Rabbim sana sabırlar versin canım.. Üzülme illa ki sebebini bulacaklar birdahakine önlemini alıp devam edersiniz.. Ama patolojide genetik sonuç vermiyorlar.. Keşke genetiğe de yollasaydınız.. Mesela benim bebeğimde kromozom bozukluğu vardı sizin gibi aniden suyum geldi sebep olarak kromozom bozukluğu dediler.. Belki sizinde genetik le alakalı bir problem olabilir..Daha 3 gün önce yaşadıö dün geldim eve hastanedenpatolojiyle bakılıcak şimdi perişanım çare arıyorum gece uyurken bi anda suyumun gelmesiyle uyandım kabus gibi allahım kimseye vermesin bu acıyı
Genetiğe nasıl yollamam gerekiyor ki doktoramı söylemem gerekiyor acabaRabbim sana sabırlar versin canım.. Üzülme illa ki sebebini bulacaklar birdahakine önlemini alıp devam edersiniz.. Ama patolojide genetik sonuç vermiyorlar.. Keşke genetiğe de yollasaydınız.. Mesela benim bebeğimde kromozom bozukluğu vardı sizin gibi aniden suyum geldi sebep olarak kromozom bozukluğu dediler.. Belki sizinde genetik le alakalı bir problem olabilir..
Bende 2 kez kayıp yaşadım. Bilirim şuan ne durumdasın .. İnsanın çok zoruna gidiyor ama yine de şükretmek gerekiyor.. Allah bizi böyle sınıyor illa ki bir bildiği vardır bir yerde karşımıza güzellikler çıkaracaktır elbet.. Bak ben hep şükrettim inandım 3.kez Bana nasip etti tekrar anneliği.. Şimdi yine hamileyim..
hastanede doğumdan önce bir imza vermeniz gerekiyordu.. Şuan gönderilebilir mi bilmiyorum araştırmak lazım.. Ben doğumdan önce eşim imza verdi gönderilmesini istediğine dair hem patoloji hem genetiğe gittiGenetiğe nasıl yollamam gerekiyor ki doktoramı söylemem gerekiyor acaba
Su an yaptırdığınız kültür testi anlamsız olabilir aradan zaman gecnis. Kültür testi ertesi gün de açıklanmıyor.Evet yapıldı ama iğne fitil tarzı şeyler onun dışında herhangi bişey yaptırmadım ilk hamileligimdi biraz cahilligime geldi galiba
evet onuda duymuştum kendimi toparladıkran sonra kültür testi yaptırıcam inşallah çok teşekürler yazdığınız için
kültür testi alttan sıvı alınıp kontrol ediliyormuş Mikrop var mı diye Tam bilmiyorum öyle dedi doktorSu an yaptırdığınız kültür testi anlamsız olabilir aradan zaman gecnis. Kültür testi ertesi gün de açıklanmıyor.
Aradan zaman geçtiği için enfeksiyon orani degidtigi için doğru bilgi vermeyebilir.Arkadaşlar yaşayan varsa ne olur yazsın ya da çevresinde yaşayan varsa ne olursunuz yazın başka çözümler varsa deniyim hepsini yüregim rahatlasın çözümleri duydukça ne olursunuz içimi rahatlatmak istiyorum ne olursunuz
kültür testi alttan sıvı alınıp kontrol ediliyormuş Mikrop var mı diye Tam bilmiyorum öyle dedi doktoro an idrar tahlili yapıldı temiz çıktı öncesindede yine yaptırmıştım temiz çıkmıştı birde kanda mikrop testi yaptırmıştım temiz çıkmıştı.
Çok teşekür ederim sagolun. Tabiki doktorlara soruyorum Gittim gidicemde ama her doktorun farklı söylemleri var ancak burda yaşayan kişilerin Doktorları nasıl yönlendirdiği bana fikir oluyor Kendi şehrimde iyi bir doktor bulamazsam en azından o şehirdeki doktorlara giderim arayışım bu yönde şifa bulan insanlar bulup tedavi süreçlerini öğrenmek Ve şifa buldugu doktorlara gidebilmekAradan zaman geçtiği için enfeksiyon orani degidtigi için doğru bilgi vermeyebilir.
