- 8 Ocak 2019
- 1.353
- 2.202
- 133
Sonuçtan çok memnundu. Kendini iyi hissetmek önemli.İstedigim gibi olsun da aciya dayaniriz artik mecbur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçtan çok memnundu. Kendini iyi hissetmek önemli.İstedigim gibi olsun da aciya dayaniriz artik mecbur
Cok gecmis olsun. Acaba kitleler oldugu icin mi o kadar zor gecti sizin?Göğüs büyük oranda yap dokusu olduğu için zayıflayınca gitti herhalde. Çok kilolu değilmişsiniz. Bence de estetik şart. Yalnız şöyle bir şey var , bu ameliyat büyültme kadar kolay olmayacak. Ben hem kitle temizleme hem küçültme ameliyatı oldum , bundan 10 sene önce. Yaklaşık 12 kitle alındı onkolog eşliğinde genel cerrah tarafından,sonra estetik cerrahi devam etti. 16 gün yatıp kalkamadım. 22 yasındaydım , doktor 1 haftaya normal hayat dedi ben 2 aya döndüm. Biraz zor ,kendinizi hazırlayın,iyi araştırın .
Kesinlikle haklisiniz. Hangi devlet hastanesinde olmustu haberiniz varmiydi acabaSonuçtan çok memnundu. Kendini iyi hissetmek önemli.
Ağri olarak bahsetmiyorum ameliyatı daha kolay oluyor diye biliyorum instagramda gördüğüm kadar biliyorum tabi isin uzmanı değilim :) insallah bir gün ben de yaotiririmo kadar basit değil yaa. Benim arkadaşım da oldu. Çok ağrısı acısı oldu 1 aya yakın süre.
malesef sormamştm. Devlet mi özel mi onuda bilmiyorm. Sadece uzun süre yattım. çok ağrım oldu zormuş demişti aklımda kalan.Kesinlikle haklisiniz. Hangi devlet hastanesinde olmustu haberiniz varmiydi acaba
Anladim tesekkur ederim saolunmalesef sormamştm. Devlet mi özel mi onuda bilmiyorm. Sadece uzun süre yattım. çok ağrım oldu zormuş demişti aklımda kalan.
Çok sıkıntı olmadı aslında ,yağ dokusundan kazındı hemen hemen hepsi. Ama küçültme olunca deri fazlası oldu,sizde de bu olacak malasef. Göğüs ucu yeri değişti,t şeklinde kesi yapıldı. O kesi en ufak bir harekette mahvetti beni. Bende 56 kilo falandım ,en ufak kol hareketinde ağrıyordu. Çamaşır ipim yukarda 4-5 ay çamaşır asamadım. Daha önce ameliyatta olmamıştım hiç çok geç ve zor iyileşti. O ameliyat sonrasında ki korkulardan sezeryan yapmadım normal doğurdum ,öyle etkiledi beni. Ama tabi sizin bu kadar zor olacam diye bir gaye yok. Sadece doktorlar biraz az söylüyor haberiniz olsun ,en az bir ay çok mutlu olmayacaksınız muhtemelenCok gecmis olsun. Acaba kitleler oldugu icin mi o kadar zor gecti sizin?
Cok gecmis olsunÇok sıkıntı olmadı aslında ,yağ dokusundan kazındı hemen hemen hepsi. Ama küçültme olunca deri fazlası oldu,sizde de bu olacak malasef. Göğüs ucu yeri değişti,t şeklinde kesi yapıldı. O kesi en ufak bir harekette mahvetti beni. Bende 56 kilo falandım ,en ufak kol hareketinde ağrıyordu. Çamaşır ipim yukarda 4-5 ay çamaşır asamadım. Daha önce ameliyatta olmamıştım hiç çok geç ve zor iyileşti. O ameliyat sonrasında ki korkulardan sezeryan yapmadım normal doğurdum ,öyle etkiledi beni. Ama tabi sizin bu kadar zor olacam diye bir gaye yok. Sadece doktorlar biraz az söylüyor haberiniz olsun ,en az bir ay çok mutlu olmayacaksınız muhtemelen![]()
Tesekkur ederimSabah akşam 1 er çay kaşığı anason demle iç sarkan göğüsleri toparlıyor zayıflamadan dolayı sarkanları toparlar mı o kadar detaylı bilmiyorum ama faydası olacağını düşünüyorum
Rica ederimTesekkur ederim![]()