20 haftalik gebelik hareketleri yok

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
873
360
53
Kizlar 19+6 günlük hamileyim. 19.haftamda bebegin hareketlerini hissetmeye başlamıştım fakat bir kac gündür hareket yok. Bu zamanlar normal mi bir hissedip bir hissetmemek

Doktora gidin ....En azından bir kez yakalamış olmalısınız öyle değil mi? Öyle değilse hemen doktora gitmelisiniz...

Bence çok gerilmeyin ben de bazen 2 gün hiç hissetmiyorum bi tek geceleri dinlenmeye çekildiğimde hissediyorum

Henuz kucuk gibi, olabilir diye dusunuyorum ama tedbiren baktirmak iyi olabilir.
Sut icip sirt ustu yattigimda cok hareket ederdi bebegim. Benzer sekilde cikolata tatli yiyince de. Bu haftalar icin biraz erken olabilir ama belki denersiniz.

Kizlar 19+6 günlük hamileyim. 19.haftamda bebegin hareketlerini hissetmeye başlamıştım fakat bir kac gündür hareket yok. Bu zamanlar normal mi bir hissedip bir hissetmemek
Evet canım.ben o haftalarda bir hissedip bir hissetmiyordum

Henuz kucuk gibi, olabilir diye dusunuyorum ama tedbiren baktirmak iyi olabilir.
Sut icip sirt ustu yattigimda cok hareket ederdi bebegim. Benzer sekilde cikolata tatli yiyince de. Bu haftalar icin biraz erken olabilir ama belki denersiniz.
Teskkr ederim biraz önce süt içtim ve uzandim. Şükür hareket etmeye basladi. Içim rahatladi sağolun

24e kadar hissetmemeniz normal. Endişe etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…