- Konu Sahibi HerkimseSanane
selaam kızlarr :) 20 yaş gömülü dişimi çektirdim. Aslında ameliyat öncesi çok korkuyordum hatta 4-5 ay beklettim korkumdan. Çünkü internetteki forumlar ve sitelerde hiç iç açıcı şeyler yazmıyordu. Ve buda benim ürkmeme sebep oldu :) Ama doktora ameliyat günü almaya gittiğimde ordaki bi hastada ameliyat olmuş ve sürecini anlattı bana. Ve korkum bi nebze geçti
Eğer ogün o kızla konuşmasaydım kesin doktora görünmeden eve giderdim
Neysee gelelim ameliyata benim dişim tamamen gömük ve yan yatık vaziyetteydi. ameliyat öncesi beni bi korku sardı bi heycan kapladı heryanımı
lys sınavına girmeden hissettiğim karın ağrısı gene gelmişti. Ameliyathaneye girdim. Doktor bana 2 uyuşturucu iğne vurdu. Ama nasıl iğneler koca koca
beya tırstım iğneleri görünce tabi
ama doktorumun eli çok hafifti
zaten sprey sıksa bişey hissetmiyosunuz. Beni bekletti 3-5 dakka. Daha sonra yumdum gözümü açtım 2 dakka sonra doktor benim dişi ikiye kırıyomuş. Minik sevimli matkapımsı bi şeyle
kırarken sankı ağzınızda şeker kırarmıssınz gibi ses oluyo ama acı 0. Dişin üst kısmını çıkartıyo ve kök kısmına geçiyo onuda çıkartırken bi baskı hissediyosunuz oda 4-5 sn lik bi iş. Tabi anda benim gözler gene kapalı. Arkada müzik çalıyo onu söylüyorum içimden
gözümü açtım doktor dikiş atıyodu. vee böylece bitti. Doktorum çok iyiydi ama bana yaptıgı her aşamayı söyledi. ameliyat sonrası biraz başınız dönebilir 10 15 dkka falan. Bana ağrı kesici ve antibiyotik yazmış isimlerini şimdi hatırlayamadım. Hastaneden çıktım eve giderken ağzımdaki kan tadından nerdeyse kusucaktım gerçekten insanı en kötü yapan şey ve ameliyatn en zorlu yanı bu kan işi. Eve gittim 2 saat yattım tamponu çıkardım ve agrı kesicilerimle antibiyotiğimi içtim. o gün gece yatana kadar 10 dk aralıkla 10 dk süreyle buz tuttum doktorumun tavsiyesiyle. Ve o gün yediklerim kahvaltım dışında yarım muz ve sütlü bisküvi
2 gün ekmek yemeden çoğu yumuşak kıvamda şeyi yedim. ağzım şişikti acı yoktu. 3 ve 4 gün agzım biraz daha şişmişti ve artık her şeyi yiyebiliyodum. 5 gün agrım vardı ama dişimde değil yanağimda. çünkü yüzümde sarımsı çürükler oluşmuştu. 7 günse tamamen iyleşmiş doktorcuğuma dikişlerimi aldırmaya gitmiştim. bugün 12. gün ve taş gibiyim
Yüzümde agzımda iz ve acı yok. bu arada kızlar gargara alın çünkü 3-4 gün ağzınız 5 cm den fazla açılmıyo
dolayısıyla dişfırçasıda girmiyo
neyse kızlar kolay gelsiin ameliyatı olacaklara korkmayın bişey yok herşey anlattıgım gibi ben 2 kez çektirdim 1.sinde dikiş ve neşter işi yoktu bile. durumdan duruma değişiyo sanırsam. Galiba benim nette okuduğum yorumların çoğu erkeklerindi. Ödlek şeyler ne varsaa
öptüm kızlarr esen kalınn