- 4 Eylül 2025
- 4
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi bursaaaaa16
Merhabalar ben de diğer arkadaşlar gibi gebelik zehirlenmesi yaşadım hayatımın en korkunç dönemiydi diyebilirim gittiğim her doktorun bana olumsuz konuşmasını aldırış etmedim tansiyonumun yüksekliğini strese bağladım ama gebeler için çok ciddi bir konu en son bana canlı bomba gibisin her an beynine pıhtı atabilirsin dediklerinde sanırım olayın ciddiyetini anladım 27.haftamda doğuma alındım fakat bebeğim 24.haftada takılı kalmıştı ve artık bebek kordondan hiçbir şekilde oksijen alamıyordu sadece gövde bölgesinde olduğu söylendi onun hariçi her hangi birşey yok dendi çok acı maalesef kaybettim oğlumu sadece 1 gün yaşadı onda da 10 dk görebildim bilinç kaybı yaşadım ve hiçbir şekilde kendime gelemedin magnezyum serumundan dolayı yada zehirlenmeden dolayı çok kilo almıştım zaten nerdeyse 20 kilo bu haftama göre çok. Herşey allahtan burada okudum benim gibi arkadaşlarım da aynı durumu yaşamışlar Rabbim evlatlarımızı cennette arkadaş eylesin . Ben sezeryan sonrası dehşet derecede şiştim eve geldiğimde 1 ay oldu doğum yapalı tansiyonum da arar ara yükseliyor benim gibi olan var mı merak ettim