20 kilo verip hepsini geri alan ''ben'' salağı

bence birinci fotoda da çok fazla değilsin de.amma 2ci foto süperdi.başarcaksın,başarıcaksın =D bu gün spor ne yapdın,ne yedin?çok merak ettim =D =D

1 domates 1 kibrit kutusu peynir 1 bardak süt 1 dilim kepek ekmeği yedim yarım saat öncede 1 dilim karpuzyedim ama karpuzbaya tatlıydı )):: o yüzden bugün başka bi şey yemeyi düşünmüyorum. Spor olarak yürüyüşe gidemedim ama şu iki videoyu yapıcam akşam + 1 saat bisiklet

Zayıflama Hareketleri-2 haftada 5 kilo verdiren ve incelyen 10 hareket ve incelme egzersizi - YouTube

Victoria's Secret Model Workout: 10-Minute Fat-Blasting Circuit - YouTube

1 domates 1 kibrit kutusu peynir 1 bardak süt 1 dilim kepek ekmeği yedim yarım saat öncede 1 dilim karpuzyedim ama karpuzbaya tatlıydı )):: o yüzden bugün başka bi şey yemeyi düşünmüyorum. Spor olarak yürüyüşe gidemedim ama şu iki videoyu yapıcam akşam + 1 saat bisiklet

Zayıflama Hareketleri-2 haftada 5 kilo verdiren ve incelyen 10 hareket ve incelme egzersizi - YouTube

Victoria's Secret Model Workout: 10-Minute Fat-Blasting Circuit - YouTube

baya utandım kendimden vallah =D ben 1 dilim somon,1 yumurta,3 nektarin,bir de salata yedim.evde doktor olunca böyle oluyo,proteinsiz kalmama müsade etmiyolar =( sabah 25 dakka,1-2 saat önce de 30 dakka eliptik bisiklet.bizde saat 21:25,2 saat felan sonra yatıcam,uyumazdan 1 saat önce de bi yarım saat eliptik bisikletde pedal çeviricem.bunu bi yerde duymuştum.uyumadan önce spor yapın diye.neyse,bak böyle beslenirsen harbiden 1 aya 10 kilo verirsin =D hadi kolay gelsin

Son düzenleme:
Evet 2011 yılının tam da bu zamanları 20 kilo vermiştim.85ten 65e düşmüştüm ve görenler şok oluyodu.nasıl bu kadar zayıfladın, o eski sen gittin yerine manken gibi bi kız geldi diyip beni daha da motive ediyolardı.gün be gün kilo verdiğimi gördükçe eski fotoğraflarıma bi de zayıf halimin fotoğraflarına bakıp sevinçten uçuyodum.ama maalesef çok büyük bi aptallık ettim ve o verdiğim kiloları geri aldım :(((( şuan 80im.Ve amacım 1 ayda 10 kilo vermek.boyum 1.70.Kızlar lütfen motive edin beniii acil kilo vermem lazım. Karamsarlığa kapılmıştım bi ara ama buraya yüklediğiniz fotoğrafları görünce eski azimim geldi.1 ağustosta şuanki halimle 10 kilo vermiş halimin fotoğrafını atıcamm ^^

DİYET VE SPOR BAŞLASINNN !!!

20 kiloyu nasıl vermiştin?

20 kiloyu nasıl vermiştin?

O zamanlar okul açıktı öğlen 12ye kadar bi şey yemiyodum öğle yemeğine kadar, evet kahvaltı önemli diyolar ama ben yapamıyorum sabahları midem bulanıyo ilginç bi insanım.Öğlen 12de önce 1 bardak su ardından çorba ve salata.2ye 3e doğru bi elma.4.30 5 gibi canımın istediği hafif bi şey.1 domates olur salatalık olur.Veya herhangi bi meyve.Muz hariç. Akşam 6.30 7 gibi 1 kase çorba 1 tabak sebze yemeği 1 dilim kepek ekmeği.
Ha bu arada sporumu da 5 gibi gittiğim yürüyüşte yapıyodum.İlk başladığımda baya hevesli olduğum için 8km hızlı tempoda yürüyodum ama sonraları bacağımda bi sorun oluştu birden yüklendiğim için ben de 4 km yürüdüm.Spor aletlerini de yaptım.Bu şekilde 2 ay gibi bi sürede 20 kilo vermiştim.

Back
X