20 Haziran'a kadar pamuk ipliğine bağlı ilişkiler bitiyor

pastellim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
1.254
3.305
63
38
Son bir aydır ilişkinizde abuk subuk nedenlerden dolayı kavga ediyor musunuz?
Minnacık olaylar kocaman olup büyüyor mu
Daha önce fark etmediğiniz huyları şu an gözünüze çok mu batıyor
size hiç davranmadığı kadar kötü mü davranıyor
kendinizi sanki gri bir sisin içinde gibi mi hissediyorsunuz
yorgun, vazgeçmiş ve ne yapacağınızı bilmez halde misiniz

Korkmayın Haziran'la beraber bu süreç bitecek. Sevgili Mars şu an ilişkileri epeyce bir zorluyor. Bu süreçte bitmesi gereken bütün ilişkiler, ortaklıklar bitecek. Üzülmeyin ama bitmesi lazım ki yeni şeyler olsun. Yani bu bitişlerin hepsi hayırlı. Siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın eğer o ilişki kaderinizde yoksa bitecek maalesef.

Ama bu kavgadan gürültüden sağ salim çıkarsanız, ilişkiniz taş gibi yerine oturacak. Birbirinize daha çok bağlanacaksınız. O yüzden bu aralar bunları yaşıyorsanız, özellikle ikizler ve yay burçları. Sadece sakin olun ve bekleyin.

bu yay burcu şuan benım omrumu çurutuyor delırtıcek benı

Ay vallaha şok oldum bu yazıyı görünce yay burcu olan sevgilimle 2 ay once ayrıldık aynen dedigin gibi davranıyor ve beni kanser ediyor garip garip hic olmadigi bi insan gibi davraniyor hatta fal baktırdıgım insanlarda hep haziran sonunda düzelicek demislerdi

Benimkide ikizler burcu resmen haybeden ayrıyız yüz yüze ağlaşıyo sarılıyo cok kötü oluyoruz ama ses seda yok 3 ay olucak nerdeyse ayrılalı. Ama ikimizde hayatımıza baska hayatlar katmadan öyle arkadaslarımızla falan takılıyoruz. Ya bu gecici bi süreç yada yemiden bir araya gelicez bilmiyorum. Korktum ya. Bu gerileme mahfetti bizi nisandan beri bitmiyor anam çilem

aynen benimki de kendini iyice çekti ses seda yok, gelişme yok. hep "mutlu olamayız" havasında, ikna edemedim küçük emrah modundan çıkmıyor bi türlü. ay sonunu merakla bekliyorum....

Evet aynı durumu bizde yaşıyoruz. Bizimki daha uzun süre oldu ama son aylarda çok garipleşti.O da seninki gibi üzülüyor gibi davranıyor ama ses seda yok acayip dengesizleşti

aynen benimki de kendini iyice çekti ses seda yok, gelişme yok. hep "mutlu olamayız" havasında, ikna edemedim küçük emrah modundan çıkmıyor bi türlü. ay sonunu merakla bekliyorum....
benimkide öyle sanki onu aldatmışım gibi gereksiz bi gururlar bir kaprisler bir kendini naza çekmeler falan

bugun ayın 20 si

bu hafta işte belli olacak devam mı tamam mı. Hiç beklemediğiniz bir anda pat diye bitebilir. Yalanlar ortaya çıkabilir.
Ya da sorunun gerçekten siz de olduğunu fark edebilirsiniz.

Ben ikizlerim, eşim yay. valla kavgalar azaldı. en azından artık gözüme batmıyor her yaptığı. Ama işte, yorumlarına güvendiğim astrolog arkadaşım, ikizler için; "kariyer ikili ilişkiler Aile konularında siz istemeseniz de değişimler dönüşümlerin başlayacağı bir ay olacaktır. Daha önceki yorumlarımda yazdığım gibi siz kendi özgür iradeniz dışında değişen olaylarda beklemede kalıp yorum yapmayın , beklemede ve izleyici olmayı ısrar ediniz, uyku yemek ve kundelina enerjinizi korumanız size yeterlidir.." yazmıştı.

Yay için ise, "Güneşin haziran 20 sine kadar ikizler burcu transiti ile gündemimiz ikili ilişkiler ortaklıklar ve ikili ilişkilerde geçmişte yaşadığınız maddi ticari mahkemeler ilgili sorunların tekrar gündeme gelecektir. Bir çok yaylar bu evrede ikili ilişkilerini bitirme kararı alacaktır.. bu evrede gizli düşmanlıklara fiziki şiddet olaylarına yaralanmalara dikkat ediniz.."

demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…