• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 kg. Vermek istiyorum. Var mı bana arkadaş?

Hazirun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
79
17
88
34
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Yarın sabah diyete başlayacağım inşallah. Arada bozarım bozmam ama burayı bırakmadan devam etmek istiyorum. Şuan kaç kilo olduğumu bilmiyorum, yarın sabah tartılıp yazarım artık. Ama hedef belli;20 kg.

Burada gelişmeleri yazıp bana destek olmanızı veya başka 20 kilo vermek isteyen varsa bana arkadaş olmasını istiyorum. Motivasyon açısından iyi olacağını düşünüyorum.

Yarın kilo,yağ,su,kas bilgilerimle burada olacağım.
Şimdilik hoşçakalın.

04.11.2013:
Hazirun:80,5 kg.
Moonlin14: 64.8 kg.

Son düzenleme:
Ben diyetin ilk gününe tedoksla başlayacağım.
Sabah limonlu ılık su
Bir fincan filtre kahve,bir tane hurma,2,3 ceviz.
Günün kalan vakitlerinde lahana çorbası.(bakalım hayırlısı :))

Bende 88.4 ile basladim,
20eylulden bu yana 82.5e düstumm..
Bura sayesindeeee...
Sanaa daa basarilar.
Hedefim 72 ya da 70 olmaaak...
Mart2013de dogum yaptimmm...
Bebegim artik emmiyor birakti malesef...
Lahana yemegine bende baslasam mii acabaaa...

Sabah limonlu ılık su

Limonlu suyun icine az elmasirkesiii, bi cay kasigi da bal koy.. inanilmaz hizlandirior metabolizmayi. Bal, sirkenin biraz tadini azaltior.

Bende 88.4 ile basladim,
Bura sayesindeeee...
Sanaa daa basarilar.

Valla başlayın :)
Dayanamazsanız eğer bir salata yapıp yersiniz. Ben ara ara bu detoksu yaparım. Akşama bağırsaklar temizleniyor.

merhaba kızlar .beni de aranıza alın ama ben kilomu hemen tartılıp söyleyemem.ama 65 olarak sayıyorum kendimi en son 60 a düşmüştüm ama aldım ve şuan reglyim ve çok fazla şişim var.kendime ait bir kaç günlüğüm var ama kimse katılmadığı için bana çok sıkıcı oluyor

merhaba kızlar .beni de aranıza alın ama ben kilomu hemen tartılıp söyleyemem.ama 65 olarak sayıyorum kendimi en son 60 a düşmüştüm ama aldım ve şuan reglyim ve çok fazla şişim var.kendime ait bir kaç günlüğüm var ama kimse katılmadığı için bana çok sıkıcı oluyor

Tatlım nasılsın seni gördüğüme sevindim:))) aynı ben gibisiniz ya:) bende 59lara düşmüştüm bi ara şmdi yine 64 oldum:))) tekrardan başladım bu sefer 56hedefim:) ne güzel vermiştik kiloları tekrar veririz merak etme:) bugün başladım bende:) Kahvaltımı yaziim hemen:)
2dilim kepek ekmeği,yeşillik ve domates salatalık,1haşlanmış yumurta,Light üçgen peynir ve 1tatlı kaşığı biber salçası ve şekersiz çay

ben geldim arkadaşlar. sabah tartıldım 80,50 kg. :(
sabah 1,5 dl. kızarmış ekmek, biraz domates,peynir,1 zeytin, 1 .ay kaşığı tereyağ ve 1 çay kaşığı reçel yedim.şimdi öğle yemeği yiyeceğim. hafif bişeyler yerim. yarın kuşhanın 15 günlük diyetine basşlayacağım, çünkü midem büyümüş resmen biraz küçültmek amacım. sonra da kalori sayımı yapmayı düşünüyorum.
Sabah limonlu ılık su

ben de hafta sonu kuşhan bitince bir gün yapayım bunu. daha fazla ayrıntı yazabilir misin canım detoks hakkında.

Bende 88.4 ile basladim,
Bura sayesindeeee...
Sanaa daa basarilar.

canım çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim. darısı başımıza. benim de kilolarımın çoğu doğumdan kalma, emzirirken veremedim sonra da yapıştı bunlar gitmedi benden. bebişine sağlıklı mutlu ömürler dilerim. benim de kızım var, 15 aylık.

