Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 20 haftalık hamileyim bir kaç gündür normal bir şekilde bel ağrım var fakat sol boşluğuma doğru öyle bir ağrı acı giriyor ki canım çok acıyor ara ara girip gidiyor başka bir şey olduğunu düşünüyorum böbrek vs aranızda bu durumla karşılaşan oldu mu?
Aynı durumdayım. 20. Haftanın içindeyim resmen uyuyamadım hala ağrıdan. Böbrek mi diye düşünüyorum bende ama bilmiyorum detaylı ultrasonum var 4 gün sonra
Aynı durumdayım. 20. Haftanın içindeyim resmen uyuyamadım hala ağrıdan. Böbrek mi diye düşünüyorum bende ama bilmiyorum detaylı ultrasonum var 4 gün sonra
Evet doğru dürüst ilaç verilmiyor iğne vs yapıcaklarını düşünmüyorum internetten araştırmama göre ağrı kesici krem sürmek bile sakıncalıymış gidince doktoruma sorucam şimdilik hafif sıcak duşla idare etmeye çalısıyorum
Siyatik ağrısı da olabilir bebek büyüdükçe tek tarafta baskı artabiliyor. İlk gebeliğimde yaşadım. Siyatik demişlerdi o zaman. Şimdi 16. Haftada kaç bel ağrım başladı yeniden.
Ağrı kesici krem olarak sadece dolgit vermişlerdi ilk gebelikte. Onu kullanıyorum yine.
Siyatik ağrısı da olabilir bebek büyüdükçe tek tarafta baskı artabiliyor. İlk gebeliğimde yaşadım. Siyatik demişlerdi o zaman. Şimdi 16. Haftada kaç bel ağrım başladı yeniden.
Ağrı kesici krem olarak sadece dolgit vermişlerdi ilk gebelikte. Onu kullanıyorum yine.