Bana göre'nin anlamını bilmiyorsanız birşey diyemeyeceğim. Orada ayet yorumlamadım ayetlerden bahsetmedim bile. Ayet geçen bir yorumum olsa zaten banlanırdım değil mi? Dini de yorumlamadım "Bana göre" dedim. Güvenilirliği nedir bilemiyorum dedim isterseniz size de atabilirim. Lütfen sizde kendi durumunuza göre insanların analık haketme hakkını sorgulamayın. Siz evlat sahibi olmak istiyorsunuz diye herkes istemek zorunda değil,sırf bu hanımefendi istemediği bir bebeğe sahip olup aldırmak istediği için "analığı haketmiyor" diye yakarışta bulunmakta doğru değil. herkes dünyaya getiremeyeceği bebeği doğurmak zorunda değil. Kaldı ki bir bebeği doğurup oraya buraya atmak,kürtajdan daha büyük bir kötülük olduğuna inanıyorum. Benim kardeşim "kaza kurşunu" istenmeyen bir çocuktu,aldırılmayı düşünen bir çocuktu,annem istemedi ve aldırmadı,şuan kardeşimin duygu durumuna göre yorum yapacak olursam,kardeşim aile içinde gerçekten mutlu değil. Ne benim annem kardeşimi aldırmayıp doğurduğu için mükemmel süper anne,ne de bu hanımefendi bebeğini aldırmayı düşündüğü için anneliği haketmeyen anne. Belki doğurunca hepimizden iyi bakacak. Bunu siz bilemezsiniz. Ama dediğim gibi,sırf siz bebeğe sahip değilsiniz diye istemeden sahip olan birini yargılayamazsınız,siz "isyan etmiyorum" derken bile bu işe karışıp daha iyi bildiğinizi düşünüp sizin hakettiğinizi ve bu hanımefendinin haketmediğini dile getiriyorsunuz ki bu çok yanlış.