Aynen öyle nasip kader canım bir yerde inşallah Rabbim bize de bu denememizde yardım ederKızlar bende işk transferde hep yattım evde dolandım sadece yataktan kalkarken bile eşimden destek aldım ama negatif benim arkadaş iki gün sonra ile başladı öğretmen hep ayakta günlük hayatına devam etti pano bile hazırladı düşünün fitili bile okulda yaptı ayakta yatmadı ama onun pozitif ben fitil yapınca bile 20 dk yatıyordum bu işler nasip işi kaderimizde şuan varsa her türlü olur yoksa da olmaz ben bu sefer o kadar kasmayacağım nasip ne ise o olur
Amin inşallah ben de heyecan yok ama saat 6 dan beri uyuyamadımGünaydın kızlar birbirimize dua edelim inşallah güzel başarılı transfer olur ve bize sağlıkla tutunur ve zamanı gelince kavuşuruz inşallah
İnşallah en kısa zamanda en güzel şartlarda transferini olursun ve bu bekleyişin sonunda yüzünü güldüren haberi alırsın.Selam kızlar ben baştan elendim bu seferlik, progesteron değerim düşük geldi o nedenle transferim daha başlamadan iptal oldu bu aylık. Hayırlısı böyleymiş demek ki, kalbim sizinle ama hadi bakalım herkes pozitifleri görsün inşallah
Canım olan da hayır vardır geç olsun güç olmasın inşAllah bir daha ki ay senin ayın olurSelam kızlar ben baştan elendim bu seferlik, progesteron değerim düşük geldi o nedenle transferim daha başlamadan iptal oldu bu aylık. Hayırlısı böyleymiş demek ki, kalbim sizinle ama hadi bakalım herkes pozitifleri görsün inşallah
Hadi hayırlı olsuuunn bende oldum uzanıyorum şu anBen transferimi oldum kızlar
Herkese Sağlıklı ve hayırlı gebelik olur inşallah. Tuvalete ne zaman gittiniz?
1 saat kalkma dedi doktorum sürgü verdiler o şekilde idrara çıktık 15 dk sonraHerkese Sağlıklı ve hayırlı gebelik olur inşallah. Tuvalete ne zaman gittiniz?
Bana da öyle dediler saat 3 e kadar yatın dediler. ilaçlarım aynı günde 2 prolutex devam fitil verilmedi bana1 saat kalkma dedi doktorum sürgü verdiler o şekilde idrara çıktık 15 dk sonra
Estrofem sabah akşam 2. Coraspin günde 1. Fitil sabah öğle akşam 2 şer. Ve iğne sabah akşam göbekten devamBana da öyle dediler saat 3 e kadar yatın dediler. ilaçlarım aynı günde 2 prolutex devam fitil verilmedi bana