20 yaşında adam aileden çekinir mi ?

20 yaşinda babasindan dayak yiyenler var hala. Söylememesi normal. Gitme üzerine. Seviyorsa sadiksa yorma. Bak mesela uniyi kazanamadiysa istedigi bölüm olmadiysa aile hemen suçu sizin ilişskinize bağlar. İşi yoksa durumu gene buna bağlar. Ki bazi aileler tutucudur bazi babalar katidir serttir. Ben 35 yasindayim babam yaninda eşofmanla oturmama izin vermez. He giysem bisey yapamaz ama saygidan tatilde ailemin yanina gidince evde pantolon giyrim
Garip. Kendi ailemin yanında ev kıyafeti giyemicem misafir gibi rahatsız gezicem bir baba da kızına bunu reva görüyor

Haha hani şu bıyıkları yeni terleyen, annesi kekini getirmedi diye isyan çıkaran 20 yasindakiler mi 🤪 şimdiki 20 yaşlar eskilerin 14-15 yaşı gibi olduğu için aileden de çekinir, köşedeki bakkaldan da çekinir .bu konuyu açan da maksimum 16-17 herhalde

Valla benimki 28 yaşında karımı seviyorum karışmayın bile diyemezdi şimdi boşanıyorum adam olamayan her yaşta çekinir

20 yas daha cok kucuk yaa sımdıkıler ozellıkle erkekler hıc olgun olmuyorlarkıı. Bıde aıleden aıleye degısır benım kardesım 22 yasında hepımızın yanında sevgılısını oper sarılır askım canım cıcım ama onun bı buyugu asla sevgılı kelımesı bıle etmez kız arkadasın varmı dıye sorsa annem ne sacmalıyon benımle boyle seyler konusmayın der. Bana anlatıyor varda ama yapısı baya cekıngen ayıp gıbı davranıyor karakter meselesı. Bazı aılelerde boyle seylerı kabul etmıyor oylede olabılır

Zaman aliskanliklarimizi çok degiştirdi ama olay esofman giymek degil. Saygidan dolayi. Sort da giyerim evde bu saatten sonra bisey yapamaz yada ben korkumdan dolayi pantolon giyiyorum degil durum. Ama babam yani yillarca büyütmüş beni emek vermiş, saygimdan sevgimden giyerim pantolonu

Zaman aliskanliklarimizi çok degiştirdi ama olay esofman giymek degil. Saygidan dolayi. Sort da giyerim evde bu saatten sonra bisey yapamaz yada ben korkumdan dolayi pantolon giyiyorum degil durum. Ama babam yani yillarca büyütmüş beni emek vermiş, saygimdan sevgimden giyerim pantolonu

Emeğin karşılığı pantolon giymek mi yani? Anlamadım şu an. :confused:

Konu sahibi; her şeyi geçtim, çocuk sana 5 dakikasını ayıramıyor, sürekli bahaneler buluyor. Bu nasıl sevgi allasen?

Arkadaşlarıyla sohbet ediyo ama öyle aman aman değl. Genelde dinleyen taraf kendisi
Bosverin takmayin aslinda da,boylelerinin yaslaninca cenesi dusuyor nedense:KK51:
Neyse o zaman da siz arkanizi donup gidersiniz,arkadasinizla kahve icersiniz,korona ilelebet payidar olacak degil ya:))

Bosverin takmayin aslinda da,boylelerinin yaslaninca cenesi dusuyor nedense:KK51:
Neyse o zaman da siz arkanizi donup gidersiniz,arkadasinizla kahve icersiniz,korona ilelebet payidar olacak degil ya:))
Yok canım ya tam 10 yıldır alıştım artık adamın bu huyuna. Biraz sohbet etse hayırdır noldu ki tribine giriyorum hemen 🤣

Benim de eşim, biz sevgiliyken iliskimizin ilk zamanlarinda soylemiyordu bizi ailesine. Umutlanip durumu hemen ciddiyete bindirirler, ayrilinca uzulurler diye demisti.
Erkekler cok Degisik düşünüyorlar bazen. Belki cekindigi icin soylemiyordur. Sevgisinden eminseniz guveniniz tamsa kararina saygi duyup onu anlamaya calisin bence 🤷‍♀️

Keske açık açık anlatsalar direkt de insanin kafasinda hic soru isareti kalmasa. Erkek milleti istee ne beklersin 😂

Yorumlari ikinci aayfadan sonra okuyamadım
Cok mu tutucu bir ailesi var?
Ben 20 yasindayken sevgilimle saatlerce konusurdum odama gecip , ailelerimiz de guler geçerdi halimize , bana gore normali budur ama cok tutucu aileler normal karsilamiyor sanirim cocuklarinin sevgilisi olmasini
Aile yapisi nasil cocugun?

