20 Temmuz transfer

Aynen öyle nasip kader canım bir yerde inşallah Rabbim bize de bu denememizde yardım eder

Günaydın kızlar birbirimize dua edelim inşallah güzel başarılı transfer olur ve bize sağlıkla tutunur ve zamanı gelince kavuşuruz inşallah

Günaydın kızlar birbirimize dua edelim inşallah güzel başarılı transfer olur ve bize sağlıkla tutunur ve zamanı gelince kavuşuruz inşallah
Amin inşallah ben de heyecan yok ama saat 6 dan beri uyuyamadım

Günaydınn herkese ben ilk denememde bu kadar heyecanlanmamıştım valla bu sefer içim kıpır kıpır

Bugün benimde transferim var saat 11 de, birbirimize dualar edelim inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin bu benim ikinci transferim olacak ilki boş gebelik olmuştu. Sebepsiz infertilitesinden dolayı tüp bebek yaptırdik

Rabbim hepimizin yüzünü hayırlısı ile güldürsün

Günaydın kızlar. Bugün bizim günümüz. İnşallah hepimiz için sağlıkla, umutla ve güzel haberlerle dolu bir başlangıç olur. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, transferlerimiz sorunsuz geçsin ve en güzel haberi almayı hepimize nasip etsin. Bugün dualarım hepimizle. Hayırlısıyla güzel bir gün olsun.

Selam kızlar ben baştan elendim bu seferlik, progesteron değerim düşük geldi o nedenle transferim daha başlamadan iptal oldu bu aylık. Hayırlısı böyleymiş demek ki, kalbim sizinle ama hadi bakalım herkes pozitifleri görsün inşallah

İnşallah en kısa zamanda en güzel şartlarda transferini olursun ve bu bekleyişin sonunda yüzünü güldüren haberi alırsın.

Canım olan da hayır vardır geç olsun güç olmasın inşAllah bir daha ki ay senin ayın olur

Herkese Sağlıklı ve hayırlı gebelik olur inşallah. Tuvalete ne zaman gittiniz?

1 saat kalkma dedi doktorum sürgü verdiler o şekilde idrara çıktık 15 dk sonra
Bana da öyle dediler saat 3 e kadar yatın dediler. ilaçlarım aynı günde 2 prolutex devam fitil verilmedi bana

Hepimiz güzel sonuçlarla gelelim inşallah bende transferimi oldum 1 saat yatmamı söylediler

Ben de oldum şu an kızlar yatıyorum serum taktılar zaten iki tane şu an ilkini bitmesini bekliyorum

`