20 haftalik hamileyim dünden beri bebegim kibirdamiyor bilgisi olan varmi???? ACIL

bitanem16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
1.467
167
163
Almanya
Baslikta da belirttigim gibi 20 haftalik hamileyim dünden beri kibirdama yok. diger günler hergün mutlaka bir kac kez hissediyordum.

Bilgi olan yada tecrübesi olan varmi??

Acil cevap verirseniz cok sevinirim:21:

bnde kıpırdamıyomşm hiç annem öldüğümü sanıp defalarca doktora gtmş sessiz sakin akıllı bi bebeğn olcak demekki bnm gbi:49:

tam 21. yada 22. haftamda benimde bebeğim 2 gün hiç kıpırdamadı 25.haftaya kADAR BÖYLE OLUR ALI TELAŞ YAPMA HEMEN

28. haftadan önce kıpırtılar düzenli olmazsa da normal. telaş yapma. sen hareket halindeysen ya da yorulduysan da hissetmeyebilisin. bazen de öyle bir noktada oluyorlar ki yerleri geniş olduğundan hissedilmiyor. içini ferah tut.

cnm hiç merak etme derim..gerçektende en azından 24-25. haftaya kadar böyle 1-2 gün hissetmediğin olaibliyor.Bence bebeğin duruşunada bağlı. Sen çikolata yiyip sol yanına doğru yat, belki duymuşsundur defalarca ama işe yarıyor... Eğer içini rahatlatıcaksa yarın doktora falanda gideblrsin..ama boşuna telaşlandığını söylicektir eminim :)))

Benim oglumda en cok dondurma yedigimde kipir kipir oluyo :DYemek yesem hic tepki vermez ama dondurmaya dayanamiyo. Bende oynamadigi zaman böyle deniyorum :D

esimden bugün eve gelirken baklava ismarladim. karnimi doyurduktan sonra iki tane yedim ve uzandim. söyle yarim saat sonra baya bi sürtündü hissettim:64::66: tesadüfmü bilmem yoksa bu tatli meselesi tuttu galiba:9:

Back
X