Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnan fazladan bir şey yemiyorum. Düzenli yani her şey ben de anlamadım bu kilolar nasıl oldu. Teşekkür ederim cevap için :)Normal ya da değil onu bilemem ancak sağlıklı beslenerek daha fazla kilo almadan tamamlayabilirsin. Normal olup olmadığına bebeğin durumu karar veriyor kanala yerleşmesi açılman sancın falan.. Ama kilo konusunda doktorum çok hassas 12 den fazla kilo alma sakın diyor bana. Ki ben 93 kilodayım. Zaten sezaryen olacak İlki öyleydi ama onda bile kilo etkili. Ben henüz almadım çok şükür. Ne kadar almazsak sağlığımız için iyi.
Maşallah ben tek bir gün öyle yesem kesin hastanelik olurum :)Ablam 40kg almıştı ilk yigenimde ve normal doğum yaptı.
1 senede de hepsini hatta fazlasini verdi simdi 52 kg.
Kiloyla doğumun alakasi varmi bilmem ama ablam tam bir pandacık olmuştu.
Tabi yediği çikolata çerez cipslerin haddi hesabı yokk...:)))
Hergün 1 kg cekirdek 1 kova patlamış mısır ve 8 tane halley çikolata yemesi lazımdı
Maşallah ben tek bir gün öyle yesem kesin hastanelik olurum :)
Valla bana da ye dediklerinde cinnete geliyorum ama çok kilo almışsın diyen olunca da durmadan yemek istiyorum tam hamile kafası oldu :)) Ama ablanın azmine hayran kaldım Allah bana da nasip etsin :))Biz yeme dedikçe ondan esirgiyoruz saniyodu agliyodu hatta gizli gizli yemisligi cok vardir :)) simdi eşi 3. Çocuğu istiyor ama kilo alirmis diye yapmiyo simdide kıza birşey yediremiyoruz tek öğünle 2 gün gezer :)))
İnan fazladan bir şey yemiyorum. Düzenli yani her şey ben de anlamadım bu kilolar nasıl oldu. Teşekkür ederim cevap için :)
Kilo alımında sınır tanımıyorum malesef şu an 71.800 oldum. Kaç kilodan sonrası normal doğum için sakıncalı acaba?
162 canım boy klasik türk kadını :))Boyun kaç canım? Valla benim bir tanıdığım vardı 100 kiloyla normal Doğum yaptı :)
162 canım boy klasik türk kadını :))