20 haftalık ve 15 haftalıkken suyum tamamen boşaldı

Daha 3 gün önce yaşadıö dün geldim eve hastaneden patolojiyle bakılıcak şimdi perişanım çare arıyorum gece uyurken bi anda suyumun gelmesiyle uyandım kabus gibi allahım kimseye vermesin bu acıyı

Daha 3 gün önce yaşadıö dün geldim eve hastaneden patolojiyle bakılıcak şimdi perişanım çare arıyorum gece uyurken bi anda suyumun gelmesiyle uyandım kabus gibi allahım kimseye vermesin bu acıyı
Rabbim sana sabırlar versin canım.. Üzülme illa ki sebebini bulacaklar birdahakine önlemini alıp devam edersiniz.. Ama patolojide genetik sonuç vermiyorlar.. Keşke genetiğe de yollasaydınız.. Mesela benim bebeğimde kromozom bozukluğu vardı sizin gibi aniden suyum geldi sebep olarak kromozom bozukluğu dediler.. Belki sizinde genetik le alakalı bir problem olabilir..

Bende 2 kez kayıp yaşadım. Bilirim şuan ne durumdasın .. İnsanın çok zoruna gidiyor ama yine de şükretmek gerekiyor.. Allah bizi böyle sınıyor illa ki bir bildiği vardır bir yerde karşımıza güzellikler çıkaracaktır elbet.. Bak ben hep şükrettim inandım 3.kez Bana nasip etti tekrar anneliği.. Şimdi yine hamileyim..

Genetiğe nasıl yollamam gerekiyor ki doktoramı söylemem gerekiyor acaba

Genetiğe nasıl yollamam gerekiyor ki doktoramı söylemem gerekiyor acaba
hastanede doğumdan önce bir imza vermeniz gerekiyordu.. Şuan gönderilebilir mi bilmiyorum araştırmak lazım.. Ben doğumdan önce eşim imza verdi gönderilmesini istediğine dair hem patoloji hem genetiğe gitti

Su an yaptırdığınız kültür testi anlamsız olabilir aradan zaman gecnis. Kültür testi ertesi gün de açıklanmıyor.

Arkadaşlar yaşayan varsa ne olur yazsın ya da çevresinde yaşayan varsa ne olursunuz yazın başka çözümler varsa deniyim hepsini yüregim rahatlasın çözümleri duydukça ne olursunuz içimi rahatlatmak istiyorum ne olursunuz
Su an yaptırdığınız kültür testi anlamsız olabilir aradan zaman gecnis. Kültür testi ertesi gün de açıklanmıyor.
kültür testi alttan sıvı alınıp kontrol ediliyormuş Mikrop var mı diye Tam bilmiyorum öyle dedi doktor o an idrar tahlili yapıldı temiz çıktı öncesindede yine yaptırmıştım temiz çıkmıştı birde kanda mikrop testi yaptırmıştım temiz çıkmıştı.

Rahim ağzından sıvı alınıp yapılan smear testi. Rahim içi rahim ağzı enfeksiyona bakılıyor. İdrar kültürü idrar içindeki enfeksiyonlara bakteri ve mikroplara bakılıyor.
bence sen iyi bi dr git. Bunların bi sebebi olmalı. Ben bursada prof gürkan uncu ya gittim. Derdime derman o oldu.
bence sende araştırmalrını muhakkak yaptır. Başka bi dr a git bence dr da seni yönlendirebilirdi. Ama bi yönlendirmesi olmamış durumlardan sonra

Aradan zaman geçtiği için enfeksiyon orani degidtigi için doğru bilgi vermeyebilir.

Yanlis anlamayın ama sizin burada insanlara soracağınız bir konu değil bu. Burada biz size teşhis koyamayiz. burada yazan şeylerle yureginiz ne daralsin ne de ferahlasin.

Adam akilli bir perinatologa riskli gebelik doktoruna gorunmeniz sart. 2 gebelik kaybınız var. Her kayipta normal gebeler gore daha riskli sayiliyorsunuz. Her gebeliğin durumu da kendine has... Aciniz Taze anlıyorum ama acinizi dindirecek umudu burada değil doktordan almanız gerekli.

Riskli gebelik doktoru net enfeksiyon tanısı koyarsa serklaj Yapar, enfeksiyon riskini azaltir.

Tekrar gecmis olsun

Çok teşekür ederim sagolun. Tabiki doktorlara soruyorum Gittim gidicemde ama her doktorun farklı söylemleri var ancak burda yaşayan kişilerin Doktorları nasıl yönlendirdiği bana fikir oluyor Kendi şehrimde iyi bir doktor bulamazsam en azından o şehirdeki doktorlara giderim arayışım bu yönde şifa bulan insanlar bulup tedavi süreçlerini öğrenmek Ve şifa buldugu doktorlara gidebilmek

Perinaloga gorunun

Merhaba ben de bursadayim dr dan memnun musunuz hangi hastane ve doktorunuz kim acaba.
Merhaba araştırmaları yapan dr um. Prof dr gürkan uncu. Kendi muayenehanesi var umi plazada. 2. Gebeliğimde 2018 de yani 15. Haftama kadar kendisine gittim , daha sonra hiç istemememe rağmen bırakmak durumunda kaldım. Doğum ücretlerini kRşılayamayacaktım çünkü.
şimdiki dr um jimerde doç dr aral atalay riskli gebelik dr u. Çok memnunum kendisinden

Teşekkür ederim

Merhaba sizin rahim filminde perde görünmedi kamerayla balıldıgında götüldü değil mi ben rahim filmi çekildim şimdi kameraşı historoskopi yaptırcaö

Merhaba sizin rahim filminde perde görünmedi kamerayla balıldıgında götüldü değil mi ben rahim filmi çekildim şimdi kameraşı historoskopi yaptırcaö
Merhaba evet sorun teşkil edecek bir şey görünmemişti rahim filminde. Histeroskopide görülüp yakıldı. İnşallah sizinde derdinize derman olur hiç korkmayın ben hatta anestezisiz oldum bu işlemi

Merhaba evet sorun teşkil edecek bir şey görünmemişti rahim filminde. Histeroskopide görülüp yakıldı. İnşallah sizinde derdinize derman olur hiç korkmayın ben hatta anestezisiz oldum bu işlemi
Anladım bana doktor kameranın girdiği yer çok dardı dedi bide yukarda biyerde ufak bir perde var dedi ama o perde çok aşırı etkilemez dedi ama sen minik bir perde vardı dedin o yüzden ümitlendim ben biraz

Size bi sorum olcaktı ben histereskopi yaptırdım kameranın girdigi yer çok darmış oraları genişletmiş birde yukarda çok ufak bir perde varmış onu aldı. ama ufak perdenin erken doguma çok sebep olabilcegini düşünmüyorum dedi . Sizinde ufak bir perdeydi doktorunuz bu perdeyi aldım dahada bişey olmaz gibi kesin konuşmuşmuydu size

Cnm 17 haftalikken bende yasadim bu durumu enfeksiyon nedeni ile olusmus buyuk ihtimalle.. enfeksiyon su kesesinin zarini inceltip suyun gelmesine neden oluyor.. acini derinden hsiszttim benimde 3 kaybim var.. 23, 17, 17 haftalik..

Merhaba perde amileyatından ne kadar sonra gebelik için ne zamana izin veriyorlar acaba 3 ay diye duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…