Maalesef ya elimizde değil. 2 gün kaldı diyorum perşembe sabahtan giderim inşallah kan vermeyeBende öyle günümün yüzde 70 i burada geçiyor eşimde kızıyor artık bakma okuma diye etkineliniyorsun diye ama o kadar alıştım ki bakmaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef ya elimizde değil. 2 gün kaldı diyorum perşembe sabahtan giderim inşallah kan vermeyeBende öyle günümün yüzde 70 i burada geçiyor eşimde kızıyor artık bakma okuma diye etkineliniyorsun diye ama o kadar alıştım ki bakmaya
İnşAllah güzel bir haberle geleceksinMaalesef ya elimizde değil. 2 gün kaldı diyorum perşembe sabahtan giderim inşallah kan vermeye
İnşallah canım sonra sende güzel haber vereceksinİnşAllah güzel bir haberle geleceksin
Bence kanı sabah erkenden ver çıkar sonuç ona göre gidersin ya da gitmeden yazmıyorlar mı devlette mi yaptırdınİnşallah canım sonra sende güzel haber vereceksintüp bebek merkezinde mi kan versem başka hastaneye mi gitsem acaba. Tüp bebek yaptırdığımız hastane biraz daha uzak. Ama ilaçlarımda bitmiş oluyor o güne onları da yazdırırım diye düşünüyorum pozitif gelirse
![]()
Yok özel canım gitmeden de yazarlar ama ilaçlar hastanenin karşısındaki eczaneden bulabiliyoruz bi tek başka eczanelerde olmuyorBence kanı sabah erkenden ver çıkar sonuç ona göre gidersin ya da gitmeden yazmıyorlar mı devlette mi
Aa doğru yine her türlü gidilecek ama istersen sabah erken yakın yerde ona göre git oraya bu sefer Allah korusun negatif olursa orda olmak daha üzerYok özel canım gitmeden de yazarlar ama ilaçlar hastanenin karşısındaki eczaneden bulabiliyoruz bi tek başka eczanelerde olmuyor
Evet ya erkenden verip öğreneyim yeterince bekledikAa doğru yine her türlü gidilecek ama istersen sabah erken yakın yerde ona göre git oraya bu sefer Allah korusun negatif olursa orda olmak daha üzer
Bende o düşüncedeyim bir an evvel bitsin ne olacaksa olsunEvet ya erkenden verip öğreneyim yeterince bekledik
Rüyamda doktorumu gördüm test günüm yarın bugün kan versem olur mu diyordum izin vermiyorduBende o düşüncedeyim bir an evvel bitsin ne olacaksa olsun
Ahahahaha ay bizim psikoloji bozulduRüyamda doktorumu gördüm test günüm yarın bugün kan versem olur mu diyordum izin vermiyordu![]()
Ahahahaha ay bizim psikoloji bozuldutest günün perşembeyse yarın ver ya varsa zaten çıkar
Cesaretim yok ya yapmaya olumsuzu görürüm diye korkuyorumAhahahaha ay bizim psikoloji bozuldutest günün perşembeyse yarın ver ya varsa zaten çıkar
Kız millet 5. Gün veriyor az da olsa çıkıyor senin tek embriyo mu çift miCesaretim yok ya yapmaya olumsuzu görürüm diye korkuyorumşimdi versem de çıkar varsa dimi
Tek benimKız millet 5. Gün veriyor az da olsa çıkıyor senin tek embriyo mu çift mi
Benim cesaret edemeyişKız millet 5. Gün veriyor az da olsa çıkıyor senin tek embriyo mu çift mi
Şansımıza ya of
Ahahahaha daha artık birşey yapmam kafam esmezseŞansımıza ya of
Yeniden çekip atsana canım biO noktanın yanında çok siliiikkk bir çizgi var gibi ben mi görüyorum sadeceee