20 haftalık doğan bebeğin mezarı olur mu?

thedore

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
6
1
86
Ankara
yaklaşık 40 gün önce amniyosentez sonrası suyu bittiği için bebeğimi doğurmak zorunda kaldım yaşayamadı tabiki senağlama patoloji için hastanede kaldı.sonuçalrı çıktı amniyosentezz v.s. hepsi temizmiş.annem hemşire gidip sordu onlar gömüyormuş.ama ben alıp kendim gömmek istiyorum bi mezarı olsun istiyorum ama eşim ve annem istemiyor.üzülmeyim daha fazla diye böyle yapıyorlar ama küçük oğlum bir mezarı bile haketmiyor mu? arada bir gidip ziyaret etmek dua okumak istiyorum.napayım bir fikir verin bana?

başınsağolsun .... çok üzüldüm.. bencede anne olarak haklısın.. allah dayanma gücü versin sana..

başın sağolsun canım .. belli ki üzülmemen için istemiyorlar ama
ama canın neyi istiyorsa onu yap
Allah sabır versin canım

canım cok gecmiş olsun..aynı sorunları bende yaşadım 19 haftalıktı bebeğim suyu azdı ve gelişim geriliği vardı.amniyomsentez yapıldı ve gebelik normal doğumla dünyaya geldi.ama bebek yaşamıyordu.patolajiye gitti bebek bende geri almayı cok istedim ama vermediler tabii..hala gözümün önünden gitmiyor minicik elleri ayakları..kızdı benimde bebeğim..allah sabırlar versin..umarım tekrar en kısa zamanda hamiş kalırsın.:Saruboceq::Saruboceq:

canim basinsagolsun sozun bittigi yer, inan icim parca parca oldu okuyunca, bebegin bir melek artik. icinden nasil yapmak geliyorsa oyle yap arkadasim kimseyi dinleme esini bile.

basin sagolsun canim,benimde ablamin 5 aylikti parmagina ptezantanin hortumunu dolamis ve acliktan ölmüstü bize de vermediler.bilmiyorum biz yurt disindayiz ve veremeyiz dediler onlar ne yapiyor bilmiyoruz.:(

canım benım ya Allah sabırlar versin..

dini acıdan hak edıp etmemek deıl tabıkıde ama cenaze namazı olarka aglamamıs bebegın cenaze namazı olmaz.

ama eger vermıyorlarsa ve gomuyoruz dıyorlarsa senın ıcınde bence boylesı daha iyi olabılır.

Rabbım tekrarında kucagına almayı nasıb etsın inşallah.

başın sağolsun canım bende 28 haftalık bebeğimi kaybettim ama benim bebeğimiş verdiler bizde mezarına defin işlemini yaptık.çok haklısın.ben hastanedeyken 20haftalık bebeğini düşük yapan bir bayan vardı ama ona verdiler. kendini çok üzme allah sabrımızı bol versin.inş birdahaki sefer yavrunu kucağına sağlıkla alırsın inş.amin.

sanırım devlette 500 grın altındaki lü bebeğe mezar için izin vermiyormuş..çok üzüldüm ya bide diyorlarki amniyosentezin zararı yok..allah sabır versin ..çok zor bi durum unutsan unutulmaz,sürekli hatırlasan insna kafayı yer..allah yardımcın olsun..

teşekkür ederim ilginiz için saolun.almamaya karar verdim çok düşününce daha kötü olacağıımı biliyorum.unutamam ama en iyisi düşünmemeye çalışacam teşekkür ederim.

canım öncelikle başınsağolsun çok üzücü bir durum bilirim bnde geçen yıl 19 hafytalık oğlumu kaybetim tabiki meleklerimizin mezarı olmalı ben hastanede bırakmadım napıcaklarını bilmiodum kmseye emanet edemedim yavrumu babası mezarlıkla ona bir yer aldı en azından yerini biliorum meleğimin...

basin sagolsun canim cok kotu bir durum :(

onlar nere gomuyormuslar acikcasi merak ettim :S

evet bunu bende merek ettim !!

bende 25 haftalık erken doğum yaptım.. ama bebeği vermeme gibi durum söz konusu olmadı .. gömüldü yani.. ben her ne kdr nerde yatıyo bilmesemde...

çok acı bi durum anlatmak bişi demek gerçekten zor.. allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin..

benimde bebeğim öldü
banada mezar yapılmaz dediler.
aile mezarlığımıza kömdük.ama mermer yapılmadı.
başın saolsun canım.
Allahım sabrınıda versin inş.

ben hastanede bırakılanların gömüldüğüne inanmıyorum...
sizi üzmek istemiyorum ama okullara deney amaçlı,kadavra olarak gönderdiklerini yada çöpe attıklarını düşünüyorum...yada topluca biyere gömüyolardır..kimse kimsenin canının kıymetını bılmez ki :(

başın sagolsun canım banada vermiyecekti biz buraya gömeriz dediler ama ben istemedim canlı dogdu ses verdi kızım oyüzden cenaze nmazınıda kıldılar gömdülerde oyüzden senin bildigin yerde olması daha iyi bence gitmek istediginde gidersin al ve göm kızını istedigin yere bence allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım..

Benım bebegımde 23 haftalık dunyaya geldı ve yasamadı tabıkı...bız mezar satın aldık ..daha dogrusu 15 yıllıgına kıralanıyor burda.....zaten dınımızdede 10 yıl sonra aıleden bı baskası gomulebılıyormus.....benımyasadıgım ulkede yakıyorlarmıs duydugumda o sok anında kendımden gecmısım:-( ben aslaaaa dıye bagırdım nasıl olur nasıl kıyılır bu cana elı ayagı heryerı olan bır bebege dedım....ve bebegımın bır mezarı var abısı turkıyede yatıyor kızımsa burda:-(

başın sagolsun canım banada vermiyecekti biz buraya gömeriz dediler ama ben istemedim canlı dogdu ses verdi kızım oyüzden cenaze nmazınıda kıldılar gömdülerde oyüzden senin bildigin yerde olması daha iyi bence gitmek istediginde gidersin al ve göm kızını istedigin yere bence allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım..

senağlamasenağlamasenağlama

ben hastanede bırakılanların gömüldüğüne inanmıyorum...
sizi üzmek istemiyorum ama okullara deney amaçlı,kadavra olarak gönderdiklerini yada çöpe attıklarını düşünüyorum...yada topluca biyere gömüyolardır..kimse kimsenin canının kıymetını bılmez ki :(

sana katılıyorummm.
arkadaşlar canınızın,kanınızın peşinde olun.hiçbir kimse,hele minik böbüşler böylrsi bir sonu haketmiyoooosenağlama

Back
X