Doğuma Hazırlık 20.haftada bebeğinin hala cinsiyeti kesinleşmeyenlerrr :(:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

semika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2010
50
0
36
Bursa
12 ve 15. haftalarda erkeğe benziyor dedi doktor ama 19+3 te kıza benziyor ama kesin değil dedi bi türlü açmıyor bacacıklarını bebişim...bu durumda olanlar varmı aranızdaaaa....

senin bebişte utangaçmış:))

benim kızımda açmıyordu bacaklarını..
5 aylıkken doktor kıza benziyor demişti.. sonra 6 ay içinde usgye girmeden 10 dk önce bi paket çikolata yemiştim bizimki hemen açmıştı bacaklarını ve o zaman kesinleşmişti kızımın geleceği:)
şimdi yine hamileyim ama daha yeni.. bakalım bu sefer ne olacak..
Rabbim hayırlı evlat ve hayırlı doğumlar versin.

işallahh cnmm tabiii önceliklee sağlık diliyoruzz ama insan çok merak ediyor,benim gönlümden kız geçiyor ama çevremdeki herkes erkek olcak diyordu doktorda erkeğe benzio deyince eminn olamadım şimdide kıza benziyo dedi ama yine emin olamıyorumm ,bütün takvimlere baktımm işte aslında hepsi saçmalık ama diyorum yaa meraak,umarımm seninkide gönlüne göre olurr hayırlısıyla:)

bu durumu çok fazla yaşayan olmadı demekkii...20.haftada herkesin cinsiyet belli oluyormu yahuuu??

ben de 16. haftamdayım, 10 gün önce memelekete gittim kuzenim doktor bir kadın doğumdan arkadaşından rice etti sırf cinsiyeti hakkında bilgi edinmem için inceledi ve kesin olmamakla beraber erkek olabilir dedi...gördüğü kordon değilseymiş...ama 20. hafta gibi kesinleşir dedi.istanbuldaki doktorumuz ise ağzını açmıyor 20. haftada o da görebilirsek dedi muayene günü nasıl pozisyonda olurmuş bilinmezmiş...kaldı içimde ben de tabi ki önce sağlıklı olsun ama kız olsun çok istiyordum...bakalım yarın da başka doktorla 3.lü test için görüşmem var onun ultrson makinası çok daha iyi belki onlar görürde söyler...

umarım sölerr yani benim bi çok arkadasım 12. ve 14. haftada öğrendiler bebekleri erkek ,erkek erken gösterir kız geç gösterir diyorlar ama neye göre yani bana çok inandrıcı gelmedi çünkü pozisyonla alakalı bebek bacakları açmıyor iştee,cumartesi ayrıntılıya gircem bende işallahh bu sefer kesinleşicekk..

yaa bu arada benn bütün takvimelere de baktım:):) çin,rus,baby plan(yorumcu),baby gender test,inteligender test.......:) insanoğluu işteee merakınaa engel olamıosunn..

bende 21 haftalık gebeyim 2 gün önce ayrıntılı usg girdim doktorum göstermio dedi ama kız olabilir dedi bi kzıım var budamı kız acaba merak edioruz işdeeee =))):9:

benim bebek kız değil erkek miş ayrıntılıya girdim hatta pipisinin fotosunu verdi doktor,tabi buda bana kapak olduuu hehehhe

benim bebek kız değil erkek miş ayrıntılıya girdim hatta pipisinin fotosunu verdi doktor,tabi buda bana kapak olduuu hehehhe

canım hayırlı olsun oğluşun.. Bana bi kaç gün önce yani 18+4 te kesin kız dedi ama hala inanamıyorum. Bende ayrıntılıya giricem o zaman inanırım sanırım :1: Ayrıntılıya özel hastanede mi girdin ?

canım hayırlı olsun oğluşun.. Bana bi kaç gün önce yani 18+4 te kesin kız dedi ama hala inanamıyorum. Bende ayrıntılıya giricem o zaman inanırım sanırım :1: Ayrıntılıya özel hastanede mi girdin ?

ayrıntılıya özel bi labaratuvarda girdim yani bu sistem bursada 2 yerde var sadece eger bursadaysan önerebilirim,yani bebeğin damarına kadar tüm detayına baktı ve ayrıcada bizede acıkladı,yani gerçekten de ayrıntılı ehehe:)

Back
X