20 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum:(

neslihan46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
3
0
36
Kahramanmaraş
neden hiçbirşey hissetmiyorum bi hafta önce çok hareketliydi ama şimdi günlerdir kımıldamıyo bilgisi olan, böyle bişey başına gelen var mı? yardım lütfeeenn:(

canını sıkma bende aynı haftada bu yuzden gece acıle bıle gıttım.bebegım gayet saglıklı. hareket edıyodur muhakkak sen hıssetmıyosundur.hereket halınde oldugun ıcın.bu donemde bole bır durumla karsılasman gayet normal.bır cok kısı 20 ve 21. haftalarda aynı dertten sıkayetcı.doktor bana gayet normal dedi.

Allah yardımçın olsun! Bazen olabilir, stressden dolayı. Sen bir sağlık ocagına gitsene kalp atışlarını duy, o da olmazsa doktoruna gir ultrasonla bak için rahat olsun. Bu kadar kendini üzme canım!
Bizim komşu var, gelinde kalp atışları bir ara duyulmadı -tam 2 sağlık ocagına gitmiş, duyamadılar, daha sonra doktoruna ultrasona gitdi bakti Allaha çok şükür çocuk sapasağlam. Şimdi 4 yaşında güzel tatlı kızı var! :) Hadi bir güzel haber yaz bakalım :)

Meyve suyu ve çikolata yedikten sonra,bir yere sırtüstü uzanıp dizlerini hafif geri çek, elini karnına koy. Benim bebiş hemen cevap veriyor.

canm bende henuz hissetmiyorum 5 ay bitti.doktorda mas.cok hareketli ama ben bisey hissetmiyorum bazi bebekler kendini gec hissettirirmis.benimkide oyle demekki

Back
X