İnşallah pozitif olurda ona gerek kalmazİlaçları kesince oluruz döngü artık kaydı inşAllah pozitifi görürüz de olmayız tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah pozitif olurda ona gerek kalmazİlaçları kesince oluruz döngü artık kaydı inşAllah pozitifi görürüz de olmayız tabi
Belirtisi olmayan bir grubuzMerhabalar benimde hafif sızılarım geçti sayılır bugun hiç bir belirtim yok![]()
Ahahaha sorma ya hepimiz pozitif ya hepimiz negatif gibiBelirtisi olmayan bir grubuz![]()
Benim 8 gün var dahabenim de 3 gün kalmış adetime
Bana da öyle geliyo yaa insallah pozitiftirAhahaha sorma ya hepimiz pozitif ya hepimiz negatif gibi
Benimde 7Benim 8 gün var daha
Sende mi taze transferdin canımBenimde 7
Sende mi taze transferdin canım
Dondurulmuş benimSende mi taze transferdin canım
Bugün buz uygulayıp denedim biraz daha rahat oldu gibi ama psikolojik de rahat olmuş olabilirBenim bu transferimde doktor vermedi o ilacı ama gördüğüm kadarıyla iğneden önce 5 dk buz uygulaması iğneden sonra da 5 dk buz uygulaması şeklinde yapanlar var faydası var mı bilmiyorum deneyebilirsin
Bende sabahları çok halsizlik oluyor hiç yataktan çıkasım gelmiyor gün içinde de uykum geliyordu ama 2 gündür o uyku durumu gittiSizde de ilaçlar aşırı halsizlik ve uykulu hali yapıyor mu kızlar bende çok halsizlik oluyor dışarı çıkacaktım bugün biraz hava alayım diye onu bile yapamadım
Bende de aynı canım zorla kalkıyorum özellikle progestan fitilden sonra halsizlik uyku hali oluyor bendeBende sabahları çok halsizlik oluyor hiç yataktan çıkasım gelmiyor gün içinde de uykum geliyordu ama 2 gündür o uyku durumu gitti
Bende de aynı canım zorla kalkıyorum özellikle progestan fitilden sonra halsizlik uyku haliBende sabahları çok halsizlik oluyor hiç yataktan çıkasım gelmiyor gün içinde de uykum geliyordu ama 2 gündür o uyku durumu gitti
Aynen yaa evde dura dura uyuştum galiba yarın kesin çıkacam inşallahBenimde öyle ama hem sıcaktan hemse aktif olamadığımız için resmen uyuşuyoruz bende bugun çıkıyım demiştim canım istemiyor
Çok iyi olur yaa anlayan varsa nasıl yapılıyor ben hiç bilmiyorumBöyle tablo yapmışlar bizde mi yapsak ne güzel olur![]()
Tabloyu ben yapmayı becerdim herkesi yazması kaldı ama en başa nasıl alacağız o kısmı bilmiyorumÇok iyi olur yaa anlayan varsa nasıl yapılıyor ben hiç bilmiyorum![]()
Valla bilmiyorum ki canım yıldızlama ya da sabitleme varsa mesajı öyle mi yapsan.Tabloyu ben yapmayı becerdim herkesi yazması kaldı ama en başa nasıl alacağız o kısmı bilmiyorum
| Transfer Günü | İsim | Yaş | Deneme | Embriyo | Test Günü | Sonuç |
| 20.07.2026 | @Alsekaya | 28 | 2.Deneme | 3AA 5.Gün Donuk | 30.07.26 | |
| 20.07.2026 | @hokaraca | 33 | ilk Deneme | 2AA 5.Gün Taze | 30.07.2026 | |
| 20.07.2026 | @Elo23 | 28 | 2.Deneme | 3.Gün Çift Embriyo Taze | 30.07.2026 | |
| 20.07.2026 | @busra908 | 28 | 3.Deneme | 3AA 5.Gün Donuk | 30.07.2026 | |