Selam kızlar . 20. Haftaya gireli 3 gün oldu . Bikaç saattir sol kasık ağrısı yaşıyorum böyle nefes alırken batma gibi zonklar gibi . Anlatamyrm ve korkuyorum. Doktoruma bkez daha byle olup danştığımda kabızlık yaşadığım için olablr dedi . Üşüttüğün için ya da bebek büyüdüğü için demişti . Tekrardan sormaya çekndim belkide gaz sıkışmam var farkında değilim . Ağrım batmam normal mi sizce ?
Selam kızlar . 20. Haftaya gireli 3 gün oldu . Bikaç saattir sol kasık ağrısı yaşıyorum böyle nefes alırken batma gibi zonklar gibi . Anlatamyrm ve korkuyorum. Doktoruma bkez daha byle olup danştığımda kabızlık yaşadığım için olablr dedi . Üşüttüğün için ya da bebek büyüdüğü için demişti . Tekrardan sormaya çekndim belkide gaz sıkışmam var farkında değilim . Ağrım batmam normal mi sizce ?
Benim bazen hicbirseyim yok bazen de karnım bazen kasıklarım sanki yumurtaliklarimin olduğu yerler hepsi ağrıyor. Ara ara gelip geçiyor. Dayanılmaz değil ama sizi gibi. Dün de hafif regli ağrısı gibiydi mesela. Bugün ise hicbisey yoktu rahat bir gün geçirdim. Valla hiç anlamıyorum neye bagli
Ağrılar bu dönemlerde sık olabiliyor. Az bir yürümede yada bir iş yaparken kasıklara ağrı girebiliyor hemen bi yere oturup ve ya uzanıp dinlenin geçer panik yaptırıyor insana ama bir süre sonra alışılıyor.
18 haftalıkken sabah kasık ağrısıyla uyandım, ara ara oluyordu ama bu kez geçmedi ve çok ağrımıştı. Doktorumu aradım basit bir enfeksiyondur ama birşeyi atlamayalım hemen gel dedi.Bebekte dandy walker sendromu varmış, teşhisten birkaç gün sonra bebeğin kalbi de durdu. 12 gün önce doğum yaptırdılar ve 2 kez kürtaj oldum. Kanamam 3 gün önce falan azalmıştı bugün sol kasık ağrısıyla koyu kırmızı, kahverengi gibi çokça kan geldi, şimdi de devam ediyor. Sanırım normal bu durum, önce azalıp şimdi devam etmesine şaşırdım ben de