20 haftalık hamileler

pinar_kerem

Kızım Abla Oldu. ❤
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
1.342
1.322
333
33
20 haftalıklar iştah açılma sorunu olmayan var mı? ben acayip acıkmaya başladım.. önüme ne gelirse yicem utanmasam.. 4 kilo falan aldım galiba şimdiye kadar bi karnım bi göğsüm biraz büyüdü ama bu açlık hissi kafa bozmaya başladı.. 3 saat bişey yemesem oruç tutmuşum gibi kazınmaya başlıyorum az ve sık yemeye çalışıyorum ama artık dikkat edicem.. sizde de böyle bi sorun var mı??

20 haftalıklar iştah açılma sorunu olmayan var mı? ben acayip acıkmaya başladım.. önüme ne gelirse yicem utanmasam.. 4 kilo falan aldım galiba şimdiye kadar bi karnım bi göğsüm biraz büyüdü ama bu açlık hissi kafa bozmaya başladı.. 3 saat bişey yemesem oruç tutmuşum gibi kazınmaya başlıyorum az ve sık yemeye çalışıyorum ama artık dikkat edicem.. sizde de böyle bi sorun var mı??

Evet.Bende de 16. haftadan sonra inanılmaz bir iştah artışı oldu.Kendimi durduramadım ve 32. haftamda 20 kilo almış durumdayım.
Dikkatli ol yediklerine.Özellikle ne kadar zor olsa da çikolata ve şekerli şeylerden uzak dur.
Şimdi yürüyüşe başladım biraz toparlamaya çalışıyorum ama inan yürümek bile zor geliyor artık.

Back