Merhabalar güzel kadınlar. Benim 20 yaşında bir sevgilim var. Uzun da bir ilişkimiz var. Gerçekten aşığım ve onun da sevgisinden asla şüphe duymuyorum. Gelin görün ki kesinlikle ailesi beni bilmiyor neden diyorum şu an hayatım tam oturmadı her şeyi sana bağlarlar huzurumuz kaçar diyor. Anlayamıyorum abartıyor muyum bilmiyorum ama sinir oluyorum. Tatildeyiz ya şimdi sadece mesajlaşıyoruz. Upuzun ilişkide kaç kez telefonla konuştuğumuz sayılıdır. Hadi başlarda küçüktük anlıyorum. 20 yaşında da aileden çekinilmez ki canım. Benim ailem bile biliyor. Bu konuda çekinen ben olmalıyken hem de. Görüntülü konuşalım diyorum. Bahane buluyor. Bir de açık açık ailem evdeyken konuşamam demiyor. Bahane üretiyor. Arıyorum açmıyor ara diyorum bahane buluyor. Ben de inadına üstüne gidiyorum yemin ederim sadece sinirimden. Kendime de kızıyorum niye zora sokuyosun adamı diye ama hırsıma yenik düşünüyorum. Normal değil bence bu. Eğer hatalıysam yapma diyin de azcık sakinleşeyim. Neden bu kadar taktım onu da bilmiyorum ama burda neler okuyoruz. İleride ailesi kızar diye evimize de karıştırır bu. Gerçi asla ailesine düşkün de değildir ama bilmiyorum ya. Sizin fikirlerinize çok değer veriyorum size koştum hemen. Napmalı ?
20 olgun bir yaş değil.

Gayet normal canım çünkü benimde başıma geldi zamanında ailesi bildiği halde şuraya gidelim dediğim zaman izin verirler mi diye düşünürdü bende sinir olurdum askere gidecek yaşa geldi hala ailesinden izin alıyo diye ve bunu annesi çok yapardı ablası annesine engel olmaya çalışırdı o çocuğun üstüne bu kadar gitme falan diye bende sevgili olduğumuz halde aile yapılarını bildiğim için dokundururdum ben kuzenlerinle bu kadar samimi olmam beni annen baban de ablan ilgilendirir herkese yeteri kadar mesafe gösteririm eğer annene anlattığım bişeyi 2 gün sonra başkalarından duyarsam gerçekten çok bozulurum gibi cümleler kurdum işledim resmen ha şuan evliyiz kayınvalidemle görümcemle falan iyi anlaşırım şükür severiz birbirimizi ama ben onlara da her zaman açıksözlü oldum şundan hoşlanmam gibisinden. İleride de evlilik yoluna girerseniz her zaman açıksözlü ol ki sonrasında bu kız değişti demesinler. Ama her aile farklı yaklaşıyo evladına bana sen de anne olunca anlarsın dediler ama nedense hala 20 yaşındaki biri neden bu kadar çekinir diye düşünürüm. Sen sevdiceğinle mutlu olmaya bak sabırlı ol şimdi yaşı büyüdükçe aşıyo kendini ailesi de bu duruma alışıyo :)

Benimki evlendikten sonra çekinmeye başladı bir kıymetli oldu ailesi.. tabi yıllarca uğraştım düzelttim bayağı zaman aldı. Yani 20 yaş da çekinebilir..

20 yaş ve adam kelimeleri yan yana tam bir komedi filmi gibi durmuyor mu sizce? Çocuk bence yaaa 20 yaş. O yaşta birinin fikirlerini bile ailesi çocukça bulabiliyor. Bazen ne giyeceğini bile annesi söylüyor. Siz kalkmış beni anlatsın diyorsunuz. 20 yaşında oğlum olsa sevgilim var dese evlenmek isteyeceğini hayatta aklıma getirmem. Düşüncesi Bile komik

Merhabalar güzel kadınlar. Benim 20 yaşında bir sevgilim var. Uzun da bir ilişkimiz var. Gerçekten aşığım ve onun da sevgisinden asla şüphe duymuyorum. Gelin görün ki kesinlikle ailesi beni bilmiyor neden diyorum şu an hayatım tam oturmadı her şeyi sana bağlarlar huzurumuz kaçar diyor. Anlayamıyorum abartıyor muyum bilmiyorum ama sinir oluyorum. Tatildeyiz ya şimdi sadece mesajlaşıyoruz. Upuzun ilişkide kaç kez telefonla konuştuğumuz sayılıdır. Hadi başlarda küçüktük anlıyorum. 20 yaşında da aileden çekinilmez ki canım. Benim ailem bile biliyor. Bu konuda çekinen ben olmalıyken hem de. Görüntülü konuşalım diyorum. Bahane buluyor. Bir de açık açık ailem evdeyken konuşamam demiyor. Bahane üretiyor. Arıyorum açmıyor ara diyorum bahane buluyor. Ben de inadına üstüne gidiyorum yemin ederim sadece sinirimden. Kendime de kızıyorum niye zora sokuyosun adamı diye ama hırsıma yenik düşünüyorum. Normal değil bence bu. Eğer hatalıysam yapma diyin de azcık sakinleşeyim. Neden bu kadar taktım onu da bilmiyorum ama burda neler okuyoruz. İleride ailesi kızar diye evimize de karıştırır bu. Gerçi asla ailesine düşkün de değildir ama bilmiyorum ya. Sizin fikirlerinize çok değer veriyorum size koştum hemen. Napmalı ?
20 mi? Adam mı? 🤭🤭
Uzun ilişki derken?
Bu yaşlardaki "ilişki" sandığınız şey arkdaşlıktır.
Sizin "evde " bikaç fırın ekmek yapmanız lazım😜😜😜

Back
X