Yanlis anlamayın ama sizin burada insanlara soracağınız bir konu değil bu. Burada biz size teşhis koyamayiz. burada yazan şeylerle yureginiz ne daralsin ne de ferahlasin.
Adam akilli bir perinatologa riskli gebelik doktoruna gorunmeniz sart. 2 gebelik kaybınız var. Her kayipta normal gebeler gore daha riskli sayiliyorsunuz. Her gebeliğin durumu da kendine has... Aciniz Taze anlıyorum ama acinizi dindirecek umudu burada değil doktordan almanız gerekli.
Riskli gebelik doktoru net enfeksiyon tanısı koyarsa serklaj Yapar, enfeksiyon riskini azaltir.
Tekrar gecmis olsun
Merhaba ben de bursadayim dr dan memnun musunuz hangi hastane ve doktorunuz kim acaba.bursadayım ben. İdrar kültürünü Anlık yaptırmanız gerekiyor ama daha sonra yaptırmak birşey ifade etmez diye biliyorum
Perinaloga gorunun2 kez hamile kaldım ve ikisindede erkenden suyum tamemn boşaldı ve bebeklerimi kaybettim öyle zor ki allah kimseye yaşatmasın. Bu durumu yaşayan ve sonrasında cocugu olan var mı acaba ? Doktorların önerdiği bi çözüm oldu mu ?lütfen yardımcı olun ne olursunuz
Merhaba araştırmaları yapan dr um. Prof dr gürkan uncu. Kendi muayenehanesi var umi plazada. 2. Gebeliğimde 2018 de yani 15. Haftama kadar kendisine gittim , daha sonra hiç istemememe rağmen bırakmak durumunda kaldım. Doğum ücretlerini kRşılayamayacaktım çünkü.Merhaba ben de bursadayim dr dan memnun musunuz hangi hastane ve doktorunuz kim acaba.
Teşekkür ederimMerhaba araştırmaları yapan dr um. Prof dr gürkan uncu. Kendi muayenehanesi var umi plazada. 2. Gebeliğimde 2018 de yani 15. Haftama kadar kendisine gittim , daha sonra hiç istemememe rağmen bırakmak durumunda kaldım. Doğum ücretlerini kRşılayamayacaktım çünkü.
şimdiki dr um jimerde doç dr aral atalay riskli gebelik dr u. Çok memnunum kendisinden
Merhaba sizin rahim filminde perde görünmedi kamerayla balıldıgında götüldü değil mi ben rahim filmi çekildim şimdi kameraşı historoskopi yaptırcaöMerhaba benimde 4 yıl önce 18. Haftamda suyum geldi. Kesem delinmiş. 26. Haftaya kadar istirahatle yattım. 26. Haftamda doğum yapıp 13 gün sonra kaybettim bebeğimi. Benim o gebeliğimde ilk haftalardan başlayan kanamalarım vardı. Bebekte gelişimsel hbi sorun yoktu. Bebeğimi kaybettikten sonra genetik testnyaptırdım. Trombofili paneli(pıhtılaşma) testlerini yaptırdım. Rahim filmi çektirdim. Sadece pıhtılaşma bozukluğu çıktı 1 genimde homozigot. Tedavi sürecimi bi prof ile devam ettiriyordum. BNa kan sulandırıcı iğne, kortizon ilacı verdi ama bunlra rağmen iki defa kimyasal gebelik yaşadım üstüste. Daha sonra sorun bunlar değil demek diye histeroskopi yPtı. Yani rahim içerisine kamera gibi bi aletle canlı gözle bakmam lazım dedi. Nitekim rahimde ufakta olsa bi perde çıktı. Rahmim y şeklindeymiş yani. İki odacıklı gibi. O işlem esnasında o perdeyi yKtı. O ay hamile kaldım. Şükür allahıma iğnesi ilaçsız tek bir sorun yaşamadan evladımı kucağıma aldım. Şimdi tekrar hamileyim şükür allahıma bunda da bi sorun yaşamadan geçiyorsiz sürecinizi nasıl tKip ettiniz herhangi bi işlem yapılmadımı
