ben geldim arkadaşlar. sabah tartıldım 80,50 kg.

sabah 1,5 dl. kızarmış ekmek, biraz domates,peynir,1 zeytin, 1 .ay kaşığı tereyağ ve 1 çay kaşığı reçel yedim.şimdi öğle yemeği yiyeceğim. hafif bişeyler yerim. yarın kuşhanın 15 günlük diyetine basşlayacağım, çünkü midem büyümüş resmen biraz küçültmek amacım. sonra da kalori sayımı yapmayı düşünüyorum.
Ben diyetin ilk gününe tedoksla başlayacağım.
Sabah limonlu ılık su
Bir fincan filtre kahve,bir tane hurma,2,3 ceviz.
Günün kalan vakitlerinde lahana çorbası.(bakalım hayırlısı :))
ben de hafta sonu kuşhan bitince bir gün yapayım bunu. daha fazla ayrıntı yazabilir misin canım detoks hakkında.
Bende 88.4 ile basladim,
20eylulden bu yana 82.5e düstumm..
Bura sayesindeeee...
Sanaa daa basarilar.
Hedefim 72 ya da 70 olmaaak...
Mart2013de dogum yaptimmm...
Bebegim artik emmiyor birakti malesef...
Lahana yemegine bende baslasam mii acabaaa...
canım çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim. darısı başımıza. benim de kilolarımın çoğu doğumdan kalma, emzirirken veremedim sonra da yapıştı bunlar gitmedi benden. bebişine sağlıklı mutlu ömürler dilerim. benim de kızım var, 15 aylık.
Limonlu suyun icine az elmasirkesiii, bi cay kasigi da bal koy.. inanilmaz hizlandirior metabolizmayi. Bal, sirkenin biraz tadini azaltior.
bunu yapayım ben de yarın sabahtan itibaren. sadece sabah kahvaltısından önce içmek yeterli mi?
merhaba kızlar .beni de aranıza alın ama ben kilomu hemen tartılıp söyleyemem.ama 65 olarak sayıyorum kendimi en son 60 a düşmüştüm ama aldım ve şuan reglyim ve çok fazla şişim var.kendime ait bir kaç günlüğüm var ama kimse katılmadığı için bana çok sıkıcı oluyor
ne kadar çok kişi olursak o kadar motivasyon olur diye düşünüyorum ben de canım. inşallah beraber kurtuluruz bu kilolardan, önümüzdeki yaza istediğim gibi giyinmek istiyorum. bi al bi ver, ne dilediğim gibi yiyebiliyorum, ne doğru düzgün diyet yapabiliyorum. sıkıldım artık.
ama bu sefer 15 gün kuşhan yaptıktan sonra çok fazla sıkmayacağım kendimi, çünkü anladım ki ben sıktıkça 3-4 gün sonra gözüm dönüyor daha da fazlasıyla geri alıyorum. kuşhanı da sadece biraz midem toparlansın diye yapacağım. sonrasında normal yemek yiyeceğim ama kalori hesabı yapacağım, o da sadece beni dizginlemesi için.