Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 1 ağustos 3. Gün olduğu içinTest gününüz ne zaman kızlar. Bana 30 Temmuz dediler
Zaman naısl geçecek bilmiyorumBenim 1 ağustos 3. Gün olduğu için
Aynı benimde 30 TemmuzTest gününüz ne zaman kızlar. Bana 30 Temmuz dediler
Aynı benimde 30 Temmuz
Benimde 30Test gününüz ne zaman kızlar. Bana 30 Temmuz dediler
Ben ilkinde yapmamıştım kan verdim eve gelip kan sonucu çıkana kadar dedim test yapayım aynı şeyi nasıl olsa öyle kan sonucu çıkana kadar testten öğrenmiştim negatif olduğunuZaman naısl geçecek bilmiyorumevde test yapmayı düşünmüyorum hiç tabi durabilirsem
Ayy benimdeBenimde 30
Prednol canım dediğin sanırım ben kullanıyorum sen transfer oldun muBirde kızlar bana kortizon yazdı bağışıklık düşürmek için dedi siz kullandınız mı ondan biraz korktum
Evet galiba o daha ilaçları alamadık da eşim almaya gitti. 14.00 de oldum canımPrednol canım dediğin sanırım ben kullanıyorum sen transfer oldun mu
Bana da yazılmış bundanPrednol canım dediğin sanırım ben kullanıyorum sen transfer oldun mu
BendeeeeEvet galiba o daha ilaçları alamadık da eşim almaya gitti. 14.00 de oldum canım![]()
Katilere çok takılma canım. Burda okuyoruz çok iyi kalitede olup tutunmayanda çok. Sağlıkla ilerlersin inşallah. Benim sanırım 5bb gibi bir şeydi.5. Gün embriyom 5 taneydi hepsi duruyor dedi ama 4 ü erken blastokist yarına kadar bakacağız dedi bir ta 2aa var onu yapacağız dediler 2 derecesi çok iyi değilmiş sanırım ya 3. Gğn kaliteleri çok iyi en iyi seviye demişlerdi sizin embriyo kaliteleri nelerdi
DeltacortrilmişPrednol canım dediğin sanırım ben kullanıyorum sen transfer oldun mu
Sağol canım inşallah tutunur hepimizinKatilere çok takılma canım. Burda okuyoruz çok iyi kalitede olup tutunmayanda çok. Sağlıkla ilerlersin inşallah. Benim sanırım 5bb gibi bir şeydi.