canım ben de zayıf kıloyla hamıle kaldım sanırım bunun kıloyla bır ılgısı yok.bende de aynı senın yazdıgın gıbı kasılma sertlesme oluyordu ama nerdeyse 17 haftalarda fılan.bende apar topar dr.ma gıttım bıseyın yok dedı.bebek o ve buyuyor ıcerde.ben sertlesme hıssedıyordum,karnımın bır tarafı sertlesıp sısıyordu bıraz.yumurta kadar fılan.elleyınce normale donuyordu.hem de beraberınde bır agrı da vardı.ama sımdı bırseyım yok.doktor da gececek dedı.ve gectı de.bence telaslanacak bırseyın yok.
Canim ben demek istedigini anlayamadim? bilmiyorumkismile
sagol leylaa birazda olsa içim rahatladı doktorumd kasılma oldugunu sanmıyorum dedi ama gelde bunu bana anlatt beynime anlat
Bende 20. haftamdayım. bendede var aynı sorun. ben doktoruma sordum hemen. bebek büyüdüğü için o gerilme ve sertleşme çok normalmiş. bende bebeğimin büyüdüğünü hissediyorum. son zamanlarda karnımdaki hareketleri yaygınlaştı. hem sol hem sağ hem aşağıda hissediyorum pıtpıtlarını çok güzel opuyorumnanaktan[/QUOTE
evett aynı benimde söyledigin gibi oluyo pıtpıtlarını hisetmekk şahanee tabi mükemel bi duygu ama endişeliydimm acaba ne diye daha önce 5 haftalık düşük yapmış biri olarak vee anksiyeteli olmak beni daha da dedirgin ediyo ama çok sagolunn iyiki varsınızz kızlarr olumunekankayizsmile
canım bende de bazen oluyor geçen haftalarda daha çoktu karnım taş gibi oluyodu ama geçti. şimdi karnımın bazı bölgelerine sertlik oluyor mesela sağa sola yattığımda acayip ağırlık oluyor bebekler o tarafa dayanıyor onu hissediyorum
Aynen. Benim bebiş hep sağımda o yüzden sola çok rahat yatıyorum. Ama geceleri yorulup sağa dönmek zorunda kalınca sanki bebeğimi ezicekmişim gibi hissediyorum hemen düzeltiyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?