Ah kuzucuğum kıyamam sana sen obezite cerrahiye başvurmalısın. Bak doç. Dr. Han altuna 1,5 yıl önce bir tanıdığım biri 20 yaşında 140 lı kilolardan 70 e düştü ameliyatla. İnanamadım. Hasan altun hocamın bahar bruchı vardı ona gittim göreüğüm sevgi seli o kadar etkiledi ki ameliyata ben de karar verdim. Mükemmel bir doktor. Şimdi liv hastanesinde çalışıyor tüp mide ameliyatı, ya da şeker hastalarına gastrik by pass yapıyor. Hastaların son hallerini face te obezite cerrahisi paylaşım grubunda da görebilirsin. Bu depresyonu hepimiz yaşadık. Arkadaşlarım şişkoluktan artık dalga geçilir olmuşlardı. Hem nasıl anlıyorum yavrum. Ama çaren obezite cerrahisi. Araştır paran varsa hasan altun hocam hem çok tecrübeli piyasanın en iyilerinden hem de çok tevazu gösterir. Düşün herkes asistanına yönlendirir o ise web sayfasında kendi cebini verir ve açar için bir güzel rahatlar. Sen bilirsin ama şimdi hemen ameliyat olsan 3 ayda en az 20 kg verirsin çünkü gençsin de bir de sporla destekledin mi sen 6 ayda bayağı tığ gibi olursun. Özgüven hayata bakış o kadar değişiyor ki en son bir galerici ataşehirli adam ameliyat olmuş 1 ayda 20 kilo vermiş birden kilo verince sevindirik olup spora başlamış face te bir gör her gün yürürdüm şu kiloya düştüm şunu yaptım bunu yaptım diye yazıyor. Bu hayata bir kere geliyorsun varsa durumun düşünme geri dönüşümsüz bir şey bir kere para vereceksin ama hayat boyu mutluluk satın alacaksın. Sevgiyle kal tatalım