20 haftlaık hamileyim midem sırtım belime aşırı ağrı giriyor!!!! Acil Yardım lütfen !

burcuhke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
17
0
86
İstanbul
Merhaba kızlar , 20 haftalık hamileyim bu ay içerisinde 2 kez başıma böyle bir olay geldi. Birden belimde ve sırtımda ağrı başlıyor ve sonra mideme, göğüs altlarıma ve sağ omzuma yayılıyor. Bu böyle 1 saat kadar sürüyor.Ne yapsam geçmiyor. Ne yatırıyor , ne yürütüyor kıvrandırıyor. İnanılmaz canımı acıtıyor ve ağlıyorum acısına. Ben gaz sancısı diye düşündüm fakat farklı bir durum olmasından korkuyorum. Başınıza böyle bir şey geldi mi? Tecrübeye ihtiyacım var(( şimdiden teşekkürler.

Benim hamileliğimde başıma gelmemişti böyle birşey, bu konuda bir bilgim yok. Gaz olsa omzuna niye vursun ki. Kilo almaya başlamışsındır acaba ondan kaynaklanan bir ağırlık filan olabilirmi acaba. Bence basit birşey. Çok önemli olsa geçmez ve sık sık olur. Hamilelikte bu tarz şeyler oluyor. Kramplar için ilaçlar var gerekirse doktorunun tavsiyesiyle kullanırsın. Bide çok yorma kendini. Ara ara dinlen, ayaklarını uzat. Ama yinede beline ağrı vurduğu için doktorunu arayıp, danışmanda fayda var. Durumu tarif edersen doktorun sana gereken bilgiyi verir. En azından rahatlamış olursun, kafana takılmaz. Çok geçmiş olsun. Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah canım. Aminnn...

Bebeğini sağlikla kucağına Almanı dilerim bebek büyüdüğünden olabilir tabi boyle ağrılar ama bu kadar Canın yanıyorsa bence doktoruna görün aynı zamanda bebek bazen böbreğe dayanıyor ve böbrek büyümesi oluyor o yüzdende bu ağrılar oluyor canını sıkma kotu bişey değil ama bence yarın bir doktoruna görün hiç degilse hem nedenini öğrenirsin hemde ağrıların icin bişey verir doktorun cok gecmis olsun

evet şu son ay biraz kilo aldım olabilir.İnşallah dediğin gibi önemli bir şey yoktur. Yarın doktoruma gidicem kısmetse. Yinede içimi rahatlattın canım sağolasın.

evet yarın için randevu aldım doktorumdan umarım kötü bir şeyle karşılaşmam. Allah ım hepimizin evlatlarını annelerine babalarına bağışlasın huzurlu günler nasip etsin...

kızlar bugün doktoruma göründük hem bebeğim hemde ben sağlıklıyız çok şükür. Bu problemimin gaz sancısı olduğunu korkulacak bir durumun olmadığı özellikle omuzlara yayılan ağrıların gaz probleminden dolayı olduğunu söyledi. Gaz yapıcı yiyeceklerden kaçınmamı sık sık az yememi ve çok fazla ayakta durmamı önerdi. Tabi herkesin yapısı ve hamileliği farklı olduğundan bu problemi yaşayan arkadaşlar mutlaka doktorlarına danışsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…