• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Temmuz transfer

Bana birşey demedi doktor ama ilkinde çift yapacaktı 5. Gün embriyosu çözdürünce 4 taneden sadece bir tane kaldı mecbur onu transfer etti sadece bunda ne yapacak bilmiyorum
Hadi yaa bozuluyor mu çözülünce 🥺benim zaten 5 tane 3. Güne giden 4ü iyi 1i orta kalite 5. Güne ne kadar gidecek gider mi belirsiz dedi o da yarın belli olacak ama ben tek transfer istiyorum kalırsa da dondurmak istiyorum

Hadi yaa bozuluyor mu çözülünce 🥺benim zaten 5 tane 3. Güne giden 4ü iyi 1i orta kalite 5. Güne ne kadar gidecek gider mi belirsiz dedi o da yarın belli olacak ama ben tek transfer istiyorum kalırsa da dondurmak istiyorum
Senin zaten taze dondurup çözülmüş olmayacak vallaha bazı yumurtalarda şok etkisi yaratıyormuş benim ilkinde 14 toplandı sadece 1 kaldı çözdürünce

Senin zaten taze dondurup çözülmüş olmayacak vallaha bazı yumurtalarda şok etkisi yaratıyormuş benim ilkinde 14 toplandı sadece 1 kaldı çözdürünce
Hadi yaa çok riskli o zaman inşallah bu denemende tutunur sana canım🙏

Kızlar ne ilaçlar kullandınız. Son 5 gündür progestan dex sabah akşam, ayrıca fitil günde 4 kez. Regl dönemimden beri de estrofem ve coraspirn kullanıyorum
Estrofem sabah/öğle/akşam 1
Prolutex sabah/akşam
Duphaston sabah/akşam
Metilfolat 1 tane
Fitil, kan sulandırıcı iğneyi yarın giderken götüreceğim öyle dediler.
Kan sulandırıcıyı katater değdiğinde kanama yapar diye yarın işlemden sonra başlanacakmış. Fitilde önce başlamadığı iyi oldu önceki transferde içeriyi temizlemişti doktor. biraz tuhaf hissettiriyor ve acı veriyor. İlk transferde Prednol vermişlerdi o da sürekli mide bulantısı yapıyordu. Bu doktor onuda vermedi. Dubhalac verdiler yarından sonra onu da günde 1 içeceğim.

Estrofem sabah/öğle/akşam 1
Prolutex sabah/akşam
Duphaston sabah/akşam
Metilfolat 1 tane
Fitil, kan sulandırıcı iğneyi yarın giderken götüreceğim öyle dediler.
Kan sulandırıcıyı katater değdiğinde kanama yapar diye yarın işlemden sonra başlanacakmış. Fitilde önce başlamadığı iyi oldu önceki transferde içeriyi temizlemişti doktor. biraz tuhaf hissettiriyor ve acı veriyor. İlk transferde Prednol vermişlerdi o da sürekli mide bulantısı yapıyordu. Bu doktor onuda vermedi. Dubhalac verdiler yarından sonra onu da günde 1 içeceğim.
Nerde tedavi oluyorsunuz ☺️

Kızzzlaar konuyu açtım hadi gelin toplanalım bu 20 Temmuz bizim için hiç olmadığı kadar güzel olsun inşAllah hep birlikte burada pozitif haberlerimizi verelim birbirimize dua edelim 🥰🥹
Benim de yarın transfer günüm insalalh güzel haber alırız 🤲 Tek korktugum acaba hastaneden çıkınca yürüyünce birşey olur mu kafam da şimdiden deli sorular ya ilk trasnferim

Ben de ay sonu transfer olacağım pgd li embiryom var bı tane bı tane de 3bc kalitede embriyo inşallah güzel sonuçlar alırız ben çok stresliyim

