• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Temmuz transfer

Kızlar hiç umursamam aşırı rahat olurum diye düşünmüştüm amaaa öyle olmuyormuş nasıl sakınıyorum her hareketimi anlatamam sürekli sorguluyorum 🙈

Kızlar hiç umursamam aşırı rahat olurum diye düşünmüştüm amaaa öyle olmuyormuş nasıl sakınıyorum her hareketimi anlatamam sürekli sorguluyorum 🙈
Ahahahah bende ilkinde öyleydim de bunda daha rahatım ilkinde eşim falan kaldırıyordu şimdi kendim kalkıyorum hatta bıraksalar her işi yaparım yavaş hareketsiz

Kızlar bugun dışarı çıkan oldu mu ben evde aşırı bunaldım markete gitmek istiyorum yakın birşey olur mu acaba normalde takmam ama bu sefer de olumsuz olursa bu yüzden mi diye düşünürüm
Ben çıkmadım canım 3 gün çıkmayı düşünmüyorum evde yürüdüm biraz küçük bişeyler yaptım

Kızlar bugun dışarı çıkan oldu mu ben evde aşırı bunaldım markete gitmek istiyorum yakın birşey olur mu acaba normalde takmam ama bu sefer de olumsuz olursa bu yüzden mi diye
Çok bunaldıysan 15-20 dkyı geçmicek şekilde gidip gelebilirsin aslında. Sonuçta ev içinde de aynı şekilde yürüyoruz. Ama için rahat etmicekse bugünü evde geçir istersen yarın çıkarsın canım

Çok bunaldıysan 15-20 dkyı geçmicek şekilde gidip gelebilirsin aslında. Sonuçta ev içinde de aynı şekilde yürüyoruz. Ama için rahat etmicekse bugünü evde geçir istersen yarın çıkarsın canım
Öyle yapacağım yarın akşama doğru 5 10 dk çıkarım ilk gününüz nasıl geçti

Öyle yapacağım yarın akşama doğru 5 10 dk çıkarım ilk gününüz nasıl geçti
İyi geçti çok şükür. Bugünü evde geçirdim, tamamen yatmadım. Arada evin içinde kısa kısa dolaştım, onun dışında dinlendim. Belirti atıyorum kendimce ama şimdilik bir belirtim yok

Senin nasıl geçti var mı bi belirti
Benim arada adet olacak gibi oluyorum ama sürekli değil doktor normal demişti yumurta çok toplandığı için birde bugün peçeteye çok minicik kahverengi leke geldi çok minik ama

Kızlar bugun dışarı çıkan oldu mu ben evde aşırı bunaldım markete gitmek istiyorum yakın birşey olur mu acaba normalde takmam ama bu sefer de olumsuz olursa bu yüzden mi diye düşünürüm
Ben çıktım doktorum zaten daha dün bu şekilde put gibi yatma demişti. Bir saat hiç kalkma sonra kalkabilirsin demişti. Evde de tekim yani suyumu yemeğimi kendim hazırladım sadece ağır kaldırmıyorum ve ani hareketler yapmıyorum

Benim arada adet olacak gibi oluyorum ama sürekli değil doktor normal demişti yumurta çok toplandığı için birde bugün peçeteye çok minicik kahverengi leke geldi çok minik ama
Dün akşam benimde lekelenmem oldu. Hemşire olabilir normal demişti ama yine de bi korktum

Benimde sağ kasıgımda ara ara batma oluyor ben bi 1 saate evin önüne çıkacağım biraz yürümeye

Bende hiç belirti ya da lekelenme olmadı dün işlemden dolayı belim ağrıyordu biraz bugün o da geçti

Ben burada lekelenmesi olan büyük çoğunluğun hamile kaldığını okudum. Bu iyiye işaret

Bence tutunma değildir hemen ertesi gün tutunur mu inşallah öyledir amaaa

Bence tutunma değildir hemen ertesi gün tutunur mu inşallah öyledir amaaa
İlk 3 gün gömülme, 5-6. Günler hsg salgılayamaya başlıyor. Siz 10. Gün sabah bir anda hcg salgılayacak mı diye düşünüyorsunuz? Hemde ilk günden belirti arayan yine sizsiniz 😁

İlk 3 gün gömülme, 5-6. Günler hsg salgılayamaya başlıyor. Siz 10. Gün sabah bir anda hcg salgılayacak mı diye düşünüyorsunuz? Hemde ilk günden belirti arayan yine sizsiniz 😁
Ahahah belirti aramadık bu benim ilk deneyimim değil zaten 😅 kalan bir kanama olduğunu düşündüğüm için hemşireme bile haber vermedim sana kim dedi belirti aradık diye 😅😅

Kızlarrr transfer sonrası banyoya girdiniz mi ne yaptınız ben artık bugün olmak istiyorum hava aşırı sıcak zaten

Back
X