• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Temmuz transfer

Cnaım benim pozitif oldu. Senden de güzel haberler gelsin inşallah 🙏 tüp bebek merkezine gidip verdim. Hem konuştuk ilaçlarımı falan eksik ilaçlarımı aldım
Yaaa çok sevindim hep hissediyordum senin pozitif olacağını kaç çıktı sonuç Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah

Yaaa çok sevindim hep hissediyordum senin pozitif olacağını kaç çıktı sonuç Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Amin cnaım ben de seni öyle hissediyorum. İnşallah senden de güzel haberler gelcek. 371 çıktı sonucum. Pazartesi tekrar kan vereceğim

Amin cnaım ben de seni öyle hissediyorum. İnşallah senden de güzel haberler gelcek. 371 çıktı sonucum. Pazartesi tekrar kan vereceğim
Maşallah Rabbim katlayarak artmasını ve kalp sesini duymanı da nasip etsin inşAllah

Maşallah Rabbim katlayarak artmasını ve kalp sesini duymanı da nasip etsin inşAllah
amin canım çok şükür bugünleri gördüm Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sen yaırn vercek misin test Cumartesiyi bekliyor musun ☺️

Back
X