• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlı erkekler neden genç kızların peşinde?

Babam 50lerin ortasında sevgilisi 20 yaş küçük ben de tam tersini düşünüyorum bi kadın neden böyle bi ilişki yaşar. Daha önce de yaşına yakın olmuştu ayrıldılar hep. Artık sorgulamıyorum bile umrumda olmuyor. Eskiden çok üzülürdüm ama

Herkese merhabalar.
Başlıktaki sorunun cevabı kolay gibi görünse de siz tecrübeli hanımlardan cevap almak istedim.
Benim de başıma gelen bir durum bu. Benden 20-25 yaş büyük bekar erkeklerin benimle yakınlaşmaya çalıştığı oldu. Bu kişiler nispeten yaşını göstermeyen, olduklarından belki 5, taş çatlasın 10 yaş daha küçük gösteren kişilerdi. Hala benden oldukca büyüklerdi yani.
Benim merak ettiğim kısım şu. Yaşlı erkekler kendinden geç kadınları sadece güzellik ve gençlik için istiyor olmamalı. Yabancı bir gönderide denk geldiğim yorumlarda genç kadınları daha kolay manipüle ettiklerinden dolayı tercih ettiklerini yazan pek çok yorum vardı.
Sizce bu sebepler dışında neden yaşça büyük erkekler kendinden 15-20 yaş kişilere sulanır? Kadınları saf ve aptal mı görüyorlar?
Benim çalıştığım işyerinde bir bey var yıllar önce boşanmış ve devamlı ben 25lik arıyorum diyor bunu da ulu orta söylüyor gerçekten bir defa sordum 25lik bir kadın sizde ne bulacak sizce diye para dedi şok oldum

Cevabı gayet açık ve net aslında karşınıza böyle biri çıktı ve ilgi mi duydunuz zira sorunun cevabı belli. Bir kadın kendinden 20 yaş küçük biriyle olunca erkekler parası için olduğunu iddia ediyor doğal olarak erkekte belden aşağısının derdinde işte. Aşık olan vardır belki ama ben karşıyım bu duruma her iki cinsiyet için de söylüyorum tabi bunu sonuçta hangi yaşta olursan ol karşında ki senin çocuğun yaşında oluyor.

Back
X