20 Nisan - 20 Mayıs 2021 Güneş Boğa Burcunda - Burçlara etkileri

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.630
2.660
Boğa'nın güçlü tavrı ilkbahara geçerken hepimize özgüven getiriyor. Hemen her konuya daha faydacı yaklaşacağımız, zaman zaman inatçı tutumlar sergileyebileceğimiz bir dönem olacak bu Boğa zamanı. Bir yandan cesaretiniz de artacak ve belki de uzun zamandır atamadığınız o adımları atmak için güç bulacaksınız



Kübra Elmalı
 
boga1 (1).jpg


Güneş Boğa Burcuna giriyor.

Venüs ve Merkür’ün ardından Güneş’in de Boğa Burcuna geçmesi, artık biraz yavaşlayıp hayatın tadına varmamıza vesile olacaktır. Nisan sonu ve Mayıs ayları baharın geldiği, doğanın canlandığı ve bitkilerin kök salarak güçlendiği aylardır. Güneş Boğa Burcundayken bu sağlamlığı bizlere hatırlatır. Geçen ayki yüksek enerjimiz ve huzursuzluk hissi şimdi yavaş yavaş azalıyor. Doğanın uyanışıyla birlikte her şeyin yavaşladığına şahit olabiliriz.

Güneş’in Boğa Burcunda kalacağı bir ay boyunca rutin olanı, pratik, alışılmış ve bize tanıdık gelenle temasımız güçleniyor. Sabitlik ve sağlamlık arayacağız. Güvenlik sağlamak önceliğimiz olacaktır.

Bu sebeple bunu sağlayacak somut adımlar atmak için güzel bir zaman dilimindeyiz. Şimdi başlayan ilişkiler de içinde bulunduğumuz dönemin tınısını yansıtan şekilde sağlam ve güçlü olacaktır.

Diğer taraftan, işleri yürütürken üşengeçlik, tembellik ve zevk düşkünlüğü kendini gösterebilir. Materyal konular ön plana çıkarken paranın değerini her zamankinden daha fazla sorgulayabiliriz.

Bu dönemden en çok Boğa Burcu ve yükselen burcu Boğa olan kişiler etkileniyor. Boğalar güçlendiklerini ve istedikleri güven ortamını bulduklarını fark edebilirler. Somut adımlar atma konusunda daha hevesli olabilirler. Eğer geçmiş dönemde fiziksel ihtiyaçlarını ve sağlıklarını aksatmışlarsa şimdi tekrar kendilerine bakmaya başlıyorlar.

Başak ve Oğlak Burçları da bu dönemde olumlu olarak etkilenecek ikinci grup. Başak ve Oğlaklar iş ve ilişki konularında aradıkları güvenli ve net ortamı bulabilecekler. Her şeyin netleştiği ve somutlaştığı bu dönemde istedikleri sistemi kurmak için oldukça destekleyici bir atmosfer hakim.



Meral Erduran
 
19 Nisan 2021’de Güneş ve Merkür Boğa burcuna geçecek. Güven herşeyin önüne geçiyor. Maddi manevi, sahip olduğumuz tüm değerlerimize sarılacağız. Hızla ilerleyen zamanla birlikte, olmaz dediklerimizin olduğu günleri yaşayacağız.


Deniz Altın
 
19 Nisan Pazartesi saat 13.30’da Merkür, Boğa burcuna geçiyor. En iyi seçeneğin değişmek olduğunu düşünüyorsan, somut bir plan yapıp harekete geç̧ ve korkuyla suçluluğun sana engel olmasına izin verme.

19 Nisan Pazartesi saat 23.36’da Güneş̧, Boğa burcuna geçiyor. İçinde bulunduğun durum yerine elverişli bir alternatif seçme şansının olup olmadığını araştır. Benzer değişiklikleri yapmış̧ insanlarla konuş̧.

20 Nisan Salı saat 01.49’da Güneş̧, Merkür ile Boğa burcunda kavuşuyor. Belki de başkalarıyla birlikte mutlu yaşamanın sırrı, onlardan yalnızca verebileceklerini istemektir.



