• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Temmuz transfer

Kızlar ne ilaçlar kullandınız. Son 5 gündür progestan dex sabah akşam, ayrıca fitil günde 4 kez. Regl dönemimden beri de estrofem ve coraspirn kullanıyorum

Kızlar ne ilaçlar kullandınız. Son 5 gündür progestan dex sabah akşam, ayrıca fitil günde 4 kez. Regl dönemimden beri de estrofem ve coraspirn kullanıyorum
Benimde hemen hemen aynı regl döneminde Estrofem sabah öğle akşam akşam folik asit 13ünden beri de sabah akşam Estrofem,sabah öğle akşam fitil, Progestan dex 1 tane akşam da tekrar folik asit

Ben antibiyotik ve prolutex 25 günde 2 kere kullanıyorum sadece işlem günü antibiyotiği bırak dedi

Bende estrofem, progestan dex, coraspin, prednol, fitil, ve folik asit kullanıyorum

Rabbim hepimize kolaylık versin her birimizin yüzü gülsün dua edelim birbirimize inşallah ♥️🥰 yalnız değiliz ♥️

Kızlar ben bu sabah test verdim ama daha çıkmadı. heyecan bastı yarın 12.00 de hastanedeyim ben de yarın bi aksilik çıkmazsa değerlerde. Hiçbir ilaç kullanmadım bugün kan verdikten sonra günde 3 tane duphastona başladım sadece

Kızlar ben bu sabah test verdim ama daha çıkmadı. heyecan bastı yarın 12.00 de hastanedeyim ben de yarın bi aksilik çıkmazsa değerlerde. Hiçbir ilaç kullanmadım bugün kan verdikten sonra günde 3 tane duphastona başladım sadece
Bir aksilik çıkmaz inşallah canım herşey güzel ilerler ve sonuç pozitif olur sağlıkla🙏🥰

Doğal siklus mu oluyo sizinki ilaçsız
İnşallah aksilik çıkmaz hayırlısıyla 🙏🏻

Bana birşey demedi doktor ama ilkinde çift yapacaktı 5. Gün embriyosu çözdürünce 4 taneden sadece bir tane kaldı mecbur onu transfer etti sadece bunda ne yapacak bilmiyorum

Back
X