Benim de yarın transfer günüm insalalh güzel haber alırız 🤲 Tek korktugum acaba hastaneden çıkınca yürüyünce birşey olur mu kafam da şimdiden deli sorular ya ilk trasnferim
Bildiğim kadarıyla 2 3 saat tutuyolar hastanede. Ama normal hayatımıza geri dönmemiz gerekiyo. Hatta çoğu videoda sonraki günlerde yürüyüş yapılması kan dolaşımı açısından iyiymiş. Sadece ağır işleri itme çekme ve yukarı uzanma konularını kısıtlıyorlar. Bende aşırı stres oluyorum düşününce ama olağan akışına bırakıp kafalarımızı rahat tutmak lazım sanıeım ☺️ elbette düşüncez vs ama vesvese yapmayalım inşallah 🙏🏻

İnşallah canım idrara sıkışık dendi onda nasil yapacağım bilmiyorum
Bildiğim kadarıyla 2 3 saat tutuyolar hastanede. Ama normal hayatımıza geri dönmemiz gerekiyo. Hatta çoğu videoda sonraki günlerde yürüyüş yapılması kan dolaşımı açısından iyiymiş. Sadece ağır işleri itme çekme ve yukarı uzanma konularını kısıtlıyorlar. Bende aşırı stres oluyorum düşününce ama olağan akışına bırakıp kafalarımızı rahat tutmak lazım sanıeım ☺️ elbette düşüncez vs ama vesvese yapmayalım inşallah 🙏🏻

Yürüyünce bir şey olsaydı herkes sürekli düşük yapardı. Daha embriyo transfer olunca bile masadan sedyeye kendiniz geçiyorsunuz. Olsa orada hemen düşer.

Bende ondan korkuyorum ya zaten gözle görülmeyecek kadar küçükmüş daha tutunmadan rahme düşer gibi geliyor ama öyle olsa kimse gebe kalamazdı heralde ama en azından 3 5 gün arası çok dikkat etmeyi düşünüyorum bugünden işlerimi hallettim dolaba yemek koydum

Ben de ay sonu transfer olacağım pgd li embiryom var bı tane bı tane de 3bc kalitede embriyo inşallah güzel sonuçlar alırız ben çok stresliyim
İnşallah canım sağlıkla güzel sonuçlar alalım kalitesi ile ilgili bilgi 5. Gün mü verilir bana tam bişey demediler yarın 5 olacak çok korkuyorum bir yandan hetecan inşallah 5. Güne gelselerdi

İnşallah canım sağlıkla güzel sonuçlar alalım kalitesi ile ilgili bilgi 5. Gün mü verilir bana tam bişey demediler yarın 5 olacak çok korkuyorum bir yandan hetecan inşallah 5. Güne gelselerdi
İnşallah 5. Gün güzel kalitede olurlar gelmiştir gelmese haber ederler bence

İnşallah 5. Gün güzel kalitede olurlar gelmiştir gelmese haber ederler bence
İnşallah canım dün aradılar 4. Gün aramıyoruz 5. Gün ararız dediler birde pazartesi 14 de transfer günün dediler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını versin🙏

İnşallah canım dün aradılar 4. Gün aramıyoruz 5. Gün ararız dediler birde pazartesi 14 de transfer günün dediler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını versin🙏
O zaman 5. Gün taze transfer olacaksınız hayırlı olsun Rabbim kucağımızi boş birakmasin

Kızlar bende işk transferde hep yattım evde dolandım sadece yataktan kalkarken bile eşimden destek aldım ama negatif benim arkadaş iki gün sonra ile başladı öğretmen hep ayakta günlük hayatına devam etti pano bile hazırladı düşünün fitili bile okulda yaptı ayakta yatmadı ama onun pozitif ben fitil yapınca bile 20 dk yatıyordum bu işler nasip işi kaderimizde şuan varsa her türlü olur yoksa da olmaz ben bu sefer o kadar kasmayacağım nasip ne ise o olur

Back
X