• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 20 no erkek Adidas 25 no kız Nike Sunray sandaletler

metchi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
36
Yer
Ankara
image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 122
İkisi de çok temiz ve geçen yıl 1 hafta kullanıldı Antalya'da... 20 no erkek Adidas 30 tl
25 no kız Nike 40 tl

Adidas satıldı nike'ı da 30 Tl ye düşürdüm

Nerdesiniz nike sandeleti almak istoyoruz

iyi günler adidas erkek sandalete talibim almak istiorum bilginize

Ankara'nın neresindesiniz

Nike alt taban ölçüsü kaç acaba?

İyi günler nike sandaleti almak istiyorum..Özel e msj attım..

Nike satıldı mı acaba

cevap bekleniyor :)

Merhaba nike sandalet duruyor.
bnde almak isterim ama takas düşünürmüsünüz elimde ne ararsanız var bayan giyim açık yada tesettür erkek giyim ev eşyası çocuk giyim özelden no bırakırsanız foto da atarım pişman olmazsınız inanın

bnde almak isterim ama takas düşünürmüsünüz elimde ne ararsanız var bayan giyim açık yada tesettür erkek giyim ev eşyası çocuk giyim özelden no bırakırsanız foto da atarım pişman olmazsınız inanın
Takas düşünmüyorum, teşekkürler

Alt taban ölçüsü bize uygunsa almak istiyorum. Son 25 yapsak olmaz mı kargo da vereceğim çünkü.

Alt taban ölçüsü bize uygunsa almak istiyorum. Son 25 yapsak olmaz mı kargo da vereceğim çünkü.
kalıbı biraz küçük aslında bi mağazada deneme imkanınız olmaz mı deichmanndan almıştık biz... fiyatı ztn 40tan düşürdüm daha fazla düşürmeyi düşünmüyorum sıfırdan farksız çünkü sandaletimiz biraz tozlu o kadar:)
siz hangi şehirdesiniz

Canım nata vegada 50 liraya sıfırını buldum teşekkür ederim. Zaten 25 büyük gelirmiş 24 numara aldık

Back
X