- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi feridetamer
-
kizlar bugun patolojiden rapor geldi soyle diyor
desidual dokular
akut enflamasyon
intervillöz kanama
infarkt
retroplasental hematom
plasenta da bunlar cikmis ben bisey anlamadim doktor plasenta yetmezliği var dedi
bu gebelige ozel biseymis ama bidahaki gebelikde tedavi uygulariz dedi ne olur ne olmaz dedi doktorcanım bu bebeğin pataloji sonuçlarımı.palsenta yetmezliği dedi demek.peki bu sadece bu gebeliğe özel bişeymiymiş sonrakileride etkilermiymiş.
bu gebelige ozel biseymis ama bidahaki gebelikde tedavi uygulariz dedi ne olur ne olmaz dedi doktor
kardeslerim 20 haftalık kızimi gecen perşembe gunu suyu tukentigi icin aldılar biz her 15 gunde kontrole gitiyorduk gecen pazartesi de 3 lu tarama sonuclarinida aldik temiz cikmisti 10 gundur bende oksuruk vardi baska bi rahatsizligim yoktu en son gece ateslendim ara ara suyum geldi hemen hastaneye gittik acildeki doktor tahlil yapti ultrasonla bakti suyunuz gelmis dedi 1 saat sonra kendi doktorumuz geldi ve bebeginiz canli ama yasamaz sansiz bu durum keseniz yirtilmis dedi persembe gunu oglen agrilarim artinca bana ilac verip erken doguma aldilar bebegimi kaybettim ama nedenini bilmiyoruz doktorlar bir suru nedeni var dediler bebegimi kaybetmeden 3 gun once saglik ocagina idrar tahlili vermisdik bende enfeksiyon cikti (klebsiella oxytoca) bu enfeksiyon nedn olmus olabilrmi allah kimseye boyle biir aci yasatmasin
simdi canim esimle sunu merak ediyoruz bebegimizi rahim agzi yetmezligi yuzunden mi yoksa amniyon suyunun bitmesi veya emr sonucu mu kaybettk rahim agzi yetmezligi buyuk sorun onlem alinmassa bi dahaki gebelikde yine tekrarliyormus doktor ic acici bir aciklama yapmadigi icin insanin ici rahat olmuyor bidahaki gebeligmde ayni seyle karsilasirim die cok korkuyorum
Allah sabır versin canim ben daha Dün kaybettim 16 haftalık oğlumu kese rahim ağzına sarkmisti ve Hiç bir şekilde dikiş Yani serklaj yapılacak yer kalmamıştı bebeğim gözümün önünde düştü alıp götürdüler benden Erkek olduğunu o an öğrendim psikolojim Çok bozuk Bana enfeksiyon denildi ama rahim ağzı yetmezliginden oluyormuş Allah Hiç kimseye yaşatmasınkardeslerim 20 haftalık kızimi gecen perşembe gunu suyu tukentigi icin aldılar biz her 15 gunde kontrole gitiyorduk gecen pazartesi de 3 lu tarama sonuclarinida aldik temiz cikmisti 10 gundur bende oksuruk vardi baska bi rahatsizligim yoktu en son gece ateslendim ara ara suyum geldi hemen hastaneye gittik acildeki doktor tahlil yapti ultrasonla bakti suyunuz gelmis dedi 1 saat sonra kendi doktorumuz geldi ve bebeginiz canli ama yasamaz sansiz bu durum keseniz yirtilmis dedi persembe gunu oglen agrilarim artinca bana ilac verip erken doguma aldilar bebegimi kaybettim ama nedenini bilmiyoruz doktorlar bir suru nedeni var dediler bebegimi kaybetmeden 3 gun once saglik ocagina idrar tahlili vermisdik bende enfeksiyon cikti (klebsiella oxytoca) bu enfeksiyon nedn olmus olabilrmi allah kimseye boyle biir aci yasatmasin
En kötüsü de İlk gebeligimdi canlı canlı yaşadım bütün o anları temizleme işleminde de anestezi uygulamadan yapıldı Artık bi an bende oluyorum sandım ama allah yardım ediyor sabır da verir İnşallah bir daha Böyle acılar yaşatmazHepinize allah sabırlar versin benimde 18 haftalikti kızım suyum bittiği için normal doğum yaptım bende iki oğlum var allaha çok şükür ama evlat acısı kadar zoru yok bu dünyada yüzünü görmesem de kokusunu içime cekemesemde evlat bu rabbim herkesin kucağını doldursun acısı dinecek gibi değil ama allah sabrını veriyo hamdolsun...
Allah bidaha yaşatmasin inşallah başka çocuğunuz varmiEn kötüsü de İlk gebeligimdi canlı canlı yaşadım bütün o anları temizleme işleminde de anestezi uygulamadan yapıldı Artık bi an bende oluyorum sandım ama allah yardım ediyor sabır da verir İnşallah bir daha Böyle acılar yaşatmaz
Hayır 4 aylık evliyim daha İlk bebegimdi Amin İnşallah kimseye yaşatmaz allahAllah bidaha yaşatmasin inşallah başka çocuğunuz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?