Limonlu suyun icine az elmasirkesiii, bi cay kasigi da bal koy.. inanilmaz hizlandirior metabolizmayi. Bal, sirkenin biraz tadini azaltior.

bunu yapayım ben de yarın sabahtan itibaren. sadece sabah kahvaltısından önce içmek yeterli mi?

ne kadar çok kişi olursak o kadar motivasyon olur diye düşünüyorum ben de canım. inşallah beraber kurtuluruz bu kilolardan, önümüzdeki yaza istediğim gibi giyinmek istiyorum. bi al bi ver, ne dilediğim gibi yiyebiliyorum, ne doğru düzgün diyet yapabiliyorum. sıkıldım artık.

ama bu sefer 15 gün kuşhan yaptıktan sonra çok fazla sıkmayacağım kendimi, çünkü anladım ki ben sıktıkça 3-4 gün sonra gözüm dönüyor daha da fazlasıyla geri alıyorum. kuşhanı da sadece biraz midem toparlansın diye yapacağım. sonrasında normal yemek yiyeceğim ama kalori hesabı yapacağım, o da sadece beni dizginlemesi için.

Merhaba arkadaşlar,

Yarın sabah diyete başlayacağım inşallah. Arada bozarım bozmam ama burayı bırakmadan devam etmek istiyorum. Şuan kaç kilo olduğumu bilmiyorum, yarın sabah tartılıp yazarım artık. Ama hedef belli;20 kg.

Burada gelişmeleri yazıp bana destek olmanızı veya başka 20 kilo vermek isteyen varsa bana arkadaş olmasını istiyorum. Motivasyon açısından iyi olacağını düşünüyorum.

Yarın kilo,yağ,su,kas bilgilerimle burada olacağım.
Şimdilik hoşçakalın.

04.11.2013: 80,5 kg.

günlüğün hayırlı olsun canım umarım dilediğin kiloya ulaşırsın

Tatlım nasılsın seni gördüğüme sevindim:))) aynı ben gibisiniz ya:) bende 59lara düşmüştüm bi ara şmdi yine 64 oldum:))) tekrardan başladım bu sefer 56hedefim:) ne güzel vermiştik kiloları tekrar veririz merak etme:) bugün başladım bende:) Kahvaltımı yaziim hemen:)
2dilim kepek ekmeği,yeşillik ve domates salatalık,1haşlanmış yumurta,Light üçgen peynir ve 1tatlı kaşığı biber salçası ve şekersiz çay

hiç sorma canım ya 60 a düşmüştüm tartılmadım ama aldım kilo bayağı . tartılırsam çok keyfim kacacak ki zaten kaçmış durumda. inşallah veririz ya aslında benim en büyük hedefim 50 kilo boyum yok çünkü.
sen sporada gidiyorsun incelirsin hemen

kahvaltı

yarım nesgafe 20
yarım elma 30

öğle yemeği
1 tabak ıspanak yemeği(200) - yanında 2 kaşık yoğurt (20) ve yarım dilim ekmek (35)

hesabıma göre 305 kalori aldım toplam

Arkadaşlar ben unutmuşum,bu gün hicri ilk günü,bu günü oruçla başladım. Ama akşama lahana çorbası yaptım.
Hayırlısı.

hiç sorma canım ya 60 a düşmüştüm tartılmadım ama aldım kilo bayağı . tartılırsam çok keyfim kacacak ki zaten kaçmış durumda. inşallah veririz ya aslında benim en büyük hedefim 50 kilo boyum yok çünkü.

kahvaltı

yarım nesgafe 20
yarım elma 30

öğle yemeği
1 tabak ıspanak yemeği(200) - yanında 2 kaşık yoğurt (20) ve yarım dilim ekmek (35)

afiyet olsun canım. ben de öğle yemeğinde ekşili köfte çorbası yedim.

günlüğün hayırlı olsun canım umarım dilediğin kiloya ulaşırsın

çok teşekkür ederim, iyi dileklerin için :)

Öğle yemeğim: Light süt ile 1kase nesfit
Şimdide spora gidiyorum

afiyet olsun ve kolay gelsin canım.

Detoks programım:

Her Sabah aç karına bir bardak ılık limonlu su

Çorba ağırlıklı detoks yaparım genelde
Salataları çeşitlendiririm(limon suyu ya da yoğurt soslu)
Sebze yemekleri yerim(yeşıl fasulye,enginar dolması,kabak ya da patlıcan yemekleri,etsiz hepsi)
Ara öğün meyve yerim.(kivi,ananas ağırlıklı)
Dayana bilirsem eğer bir hafta devam:)))) olmassa artık 3 günle idare edeceğim.

Bu detoksla 3 kilo attığım oldu.

Son düzenleme:
15 kurtarır mı :)) 5ini verdim de lahana çorbası ile :) ama devam ediyorum hala bu ikinci haftam umarım biran önce kurtuluruz şu kilolardan

kahvaltı

yarım nesgafe 20
yarım elma 30

öğle yemeği

Ya keyfinin kaçcağı bi durum yok tatlım ya önemli olan bilincinde olup diyete başlamak kilo da veririz inceleriz de tatlım takma kafana ya

Back
X