20 haftLık hamileyim acil yardım!!!!!

Eyiryah1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
208
130
103
38
20 haftalık hamileyim dünden beri kasıklarımdan şiddetli ağrı var neden böyle olabilir böyle bir şey yaşayan var mı idrarım da yanma yok Ne olur acil cevap

20 haftalık hamileyim dünden beri kasıklarımdan şiddetli ağrı var neden böyle olabilir böyle bir şey yaşayan var mı idrarım da yanma yok Ne olur acil cevap
Bende 8 hayalim hamileyim bende cok karin ve kasık ağrısı cekiyorum en başından beri üşütme ayaklarını belki ondn olabilir,öncesinde boyle bir sıkıntın yok ise doktoruna danış derim biraj önce gecmis olsun

Bende oluyodu oyle agrilar kıpırdamıyordum bile amaa doktorum magnezyum verdi o rahatlatti .. Bebek senin herseyini somurdugu icin oluyor olabilir ama tabi doktoruna danis

Bende 23 haftalik hamileyim gecen hafta benimde sag kasıgimda agrı ve batma oldu hastaneye gittim idrar tahlili istedi doktor. Idrar yollarinda enfeksiyon varmis. Sende hastaneye git tahlil ver ilac kullanirsin gecer

Bende de oldu 20 haftalık hamileyim doktorum o ağrılar için net bir şey söyleyemiyoruz. Magnezyum eksikliği de olabilir enfeksiyon da olabilir dedi. Zaten magnezyum kullanıyorum, sağlık ocağında enfeksiyon çıktı, şimdi iyiyim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…