• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Temmuz transfer

Zaman naısl geçecek bilmiyorum ☺️ evde test yapmayı düşünmüyorum hiç tabi durabilirsem
Ben ilkinde yapmamıştım kan verdim eve gelip kan sonucu çıkana kadar dedim test yapayım aynı şeyi nasıl olsa öyle kan sonucu çıkana kadar testten öğrenmiştim negatif olduğunu

Bana 5 dk sonra gidebilirsin dedi ama 45 dk sonra gittim ben

Herkese hayırlı olsun kızlar inşallah hepimizin sağlıkla tutunur 🙏🥰ben çok korkmaya başladım yaa şimdi eve geldim ancak

5. Gün embriyom 5 taneydi hepsi duruyor dedi ama 4 ü erken blastokist yarına kadar bakacağız dedi bir ta 2aa var onu yapacağız dediler 2 derecesi çok iyi değilmiş sanırım ya 3. Gğn kaliteleri çok iyi en iyi seviye demişlerdi sizin embriyo kaliteleri nelerdi

Hayırlı olsun sağlıkla tutunsun inşallah🙏 canım serum ne için bana da popodan iğne yaptı çok acıdı ya

Birde kızlar bana kortizon yazdı bağışıklık düşürmek için dedi siz kullandınız mı ondan biraz korktum

Bende yoldayım 2 saatlik yolum var koltuğumu yatırdım gidiyorum

5. Gün embriyom 5 taneydi hepsi duruyor dedi ama 4 ü erken blastokist yarına kadar bakacağız dedi bir ta 2aa var onu yapacağız dediler 2 derecesi çok iyi değilmiş sanırım ya 3. Gğn kaliteleri çok iyi en iyi seviye demişlerdi sizin embriyo kaliteleri nelerdi
Katilere çok takılma canım. Burda okuyoruz çok iyi kalitede olup tutunmayanda çok. Sağlıkla ilerlersin inşallah. Benim sanırım 5bb gibi bir şeydi.

Katilere çok takılma canım. Burda okuyoruz çok iyi kalitede olup tutunmayanda çok. Sağlıkla ilerlersin inşallah. Benim sanırım 5bb gibi bir şeydi.
Sağol canım inşallah tutunur hepimizin ☺️

Back
X