Aygül Aydın
 

Güneş Boğa Burcunda 19 Nisan 2021 I 5 Duyumuz Canlanıyor!​


boga1 (2).jpg

Hayatımızın ışığı Güneş , 19 Nisan’da Maddiyat ,güven, emniyet ,sabrın timsali Boğa Burcuna geçiş yapıyor ,önümüzdeki bir ay boyunca doğum haritalarımızda Boğa burcunun olduğu alan hareketlenerek bizlere hayata dair bir takım şansları ya da şansızlıkları yaşatabilir.

Boğa burcunun şu anda evinde olan Uranüs , Venüs gezegenlerine Güneşin de eklenmesiyle birlikte haritalarımızda alacağı açı ve gezegen etkileşimlerini de katarsak hayatımızda Boğa konuları özellikle dünyevi ihtiyaçlarımız maddi ve manevi konularda öne çıkacak. İlişkilerde güven sınavları , finansal konularda devamlı gelir elde etme gibi konularla uğraşacağız. Boğa burcu Zodyağın ikinci burcudur.Tabiat ananın tüm nimetlerini doya doya 5 duyusuyla hisseder görür,koklar ,duyar ,tadar ,dokunur. Maddi zenginliği ,yaratıcılığı ,sabrı ve azmi temsil eder, gölge yanları yeme ve içmeye düşkünlük ve tembellik ve inatçılıktır. Normalde çok çalışkan olan Boğa burcu ancak sevdiği konularda harekete geçer. Öfkesi hayvanlar alemindeki hemcinsi gibidir. Normalde sakin olan Boğa burcu insanı kızarsa ortalığı tozu dumana katabilir. O yüzden geçimi kolay ,ve iyi niyetli olan Boğa insanını kızdırmayın yoksa fena olur. Önümüzdeki bir ay boyunca Boğa’daki gezegen birikimleri ,aşk hayatımızın renkleneceği ,yaratıcılık alanımız ,azimli çalışmalarımızın karşılığını alacağımızı bizlere müjdelemekte. İş ve aşk’ta kendimizi iyi hissedeceğimiz zamanlar.20 Mayıs’a kadar Boğaların yıldızı parlıyor,şimdiden tüm Boğaların doğum günü kutlu olsun.

Koç
Sevgili Koçlar , 2.evinize giriş yapan Güneşle birlikte önümüzdeki bir ay boyunca finansal açıdan küpünü dolduracağınız bir dönem,part time işlerde çalışıyorsanız yoğunluk yaşayabilirsiniz.9-6 gibi bir işiniz varsa prim terfi almanız an meselesi,iş arayanların iş bulacağı bir dönem.Keyfini sürün

Boğa
Sevgili Boğalar kendi burcunuza doğan Güneş’le beraber hayatınız da canlanıyor,kendinizi bedenen zinde hissedebilirsinizAyrica ikili ilişki ve kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler deneyimleyebilirsiniz.Yıldızınızın parlayacağı zamanlar.

İkizler
Sevgili İkizler 12.evinize giriş yapan Güneş’le beraber farkındalığınızın artacağı kişisel gelişiminize destek veren çalışmalarla kendinizi iyi hissedeceğiniz zamanlar.Bu dönem yapacağınız meditasyon,dua ve tefekkür ederek geçirebilirsiniz.İlerlemenize engel teşkil eden yanlış inanç kodlarınızdan kurtulma zamanları.

Yengeç

Sevgili Yengeçler 11.evinize giriş yapan Güneşle birlikte ,sosyal çevrenizde parlayacaksınız.İş birliği yaptığınız kişilerle güzel çalışmalar yapmanız olası,aynı zamanda yeni sosyal gruplara girerek kendinize yeni bir çevre oluşturabilirsiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar 10.evinize giren Güneş’le birlikte kariyeriniz ve toplum önündeki yerinizde kendinizi daha çok göz önünde bulacaksınız. Önümüzdeki bir ay boyunca kariyerinizdeki gelişmeler sizi sevindirebilir.

Başak

Sevgili Başaklar, dokuzuncu evinize giren Güneş’le birlikte önümüzdeki bir ay boyunca yurtdışı konuları, yüksek eğitim, seyahat planları yapabilir bu konulardan yana sevinebilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler, sekizinci evinize giren Güneş’le birlikte hayatınızın maddi ve manevi değerler alanındaki gelişmelerle sevineceğiniz maddi açıdan kendinizi toparlayacağınız başkalarından elde ettiğiniz gelirlerin artışıyla sevineceğiniz bir ay sizi beklemekte.