Merhaba evet sorun teşkil edecek bir şey görünmemişti rahim filminde. Histeroskopide görülüp yakıldı. İnşallah sizinde derdinize derman olur hiç korkmayın ben hatta anestezisiz oldum bu işlemiMerhaba sizin rahim filminde perde görünmedi kamerayla balıldıgında götüldü değil mi ben rahim filmi çekildim şimdi kameraşı historoskopi yaptırcaö
Anladım bana doktor kameranın girdiği yer çok dardı dedi bide yukarda biyerde ufak bir perde var dedi ama o perde çok aşırı etkilemez dedi ama sen minik bir perde vardı dedin o yüzden ümitlendim ben birazMerhaba evet sorun teşkil edecek bir şey görünmemişti rahim filminde. Histeroskopide görülüp yakıldı. İnşallah sizinde derdinize derman olur hiç korkmayın ben hatta anestezisiz oldum bu işlemi
Merhaba evet sorun teşkil edecek bir şey görünmemişti rahim filminde. Histeroskopide görülüp yakıldı. İnşallah sizinde derdinize derman olur hiç korkmayın ben hatta anestezisiz old
Cnm 17 haftalikken bende yasadim bu durumu enfeksiyon nedeni ile olusmus buyuk ihtimalle.. enfeksiyon su kesesinin zarini inceltip suyun gelmesine neden oluyor.. acini derinden hsiszttim benimde 3 kaybim var.. 23, 17, 17 haftalik..Ben aslında 2 Cide progestanın iğnesini vuruldum kan sulandırıcı kullandım fitil kullandım haftada bir doktora gittim rahim agzını kontrol ettirdim haftada bir. hiçbir açılma olmadıgı için dikiş atmadı 2 ayrı doktorda aynı şeyi söyledi gerek olmadıgına dair.ama yine gece uyurken bi anda suyumun gelmesiyle uyandım o an hepsi boşaldı ve bitti herşey 3 gün önce yaşadım daha çok yeni
Merhaba perde amileyatından ne kadar sonra gebelik için ne zamana izin veriyorlar acaba 3 ay diye duymustumMerhaba benimde 4 yıl önce 18. Haftamda suyum geldi. Kesem delinmiş. 26. Haftaya kadar istirahatle yattım. 26. Haftamda doğum yapıp 13 gün sonra kaybettim bebeğimi. Benim o gebeliğimde ilk haftalardan başlayan kanamalarım vardı. Bebekte gelişimsel hbi sorun yoktu. Bebeğimi kaybettikten sonra genetik testnyaptırdım. Trombofili paneli(pıhtılaşma) testlerini yaptırdım. Rahim filmi çektirdim. Sadece pıhtılaşma bozukluğu çıktı 1 genimde homozigot. Tedavi sürecimi bi prof ile devam ettiriyordum. BNa kan sulandırıcı iğne, kortizon ilacı verdi ama bunlra rağmen iki defa kimyasal gebelik yaşadım üstüste. Daha sonra sorun bunlar değil demek diye histeroskopi yPtı. Yani rahim içerisine kamera gibi bi aletle canlı gözle bakmam lazım dedi. Nitekim rahimde ufakta olsa bi perde çıktı. Rahmim y şeklindeymiş yani. İki odacıklı gibi. O işlem esnasında o perdeyi yKtı. O ay hamile kaldım. Şükür allahıma iğnesi ilaçsız tek bir sorun yaşamadan evladımı kucağıma aldım. Şimdi tekrar hamileyim şükür allahıma bunda da bi sorun yaşamadan geçiyorsiz sürecinizi nasıl tKip ettiniz herhangi bi işlem yapılmadımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?