- Emoji Skoru
- 69
- Puanlar
- 98
Ne güzel tesadüf belki denk geliriz pazartesi günüAaa canım bende Ataşehir acıbademde Arzu Yurciye gidiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel tesadüf belki denk geliriz pazartesi günüAaa canım bende Ataşehir acıbademde Arzu Yurciye gidiyorum![]()
İnşallah canım benim işlemim saat 14.00 deNe güzel tesadüf belki denk geliriz pazartesi günü![]()
İşlem saatimiz bile aynı olamazzzzzzİnşallah canım benim işlemim saat 14.00 de![]()
Ayy ne güzel çok heyecanlı az kaldı inşallah bize tutunurlarİşlem saatimiz bile aynı olamazzzzzz![]()
Aminnn inşAllah senin çift mi olacaktı canımAyy ne güzel çok heyecanlı az kaldı inşallah bize tutunurlar![]()
Ben 12 de hastanede olacağımİnşallah canım benim işlemim saat 14.00 de![]()
Benimde hemen hemen aynı regl döneminde Estrofem sabah öğle akşam akşam folik asit 13ünden beri de sabah akşam Estrofem,sabah öğle akşam fitil, Progestan dex 1 tane akşam da tekrar folik asitKızlar ne ilaçlar kullandınız. Son 5 gündür progestan dex sabah akşam, ayrıca fitil günde 4 kez. Regl dönemimden beri de estrofem ve coraspirn kullanıyorum
Yok canım tekAminnn inşAllah senin çift mi olacaktı canım
Yaa seninki biraz daha erkenmiş inşallah işlemin güzel olumlu geçer sonucu pozitif olurBen 12 de hastanede olacağım![]()
Ben antibiyotik ve prolutex 25 günde 2 kere kullanıyorum sadece işlem günü antibiyotiği bırak dediKızlar ne ilaçlar kullandınız. Son 5 gündür progestan dex sabah akşam, ayrıca fitil günde 4 kez. Regl dönemimden beri de estrofem ve coraspirn kullanıyorum
Senin çift miYok canım tek
Ay inşallah hepimizin sonucu pozitif olur bugün Hz Yuşa ya çıkacağım hepiniz duamda olacaksınızYaa seninki biraz daha erkenmiş inşallah işlemin güzel olumlu geçer sonucu pozitif olur![]()
Çok teşekkürler canım bende hepimize dua edeceğimAy inşallah hepimizin sonucu pozitif olur bugün Hz Yuşa ya çıkacağım hepiniz duamda olacaksınız![]()
Bir aksilik çıkmaz inşallah canım herşey güzel ilerler ve sonuç pozitif olur sağlıklaKızlar ben bu sabah test verdim ama daha çıkmadı. heyecan bastı yarın 12.00 de hastanedeyim ben de yarın bi aksilik çıkmazsa değerlerde. Hiçbir ilaç kullanmadım bugün kan verdikten sonra günde 3 tane duphastona başladım sadece
Doğal siklus mu oluyo sizinki ilaçsızKızlar ben bu sabah test verdim ama daha çıkmadı. heyecan bastı yarın 12.00 de hastanedeyim ben de yarın bi aksilik çıkmazsa değerlerde. Hiçbir ilaç kullanmadım bugün kan verdikten sonra günde 3 tane duphastona başladım sadece
Bana birşey demedi doktor ama ilkinde çift yapacaktı 5. Gün embriyosu çözdürünce 4 taneden sadece bir tane kaldı mecbur onu transfer etti sadece bunda ne yapacak bilmiyorumSenin çift mi