haftalıktı . Yani kısacası birşey olmaz inşaAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…