• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Temmuz transfer

Bende öyle günümün yüzde 70 i burada geçiyor eşimde kızıyor artık bakma okuma diye etkineliniyorsun diye ama o kadar alıştım ki bakmaya
Maalesef ya elimizde değil. 2 gün kaldı diyorum perşembe sabahtan giderim inşallah kan vermeye

İnşAllah güzel bir haberle geleceksin
İnşallah canım sonra sende güzel haber vereceksin ☺️ tüp bebek merkezinde mi kan versem başka hastaneye mi gitsem acaba. Tüp bebek yaptırdığımız hastane biraz daha uzak. Ama ilaçlarımda bitmiş oluyor o güne onları da yazdırırım diye düşünüyorum pozitif gelirse ☺️

İnşallah canım sonra sende güzel haber vereceksin ☺️ tüp bebek merkezinde mi kan versem başka hastaneye mi gitsem acaba. Tüp bebek yaptırdığımız hastane biraz daha uzak. Ama ilaçlarımda bitmiş oluyor o güne onları da yazdırırım diye düşünüyorum pozitif gelirse ☺️
Bence kanı sabah erkenden ver çıkar sonuç ona göre gidersin ya da gitmeden yazmıyorlar mı devlette mi yaptırdın

Bence kanı sabah erkenden ver çıkar sonuç ona göre gidersin ya da gitmeden yazmıyorlar mı devlette mi
Yok özel canım gitmeden de yazarlar ama ilaçlar hastanenin karşısındaki eczaneden bulabiliyoruz bi tek başka eczanelerde olmuyor

Yok özel canım gitmeden de yazarlar ama ilaçlar hastanenin karşısındaki eczaneden bulabiliyoruz bi tek başka eczanelerde olmuyor
Aa doğru yine her türlü gidilecek ama istersen sabah erken yakın yerde ona göre git oraya bu sefer Allah korusun negatif olursa orda olmak daha üzer

Aa doğru yine her türlü gidilecek ama istersen sabah erken yakın yerde ona göre git oraya bu sefer Allah korusun negatif olursa orda olmak daha üzer
Evet ya erkenden verip öğreneyim yeterince bekledik

Rüyamda doktorumu gördüm test günüm yarın bugün kan versem olur mu diyordum izin vermiyordu 😂😂😂
Ahahahaha ay bizim psikoloji bozuldu 😀 test günün perşembeyse yarın ver ya varsa zaten çıkar

Cesaretim yok ya yapmaya olumsuzu görürüm diye korkuyorum 😦 şimdi versem de çıkar varsa dimi
Kız millet 5. Gün veriyor az da olsa çıkıyor senin tek embriyo mu çift mi

IMG_5174.webp

Ben dayanamadım evde bir tane test vardı onu yapayım dedim o da bozuk çıktı 😀

O noktanın yanında çok siliiikkk bir çizgi var gibi ben mi görüyorum sadeceee

Back
X