Akrep

Sevgili Akrepler, yedinci evinize giren Güneş’le birlikte özel hayatınızla ilgili önemli gelişmeleri yaşayabilirsiniz; evlilik teklifi alabilir, söz ya da nişan olaylarına girebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili yeni çalışmalar, yeni iş birlikleri ilerleyen süreçte size bol kazanç getirebilir.

Yay

Sevgili Yaylar, altıncı evinize giren Güneş’le birlikte sağlığınızla ilgili iyileşmeler söz konusu. Önümüzdeki bir ay boyunca günlük akışınız canlanıyor, kendinizi daha iyi ve daha zinde hissedebilirsiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar, beşinci evinize giren Güneş’le birlikte aşk hayatınız canlanıyor; yeni bir ilişkiye girebilirsiniz, evli olan oğlaklar çocuk sahibi olabilirler, yeni bir hobiye başlayabilirsiniz. Önümüzdeki bir ay keyifli bir dönem sizin için başlıyor.

Kova

Sevgili Kovalar, dördüncü evinize giren Güneş’le birlikte aile kurmak için adım atabilir, ailenizin miras yoluyla edineceğiniz gayrimenkullerle ilgili sonuç alabileceğiniz bir dönem aynı zamanda ev sahibi olmak isteyenler için şanslı bir dönemdesiniz.

Balık

Sevgili Balıklar, üçüncü evinize giren Güneş’le birlikte önümüzdeki bir aylık süreç içeresinde iletişim trafiğiniz olumlu anlamda artacak. Yakın akraba ziyaretleri ve kardeşlerinizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. İşi olmayan Balıklar bu dönem işe girebilir, işi olanların ise güzel kazançlar elde etmesi söz konusu.


Arzum Koyuncu
 
a.jpg

Benliğin, bilincin, varlığımızın ışığı Güneş 19 Nisan saat 23:33 itibariyle Boğa seyahatine başlıyor ve 20 Mayıs’a kadar hayatlarımızın Boğa alanlarını aydınlatacak ☀⠀

Genel olarak atalet artabilir, hareket enerjimiz düşebilir, daha garantici hamlelerle kendimizi öne çıkarmak istediğimiz alanlarda sindire sindire ilerlemek isteyebiliriz. ⠀

Kilo almaya aşırı müsait bir dönem olacağından yeme alışkanlıklarımızı gözden geçirmek çok iyi olur, illa yemekle vakit geçireceksek sadece yemek videoları izlemek, beslenme ile ilgili şeyler okumak, araştırmak daha iyi olabilir. ⠀

Boğa aynı zamanda 5 duyu ile hissetmektir, 5 duyumuz ile hissettiğimiz ve sevdiğimiz her şey hayatlarımızın Boğa alanlarına güzel enerjileri çekebilir.⠀

#Balık #Yengeç #Başak ve #Oğlak burçları için özgüvenlerinin artacağı, daha görünür olacakları, kendilerini ortaya atacakları bir dönem olabilir. ⠀

#Aslan #Akrep #Kova burçlarının egoları bu dönemde biraz zorlanabilir, otorite figürlerle çatışmalar yaşanabilir, sağlıklarına ve kazalara dikkat etmeleri gerekir. ⠀
 
boğa2.jpg

Önümüzdeki 1 ay süresince;

rüyalarımızı gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğumuz tüm kaynakların ve araçların zaten sahibi olduğumuzu hatırlatır.

Bizim için gerçekten neyin önemli olduğunu ve temel değerlerimizin neler olduğunu hatırlatıyor, eksikliğini hissetiğin şeyler nedir ve neye ihtiyaç duyuyorsun bunu düşün..

Kendimizi güvende ve korunmuş hissetmek için ihtiyacımız olan her şeyi nasıl gerçekleştireceğimiz konusunda rehberliğe açık ol.

Yaşamın küçük ve hatta fark edilemeyen zevklerinde tatmin olmalıyız ve bunu yaşam kaotik hale geldiğinde sığınağın ve huzuru bulabileceğiniz çapa olarak kullanın.

En iyi desteğiniz sizsiniz, siz varsanız her şey vardır, siz yoksanız hiçbir şey yoktur.

Bu mevsimde boyunca kendine olan sevgini ve ne kadar becerikli olduğunu hisset .



Astrolog Yazar
Sezen Tatlı
 
X