20 haftalık hamişler bebişleriniz kaç gr:?

bulkar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
104
176
53
dün doktoruma gittim 328 grmmış güzel kızım :) sizlerin bebişleri nasıl peki? kendi haftamda olan annelerin bebeklerini merak ediyorum.doktorum gayet iyi dedi ama sizlerinkini de bilmek daha iyi gelecektir bana...

dün doktoruma gittim 328 grmmış güzel kızım :) sizlerin bebişleri nasıl peki? kendi haftamda olan annelerin bebeklerini merak ediyorum.doktorum gayet iyi dedi ama sizlerinkini de bilmek daha iyi gelecektir bana...

ben de birkaç gün önce gittim, sanırım aynı gün gitmişiz, bana da 330 gr dedi. kendimce az buldum ama aynıymış. bunu gördüğüme sevindim valla :)

20. haftamızda kızım 350 gr dı ve çok korkmuştum küçük diye
ama şu an 32. haftayı bitirdik 1700 gr olmuşuz
hayırlı doğumlar canım.

Valla kizlar ben 18+4'de gittim doktora fakat ultrasonda bebegimin haftasi 19+4 cikti gelisimi ilerdeymis iyiymis.. Doktor 300 gr demisti.. Cok iyi kilosu demisti. Simdi sizce ben bu 300 gr'i 18+4'deki kilosu diye mi algilamaliyim yoksa 19+4'deki diyemi? Sat'a göre bakilirsa 18+4'de 300 gr oglum ve bu cok iyi sanirim kafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…