20. haftada kaybedilen bebek ve korunma süresi

BENNU__

iki melek annesi...
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
611
882
323
Merhaba arkadaşlar.
Ben ocak ayında hamile olduğumu öğrenmiştim yeni yıl hediyesi olmuştu bize bebeğim
herşey çok yolundaydı 1 kere bile kusmadım, 1 kez olsun midem bulanmadı
hiç üzmedi beni bebeğim
ama...
22 nisan tarihinde ben 20. haftama girmişken aniden suyum geldi, butun suyum boşaldı
normal doğum yaptım ve bebeğimi kaybetim :43:
dr.3 ay korunmamızı söyledi 1. ayımız bitti, ilk adetimide oldum
ama sorun şuki ben 2 ay daha beklemek istemıyorum korunmak istemıyorum
hayırlısı diyip allaha bırakmak istiyorum

şimdi size soruyorum varmı çevrenizde böyle doğum yapıp hemen üzerine hamile kalıp sağlıkla kucağına alan

bende tüp bebekle hamile kaldım 21 haftalık ikiz 2 erkek ve mayısın 2sinde kaybettim nedeni bilinmiyor aynı 3 ay beklemem lazımmış ve daha çoooooooooooookkkkk var

bende tüp bebekle hamile kaldım 21 haftalık ikiz 2 erkek ve mayısın 2sinde kaybettim nedeni bilinmiyor aynı 3 ay beklemem lazımmış ve daha çoooooooooooookkkkk var

alışmak zor gelıyo hemen bebek sahıbı olmak istıyorum ,allah sanada sabır versın hemde ikizmiş canım benim bebeğimde erkekti:43:

mahalleden bi komşumuzun kızı var mesela 7. ayında yoğun kanamayla kaaybetti bebeğini
oda ilk adetinden sonra hamile kaldı ve oğlu oldu şimdi bitane 2 yaşına gırıcek
ama karar veremıyorum işte cahil cesaretı dıyodum onun yaptığına ama şimdi anlıyorum

sana ne dediler neden suyun gelmiş erken ben 4 ay yattım kanamam oldu tam rahatladım dedim bu sefer birden sancı kanama 1 hafta ne sancılar çektim ama sadece 1 hafta dayanabildim rahim agzı yetmezliği olabilir diyorlar rahime kamerayla bakacaklarmış

sana ne dediler neden suyun gelmiş erken ben 4 ay yattım kanamam oldu tam rahatladım dedim bu sefer birden sancı kanama 1 hafta ne sancılar çektim ama sadece 1 hafta dayanabildim rahim agzı yetmezliği olabilir diyorlar rahime kamerayla bakacaklarmış

benim hiçbir sıkıtım yokmuş tıbbende erken su gelmesinin bir nedeni açıklaması yokmuş
2. hamilelikte takip edilicek mikrop yada rahim ağzı yetmezliği

mahalleden bi komşumuzun kızı var mesela 7. ayında yoğun kanamayla kaaybetti bebeğini
oda ilk adetinden sonra hamile kaldı ve oğlu oldu şimdi bitane 2 yaşına gırıcek
ama karar veremıyorum işte cahil cesaretı dıyodum onun yaptığına ama şimdi anlıyorum

ah keşke bende öyle olsam ama doktor mutalaka korunman lazım dedi

benim hiçbir sıkıtım yokmuş tıbbende erken su gelmesinin bir nedeni açıklaması yokmuş
2. hamilelikte takip edilicek mikrop yada rahim ağzı yetmezliği

sanada kamera ile rahime bakalım ölçüm yapalım dedimi doktorun bana 2 ay bekle rahım toparlansın kamera ile bakalım kist mıyom yada çatallanma olabılır bu yuzden duşmüş olabilir dedı eger o degılse rahım agzını ölçüp ondan sonra tekrar hamıle kaldında dıkış atarız dedi çok zor birşeymiş kafayı yedım resmen okadar cok umitlenmiştim ki ve bu benım 4. düşüğüm

sanada kamera ile rahime bakalım ölçüm yapalım dedimi doktorun bana 2 ay bekle rahım toparlansın kamera ile bakalım kist mıyom yada çatallanma olabılır bu yuzden duşmüş olabilir dedı eger o degılse rahım agzını ölçüp ondan sonra tekrar hamıle kaldında dıkış atarız dedi çok zor birşeymiş kafayı yedım resmen okadar cok umitlenmiştim ki ve bu benım 4. düşüğüm

ben özel muaynehaneye gıttığım halde ole bişey demedi kamera derken ultrasonda herşey görünüyo zaten
ayrıca rahim ağzı kısalığı 12-14 hafta arasında anlaşılır dıye bılıyorum ben dr da ole dedi

ben özel muaynehaneye gıttığım halde ole bişey demedi kamera derken ultrasonda herşey görünüyo zaten
ayrıca rahim ağzı kısalığı 12-14 hafta arasında anlaşılır dıye bılıyorum ben dr da ole dedi

bende özel muayneye gidiyorum ama doktor tekrar hamıle kalmadan bunları yapmak lazım dedı bılmıyorum ve 975tl ye yapacak uyutularak yapılıyormuş rahmin içi izleniyormuş

agustos da tekrar tüp bebek deyecem ama zaman geçmiyor okadar kötüyüm ki temmuzda kamerayla bakılp agustosta tekrar deneyecez inşalllah tekrar hamile olacam o an haykırıp herkeze söylemek istiyorum o anı saabırsızlıkla beklıorum bır an önce

Kızlar ben 20 haftalık hamileyim.bu aralar akintim oluyor. Suyun gelmesi ile nasıl ayirt edebilirim.benimde bir düşüğüm var.herseyden korkyyorum. Miktarı ne kadar oluyor . Bilgilendirir misiniz

Back
X