20. haftamda kan geldi :((

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.043
89
643
İstanbul
Kizlar 20. Haftamin icindeyim. Dun bir damla kan geldi. Hemen dr.gittim. ultrasonda hersey normal. Kanama olmasi hos degil dedi. Igne, progestan hap, yatak istirahati verdi. Dun peceteye cok az akintiyla karisik kirmizi kan tekrar geldi ve kesildi. O neyin kanamasiydi anlamadim. Gripjm ve oksurukte var siddetli degil ama ondan olabilir belki. Yinede temkinliyim yatiyorum. Boyle olaniniz varmi?

Yengemde olmustu hemde onda daha fazla. O da senin kullandiklarini kllandi simdi bebisi 3 sylik. Stres yapma dr un dediklerini yap ve bebisini sag salim kucagina alacagina inan. Gecmis olsun

Yengemde olmustu hemde onda daha fazla. O da senin kullandiklarini kllandi simdi bebisi 3 sylik. Stres yapma dr un dediklerini yap ve bebisini sag salim kucagina alacagina inan. Gecmis olsun
Tskrler. Kendi dr.uma arayip durumu anlsttim. surekli yatmama gerek yok dedi ben yinede yatiyorum.

Tskrler. Kendi dr.uma arayip durumu anlsttim. surekli yatmama gerek yok dedi ben yinede yatiyorum.
bana da ilk hamileliğimde 16. ya da 17. haftada gelmişti. ama benim işlerim çok yoğundu, müfettiş gelecekti stresten olmuştu. bana iğne, hap ve dinlenme vermişti, dinledim sorun olmadı.
geçmiş olsun bence de dinlen. öksürüğün içinse de bal, limon ılık suyla içebilirsin.boğazın ağrıyorsa elma sirkesi ya da adaçayıyla gargara yapabilirsin.

Ne kadar sure istirahat ettin. Knama ne ksdar surdu? Dogal yollarla geciremedim sinuzit, faranjite cevirdi oksurugu hemen kesmek icin anribiyotik igne oluyorum. Dr.umun onayiyla..

Ne kadar sure istirahat ettin. Knama ne ksdar surdu? Dogal yollarla geciremedim sinuzit, faranjite cevirdi oksurugu hemen kesmek icin anribiyotik igne oluyorum. Dr.umun onayiyla..
doktor on gün rapor vermişti ben iki gün hep yattım galiba ondan sonra dışarı bile çıktım. kanama bir kez oldu. ama benim ilk ayım da hep kanmayla geçmişti.
geçmiş olsun hamileyken girp de çok zor oluyor geçen yıl bana da doktor antibiyotik vermişti

Benimde bir kez oldu kanama. Sonrasinda kahverengiye donmeden direk normale dondu. Bakalim bikac hun sonra kontrole gitcem ne dicek dr. Benim dr.um istirahate pek gerek duymuyor. Nobetci dr. Hep yatacaksin dedi. Telde kendi dr.um surekli yatmana gerek yok dedi..

sen yine de birkaç gün dinlen sonra da kendini pek yorma. sürekli yatarak da kendini sıkma

canı

canım bende hamileyken 1 ay boyunca öksürük tutmuştu ..öksürükten kasıklarım ağrıdı..sonra kanama olmaya başladı..iğne ve doğuma kadar yatak istirati ile kurtuldum..öksürüktende kaynaklanabiliyor..istirat çok önemli..geçmiş olsun.paylaşmak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…