20 kilo veriyorum

chilivita

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
1
1
1
29
Herkese merhaba.
Sitede ilk mesajım, konum ne kadar ilgi görür bilmiyorum ama kişisel tarihime not düşmek adına burada bir günlük açmak istedim.

20 yaşındayım. Metabolizma yaşım 29. Kendimi bildim bileli kilolu oldum. Küçükken çok yiyen bir çocuk olmadığım halde, hareketsiz olduğum için kilo aldım ve veremedim. Sadece bir dönem zayıflayabildim ve sonrasında bu kiloları aynen geri aldım.

Artık zamanının geldiğini düşünüyorum. Tahlillerimi yaptırdım. Hiçbir sorun gözükmüyor. Öyleyse neden veremeyeyim? Bunca insan yapmışken, insanlar 50 60 kilo verirken ben bir 20 kiloyu neden veremeyeyim ki? Hiç mantıklı gelmiyor. Herkes yapabiliyorsa tabii ki ben de yapabilirim. Siz de yapabilirsiniz.

Çevremde bana ilham olmuş o kadar fazla kişi var ki, umarım bir gün bu konu da birilerine ilham olur :) ilk öncesi-sonrası fotoğraflarımı sizlerle paylaşırım umarım.

Gün itibariyle 75 kiloyum. Hedefim 30 Temmuz'a kadar 55 kilo olmak. Burada gün gün yediklerimi, bazen irade savaşlarımı yazacağım :) Umarım bana da destek olursunuz. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…