Geçmiş olsun neden eve gönderdiler anlamadım okadar çok kanaman varken igne ve serumla tedbir alıyorlar normalde bende şimdiye kadar peogestan fitil kullandım günde 3 tane ama tedbir amaçlıArkadaslar suan cok tedirginim ve canim cok sikkin'(( 20. Haftadayim ve bugun kanamam oldu.baya adet goruyormus gibi..az once de simsiyah parca parca bisiler gordumhic boyle 5. Ayinda kanama goren bebegine bisey olan var mi ? acile gittik dr kalp atisi var dedi ama kanama dusuk habercisi istirahat et falan dedi.progestan yazdi gonderdi...ama bnm icim icimi yiyor ya bebegime bisey olursa diye
Canim.noldu bi kaç gün gecms merak ettim sonuç ne
Evet canim okudum mesajını çok geçmiş olsun sevindim.Canim ben yazarken yazmissin sen de simdi gordum:) tevafuk olmus cbp vermis olmusum:)
Evet canim okudum mesajını çok geçmiş olsun sevindim.
Cok tesekkur ederim arkadaslar.
Dun kendi dr ma gittim.bu aylardaki kanama ya rahminn asagiya inmesinden yada rahim acilmasindan olabilecegini soyledi.sende her ikisi de yok,her sey yolunda korkacak birsey yok dedi.bebek buyudukce rahime giden damarlarda catlama olabileceginden bu da kanamaya sebep olabileceginden soz etti.surekli ayakta kalmaktan yorgunluk stres yada usutmeden de olabilir dedi.sukur biraz rahatladim.zaten progestani almaya basladiktan sonra kanamam da gitgide azaldi.bgn falan yok sukur.her ihtimale karsi istirahat etmemi soyledi dr.rabbim yavrumu saglicakla kucagima almami nasip eder insallah hayirlisiyla..cvp yazip beni rahatlatmaya calistiginiz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim
Arkadaslar suan cok tedirginim ve canim cok sikkin'(( 20. Haftadayim ve bugun kanamam oldu.baya adet goruyormus gibi..az once de simsiyah parca parca bisiler gordumhic boyle 5. Ayinda kanama goren bebegine bisey olan var mi ? acile gittik dr kalp atisi var dedi ama kanama dusuk habercisi istirahat et falan dedi.progestan yazdi gonderdi...ama bnm icim icimi yiyor ya bebegime bisey olursa diye
Sagol cnm kucuk bi kizim daha var onunla ne kadar dinlenebilirsem artik dinlenicembol
bol dinlen bendedeolmuştu 3. ayımda hep yattım dinlendi dikkat edersn bişey olmaz
ilişkiden hemen sonra veya yakın bi zamanda mı oldu ya da ilişkiye giriyomusunuz..Arkadaslar suan cok tedirginim ve canim cok sikkin'(( 20. Haftadayim ve bugun kanamam oldu.baya adet goruyormus gibi..az once de simsiyah parca parca bisiler gordumhic boyle 5. Ayinda kanama goren bebegine bisey olan var mi ? acile gittik dr kalp atisi var dedi ama kanama dusuk habercisi istirahat et falan dedi.progestan yazdi gonderdi...ama bnm icim icimi yiyor ya bebegime bisey olursa diye
Yok cnm yakin bi zamanda da olmamisti ama bir gun once misafirim vardi ve butun gun ayakta kalmistim biraz ona bagladimilişkiden hemen sonra veya yakın bi zamanda mı oldu ya da ilişkiye giriyomusunuz..
Cok tesekkur ederim arkadaslar.
Dun kendi dr ma gittim.bu aylardaki kanama ya rahminn asagiya inmesinden yada rahim acilmasindan olabilecegini soyledi.sende her ikisi de yok,her sey yolunda korkacak birsey yok dedi.bebek buyudukce rahime giden damarlarda catlama olabileceginden bu da kanamaya sebep olabileceginden soz etti.surekli ayakta kalmaktan yorgunluk stres yada usutmeden de olabilir dedi.sukur biraz rahatladim.zaten progestani almaya basladiktan sonra kanamam da gitgide azaldi.bgn falan yok sukur.her ihtimale karsi istirahat etmemi soyledi dr.rabbim yavrumu saglicakla kucagima almami nasip eder insallah hayirlisiyla..cvp yazip beni rahatlatmaya calistiginiz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim
Bu arada hamile takvimimiz günü gününe aynı :) doğumumuzda kolay olur inşallah canım ve sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi alırız kucağımuza...Yok cnm yakin bi zamanda da olmamisti ama bir gun once misafirim vardi ve butun gun ayakta kalmistim biraz ona bagladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?