- Emoji Skoru
- 353
- Puanlar
- 18
Evet canım ilkAmin cnaım inşallah hepimiz güzel haberler alalım. Senin de mi ilk transferindi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ilkAmin cnaım inşallah hepimiz güzel haberler alalım. Senin de mi ilk transferindi
İlk ve son diyelim inşallah canımEvet canım ilk![]()
Amin canım inşallah zaman geçmiyor gerçektenKızlar bende tık yok sadece adet olacak gibi ara ara ağrım oluyor korkuyorum gidip bakıyorum falan bu sefer kesin oldum diyorum ama yok çok şükür inşAllah güzel haberler alırız zaman da geçmiyor daha bugün t+3 oldu
Canım çok erken vermişsin benim doktorum 10 günden önce çıkmaz test yapma dedi belki daha çıkmamıştır kaçıncı gün embriyosuKızlar canım çok sıkkın t+6 dayım. Sabah kan verdim 0 çıktı
5.gün çift. Geçen sene 6 günden itibaren silik çizgi görmüştüm. Bu sene göremeyince kan verdimCanım çok erken vermişsin benim doktorum 10 günden önce çıkmaz test yapma dedi belki daha çıkmamıştır kaçıncı gün embriyosu
Kızlar canım çok sıkkın t+6 dayım. Sabah kan verdim 0 çıktı
Bence de çok erken vermişsin canını sıkma şimdiden inşAllah seninledir bebeklerinKızlar canım çok sıkkın t+6 dayım. Sabah kan verdim 0 çıktı
Bende hiçbir şey yok en başından beriKızlar bende tık yok sadece adet olacak gibi ara ara ağrım oluyor korkuyorum gidip bakıyorum falan bu sefer kesin oldum diyorum ama yok çok şükür inşAllah güzel haberler alırız zaman da geçmiyor daha bugün t+3 oldu
Günaydın canım inşallahGünaydın kızlar embriyolarımızın bize tutunduğu güzel bir gün olsun![]()
Benimde bugün sıfır modum da düşük sanki yine negatif gibiBende hiçbir şey yok en başından beri
Bende öyleyim bir anda dün akşam umudum bitti gibi oldu ama inşallah vardırBenimde bugün sıfır modum da düşük sanki yine negatif gibi
Hepsi aynı değildir canım bazısı geç tutulabilir Allahtan umut kesilmez inşallah seninledir5.gün çift. Geçen sene 6 günden itibaren silik çizgi görmüştüm. Bu sene göremeyince kan verdim
Benimde bugün sıfır modum da düşük sanki yine negatif gibi
Burda görüyorum hiç belirtisi olmayıp pozitif haber alanlarda da var bizim de öyledir umarımBende öyleyim bir anda dün akşam umudum bitti gibi oldu ama inşallah vardır![]()
İnşallah canımBurda görüyorum hiç belirtisi olmayıp pozitif haber alanlarda da var bizim de öyledir umarım![]()
Benim şimdiye kadar yaptığım testler hep negayif yalancı pozitif bile görmedim hepsi doğru çıkardı ama kendime prodictor aldım 6 ya da 7 de yapmayı düşünüyorum canımKızlar erken gebelik testi yapmayı planlıyor musunuz
Hangi marka doğru sonuç veriyor bilginiz var mı
Başlangıçta test gününe kadar beklerim diyordum ama şu an beklemek çok zor geliyor
Bende o günlerde yapmayı düşünüyorumBenim şimdiye kadar yaptığım testler hep negayif yalancı pozitif bile görmedim hepsi doğru çıkardı ama kendime prodictor aldım 6 ya da 7 de yapmayı düşünüyorum canım
Ben 6. Ya da 7. Gün sabah yapmayı düşünüyorumKızlar erken gebelik testi yapmayı planlıyor musunuz
Hangi marka doğru sonuç veriyor bilginiz var mı
Başlangıçta test gününe kadar beklerim diyordum ama şu an beklemek çok zor geliyor