- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
10 senelik arkadaşlığımı bu sene bitirdim.Çok üzgünüm en ufak bir derdim olsa hemen aramak geliyor içimden ama yapmayacağım.Çünkü ailemde görüşmemi istemiyor.Aynı sizin yaşadığınız olayı yaşadım.Sevgilisi istemediği için benimle 2 sene görüşmedi.Ama affettim devam ettik bazı yanlışlarıda oldu o yüzden artık bitirme kararı verdim ama o benim çocukluğum her şeyi beraber yaşadık fakat hayırlısının da bu olduğunun farkındayım.O yüzden hayırlısı buymuş diyin üzülmeyin demeyeceğim çok özleyeceksiniz ama kararınızın arkasında durun.Çünkü önemli olan sizsiniz.
22 senelik dostum var benimherseyim .ama hicbir sorun yasamadik bugune kadar.sizin bircok sorununuz olmus.artik olmamasi normal.bir dostumuz daha vardi.universiteden sonra gityi bu sehirden ve bir daha aramamaya basladi.o kadar ozluyoruz ki onu.hep lafi gecer hic unutamadik.ve cok ozluyorum gecti gitti diyemiyorum.zor dostluklarin bitmesi.
Bizim bitmiş değil sadece konuşmuyoruz suan yazmıyor ve bende yazmıyorum ilginç sekilde böyle nereye kadar gidecek bakalım..zaten psikologum demişti bu senaryoyu uzaklaşacak ve ya kopacak bap yada bir sekilde toplanacak